18. toukokuuta 2010

Äkkilähtö Andalusian auringon alle!


Ollaan tässä miehen kanssa mietetty josko lähdettäisiin Costa del Soliin. Ajankohta riippuu enään siitä miten minä saan töistä vapaata, mutta luulen sen olevan kesäkuun toinen tai kolmas viikko. Aurinkomatkoilla oli halpoja äkkilähtöjä; meno-paluu lennot 220€/hlö, joten eikun odottamaan että midän matka-ajankohdan lennot halpenevat. Hotellia tms. emme tarvitse sillä asumme miehen isän luona Andalusian sydämessä Malagassa. Tarkoitus olisikin kierrellä myös Malagan ulkopuolella mm. Fuengirola, Torremolinos, Nerja & Benalmaden.Nyt täytyy vielä miettiä koiralle hoitopaikka ;)


Aiomme mennä Yacht Dolphinin risteilylle tekemään havaintoja merenelävistä +  nauttimaan hyvästä ruoasta & juomasta tai edullisemmalle CostaSol Cruseroksen  (vasemmalla kuvassa) tarjoamalle delfiininbongaus- & uintireissulle. Muita eläimiä käymme ihmettelemässä BioParc Fuengirola- eläintarhassan sekä Parque de La Paloma - Benalmadenan lintupuistossa. Voi olla, että käymme myös Benalmadenin Sea Lifessa jos risteilyllä ei mereneläviä näy :P Itse haluaisin myös käydä ratsastamassa mieluiten n.3-4h vaelluksella esim. The Rio Grande Ranchilla, / Raid In Spainilla tai edullisemmin Summer Breeze Stablesilla :)

Muuta hauskaa ajattelimme järjestää mm. käymällä Tivoli World huvipuistossa ja upeita kokemuksia kerryttää käymällä Nerjan tippukiviluolissa.

"Nerjan tippukiviluolilla on ikää noin viisi miljoonaa vuotta. Täältä on löydetty muun muassa eläinaiheisia maalauksia vanhemmalta kivikaudelta. Ihminen on asuttanut luolia noin 25 000 vuotta. Kun tippukiviluolat löydettiin, löydettiin myös 40 ihmisen luurangot, joihin kuului muun muassa noin 6300 ennen ajanlaskumme alkua eläneen naisen luuranko.Nerjan tippukiviluolat kuuluvat Euroopan kauneimpiin."

Muita potentiaalisia ideoita:
Rentoutumiseen Aqua de Oriente kylpylä
Upeita hevosia: Spanish Horse Show
Snorklausta One2one diving
Kuumailmapallolentoja Glovento Sur
Susipuisto Lobo Park1Lobo Park2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...