8. toukokuuta 2010

Maggie Sottero Fall Collection 2010!!!

Tässä muutama kurkistus Sotteron syysmallistoon! 
(näytösmalleilla taitaa olla osalla aivan liian iso puku päällä)

 ____________________

 ____________________

____________________

____________________


____________________

____________________


16 kommenttia:

 1. Mistä sä nää oot jo bongannut??? :D

  VastaaPoista
 2. Kivoja, mutta ei korvaa Carmenia tai sitä Stevietä sun päälläs! Molemmat oli todella ihania, sulle taas lisää päätösvaikeuksia! :D Mun pukuvalinnasta tuskien lienee epäselvyyttä meille kummalekaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Ei voi muuta sanoo ku WOW! ovat ihania!!

  VastaaPoista
 4. Sovititko Briannaa Leimulinessä?

  VastaaPoista
 5. Morsian S:Olen seurannut tulevia syysmallistoja surffamalla netissä :P

  Mezzy: Todellakin, lisää vaikeuksia niin puvun kuin värinkin suhteen. Tosin kyllä se puku varmaan Carmen on mutta väristä en ole yhtään enää varma, että white vai ivory :P

  Juu epäselvyyttä ei ole hiventäkään :P

  Anilize: Niinhän ne ovat! En millään malttaisi, että nään muut malliston puvut :P Noiden pukujen perusteella syysmallisto on kyllä itselleni hienoinen pettymys :(

  Arby: Piti sovittaa, mutta heti kun näin sen tangolla niin arvasin ettei se tule sopimaan mulle, se puku kun tarvitsee suhteellisen ison rintavarustuksen yläosansa takia ;)

  VastaaPoista
 6. Mä olen vähän ihastunut tohon Isadoraan...

  VastaaPoista
 7. OK. Luulen siis, että tuo Brianna ei ole minullekaan malliltaan sitten sopiva. Ensi viikolla menen vihdoin sovittamaan pukuja Leimulineen.

  Mulla on ihan sama juttu tuon Carmenin kanssa, olen lähes varma, että se on SE PUKU, mutta arvon tuon värin takia. Haluaisin nimittäin ehdottomasti todella valkoisen puvun, ja myyjien kanssa olemme pohtineet, että tuo Carmenin white -sävy voisi kuitenkin olla vähän väärä minulle. Harmi, että Carmenia ei (käsittääkseni) voi sovittaa valkoisena missään. Mielestäni tuo ivory nimittäin näyttää kuvissa hyvinkin keltaiselta, valaistuksesta riippuen tietenkin. Diamond white olisi juuri se oikea sävy, mutta sitä ei tietenkään saa Carmeniin.

  VastaaPoista
 8. Morsian S: Sulla kyllä tiheeseen vaihtuu nuo pukuihastukset xD Tuo Isadoran yläosa sopii sulle tosi hyvin! Helma on kyllä sitten jo tosi iso, mutta kannattaa ihmeessä kokeilla jos tulee tänne suomen pukuliikkeisiin!

  Arby:

  Teidätkö, että mulla ihan sama juttu värin kanssa!

  Kannattaa sovittaa jonkun muun mallista sotteron pukua valkoisena, niin saa hiukan käsitystä. Tuo Ivory on kyllä todella jossain valossa lämpimän sävyinen (luonnonvalossa on todella lähellä kuitenkin Diamond Whitea) ja minäkin epäilen tuon valkoisen olevan itselleni ehkä liian valkoinen. Minullekkin Diamond White olisi ollut juuri oikea sävy. Mietin, että jos otan suihkurusketuksen hääpäiväksi niin silloin ihonväriin varmasti sopisi kumpi vain :)

  Mutta on tämä niin hankalaa! Minullakin enää kiinni siitä, että kumpi sävy :S

  Leimulinen myyjä sanoi valkoisen olevan minulle parempi kuin se ivory (minulla on hiukan punertava iho, enkä rusketu).

