5. elokuuta 2010

Häätraileri

Kuva dvd:n alkuvalikosta, jossa taustalla soi Frank Sinatran laulamana love & marriage

Stellarin häätraileri aiheisen postauksen innoittamana väkersin meille samaa ideaa soveltaen TAHDON nimisen "trailerin" joka esittelee kihlaustamme & aikaa puoli vuotta ennen/jälkeen kihlauksen. Tuollainen rajaus sen takia, että pätkästä olisi tullut muuten liian pitkä.

Syitä trailerin tekoon:
  • Haluaisin, että traileri esitettäisiin häissämme "tutustumispätkänä" vieraille, sillä esimerkiksi harvan sukulaisen kanssa on tullut oltua yhteydessä tuona aikana. Koosteesta tulee minusta myös esille hyvin leikkimielinen luonteemme joka ei välttämättä ole kaikille sukulaisille välittynyt samalla tavalla kuin ystävillemme ;) 
  • Meille sattui sellainen mäihä, että kosinta tuli videolle niin tällaista materiaalia oli pakko jotenkin hyödyntää! :P (vaikka tämä morsian kyllä kuolee häpeään kosimistilanteen blondikommenttejaan )
  • Tämä toimisi meillä myös illan avaajana ts. tunnelman laukaisijana ruokailun ja kakun välissä, jonka jälkeen kukaan ei toivottavasti jaksaisi enää jäykistellä.
  • Sopii meidän teemaan ja ajaisi vanhan "kunnon" tuttujuttuleikin ihan uudella tavalla :)

Vilautan trailerin täällä blogissa eli ts. pidän sitä kuukauden esillä jonka jälkeen sitä ei pysty enää netissä katsomaan.

Trailerin vilautus ohi, kiitos kaikille palautteesta! 
 Teen tässä jossakin vaiheessa toisen testiversion ja tuon sen jälleen tänne teidän arvioitavaksi :)

32 kommenttia:

  1. Voi hiiskatti, tämän taidan missata kun lähden lauantaina hyvin ansaitulle lomalle.

    VastaaPoista
  2. No hitsi vieköön niin, mutta ihanaa reissua :D Kauas olet lomailemassa? :)

    VastaaPoista
  3. Mä odotan jo sitä videota! :P Aivan loistava idea, sopii teiän kekkereihin todella hyvin. Se blondikommentti kihlauksen yhteydessä lauakaisee varmasti viimeistkin jäykistelyt. :D Se vaan oli niin huippu!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi8/8/10 14:30

    Harmi, luulin että video näkyisi kaikille, minunlaisillenikin jotka blogiasi mielenkiinnolla seuraavat, mutteivat ole sitä mitenkään viestineet. Mutta blogisi on mainio ja uusia postauksia odottaa innolla, vaikka itse vain häähaaveilija olenkin :)

    VastaaPoista
  5. Mezzy: Hahha, no sitä mäkin kyllä toivon :P

    Anonyymi: Hei, hyvä kun sanoit nimittäin sen kyllä pitäisi näkyä kaikille!

    ///muoks. nyt ongelma korjattu ja videon pitäisi näkyä normaalisti :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi9/8/10 00:13

    ihana video, vaikutatte hauskalta parilta :)

    VastaaPoista
  7. Hauska video! :) Sopii hyvin teidän teemaan ja on pirteä ja varmasti esittelee teidät hyvin ja virittää ihmiset rentoon tunnelmaan!

    VastaaPoista
  8. Anonyymi9/8/10 12:01

    Mielestäni muuten ihana video, mutta tuon wc-kohtauksen jättäisin pois.

    VastaaPoista
  9. heip!
    tästä tykkään, mutta tosiaan, kuten aikaisemmin mainittiin, jotkut saattavat paheksua sitä wc-kohtausta.. riippuen millaista juhlavierasta on tulossa.

    VastaaPoista
  10. Anonyymi9/8/10 13:47

    itsekkin mietin tuota wc juttua mut se on kuitenkin aika hauska, ehkä sitä vois pätkästä lyhyemmäksi? :)

    VastaaPoista
  11. Kiitos kaikille tähänastisille kommentojille! <3 Jättäkäähän muutkin käynnistänne merkkiä!

    Eli meillä vieraat koostuvat suurimmaksi osaksi kavereista ja toki sukulaisiakin tulee suuri joukko.

    Mutta en varmaan aio jättää tuota wc-kohtausta vain sen takia pois, että tapahtumapaikka on wc :D Siskostani (ala-asteen kolmannella...niin ja kyllä meillä on "hiukan" ikäeroa) hauskin kohta koko pätkässä oli tuo vessakohtaus missä N soitti puhelimella "apua".

    Jos muutama hassu sitä paheksuu niin antaa paheksua (eivät he sitä kuitenkaan muista kovin pitkään). Lyhentämisen laitan kyllä korvan taakse jos keksin biisiin täytettä sen alun kohdalle ;)

    Pakko vielä mainita ihan vertailumielessä