  Kerro ihmeessä kumpi väri tuntui sovituksen jälkeen sinulle paremmalta! :)

  VastaaPoista
 9. Hello!

  Mäkin kävin vihdoin ekalla sovituskierroksella lauantaina, siitä lisää tulevalla viikolla päikyssä. Omalla kohdalla vahvistui se käsitys, että tykkään taftista, organzasta, tyllistä jne. kevyistä matskuista. Seremonian myyjä oli sitä mieltä, että suomalaiselle ja vaalealle iholle sopii parhaiten Ivory. Näköjään myyjienkin välillä on mielipide-eroja tuossa asiassa. :D Itse jotenkin tykkään siitä Diamond whitesta, tuntuu talvisemmalta väriltä. Että voi jonkun valkoisen sävynkin miettiminen olla vaikeeta. :D Ja rehellisesti, ja vähän harmittavastikin se Ivory kyllä sopi mun ihoon paremmin. Toisaalta kevyt suihkurusketus saattaisi muuttaa asian. HUOH!

  VastaaPoista
 10. Aurora: Muistatkos minkä näköinen myyjä sinua palveli? :) Siellä on nimittäin selkeästi yksi muita ammattitaitisepi myyjä jolla on lyhyet tummat hiukset :)

  Se on kyllä totta, että tuo Diamond White sopii paremmin talvihäihin. Ivoryn värinen puku voi lunta vasten näyttää aika kellertävältä.

  Jaa-a nyt kun tietäisi vielä kumpi väri oikeasti sopii paremman vaaleaan suomalaiseen ihoon >_< Itse tykkäsin Ivorystä värinä enemmän (valkoisessa puvussa tunnen itseni ihan albiinoksi), mutta en sitten tiedä kun joka paikassa asiantuntijat puhuvat ristiin toistensa kanssa :P

  VastaaPoista
 11. Tuota ivoryähän näyttävät suosivan todella monet morsiamet, ainakin mitä seurailee käytettyjen hääpukujen myyntipalstaa. Ja varmasti kesähäissä se onkin ihan ok sävy. Mutta kuten Kitty totesi, lunta vasten ivory voi näyttää kellertävälle.

  Miten voikin olla, että juuri sitä unelmapukua ei saa oikean sävyisenä? Nyt kun meitä on noin miljoona morsianta, jotka haluaisivat Carmenin diamond white -sävyisenä, niin suostuisikohan Maggie Sottero valmistamaan meille puvut ko. sävyisenä, jos teemme kimppatilauksen? Voisin maksaa ylimääräistäkin saadakseni puvun ko. sävyisenä =)

  VastaaPoista
 12. Mulla oli just se lyhyt naismyyjä lyhyillä tummilla hiuksilla. Laitan kohta päikkyyn pukupostauksen, myyjä taitaa niissäkin vilahdella. ;) Osasi kyllä asiansa.

  Mun iho näytti myös aika kalvakkaalta siinä Diamond Whitessa, mutta omastakin mielestä Ivory saattaa näyttää tosiaan kellertävältä talvella, vaikka se ihoon ehkä sopiikin paremmin. Tavallaan pidin siitä Diamond Whitesta siis enemmän.

  Hihittelin Arbyn miljoonalle Carmen-morsiamelle. :D

  VastaaPoista
 13. Täällähän on käyty paljon keskustelua hääpukujen sävystä. Tässä ensin vastaukseni oman pukuni sävyyn:


  Itse en ennen kysymystäsi tiennyt edes näistä kahdesta sävystä, tai miten ne eroavat toisistaan. Piti ihan tutkia asiaa, ja Maggie Sotteron virallisilla nettisivuilla värien white ja diamond white eroa kuvataan näin:

  What is the difference between White and Diamond White?
  Our Diamond White is a very light ivory. It has a beautiful softness that makes it very flattering on all skin tones. White is a true, pure white color that would give you that “wedding white” look. Our authorized retailers will be able to show you the differences between Diamond White and White with their fabric swatches.

  Tästä päättelisin, että oma pukuni on white. Se ei siis mielestäni taita mihinkään sävyyn päin, vaan on aivan puhdas kirkas valkoinen.

  Sitten tuohon itselle sopivaan sävyyn: Olen itse todella vaaleaihoinen, hieman kylmään taittava ihon sävy (siis punertavampi). En myöskään rusketu paljoa, vaikka hääpäivääkin varten kävin mm. solariumissa. Terve pieni päivetys toki erottuu, ja omaan normaaliin vaaleaan sävyyni verrattuna ero on suurikin, mutta muiden (ruskettuneiden) ihmisten rinnalla näytän kesäisinkin usein vaalealta. Oma hääpukuni on ainoa kokeilemani hääpuku, joten en edes testannut muita sävyjä päälleni. Tiesin kuitenkin alusta asti, että haluan oikeasti kirkkaan valkoisen puvun, enkä olisi mieltäni muuttanut vaikka joku olisi muta sävyä ehdottanutkin. Itse olen siis sitä mieltä, että valitse (ja valitkaa muutkin kaikki morsiamet) juuri sen sävyinen ja värinen hääpuku kuin itse haluatte! =o)

  VastaaPoista
 14. Kiitos Jana erittäin perusteellisesta vastauksesta! :) Sovituskuvissa näytti siltä, että olisit ollut aika ruskea ;)

  Voipi olla, että päädyn ivoryyn, sillä olen TODELLA valkoinen :P

  VastaaPoista
 15. Tämä sävyasia on kyllä haasteellinen, varsinkin kun Carmenia ei saa kuin valkoisena tai ivorynä (+ se kultasävy). Miten voikin olla niin hankala valita valkoisen eri sävyjen väliltä?

  Mä olen toooodella vaaleaihoinen, enkä rusketu helposti. Leimulinen myyjä totesi heti kun astuin liikkeeseen, että ivory värisävy sovi mulle ollenkaan, vaan parempi valinta on juuri se diamond white tai sitten kirkas valkoinen. Samaa olin uumoillut jo Seremonian myyjänkin kanssa. Kokeilin vertailun vuoksi sekä ivoryä että diamond white -pukuja, eikä asia sen jälkeen ollut enää yhtään epäselvä. Ivory näytti todella jotenkin tunkkaiselta ja hyvin keltaiselta. Kesähäissä tämä ei olisi ongelma, mutta talvella en halua että puku näyttää likaiselta valkoista lunta vasten.

  Olen nyt muuten lähes 100% varma, että mun puku on Stevie (Diamond White), jonka laitan tilaukseen tässä kesäkuun aikana. Heinäkuussahan hinnat nousee hieman.

  VastaaPoista
 16. Arby: Itsekin kokeilin Leimulinessa Stevietä ja pakko sanoa, että se meinasi syrjäyttää Carmenin. Stevien takaosa on aivan ihana ja puku on ihonmyötäinen lantiolle asti samalla tavalla kuin Carmen, mutta nyt olenkin jo sitten AIVAN sekaisin näistä kahdesta puvusta ja siitä väriasiasta :D

  Leimulinen myyjä sanoi mulle samaa tuosta Ivorystä, mutta diamond whitessa ja whitessa tuntui itsestäni siltä, että kaikki loputkin värit olivat hävinneet iholtani (mikä voi olla vaan pääni sisällä, sillä olen aina karttanut valkoista). Mutta nyt miehenikin sanoi ivoryn näyttävän tunkkaiselta sovituskuvissani. Niin, että valkoinen Carmen vai Diamond White Stevie? :S

  Olisiko mahdollista nähdä kuvaa sinusta stevie päälläsi kun sellaisen saat vaan ottaa (leimulinessa kuvan taisi saada ottaa heti kun on maksanut varausmaksun)? Veikkaan, että ollaan nimittäin ihonväriltä aika samansävyisiä :) Helpottaisi huomattavasti omaa päätöksentekoa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...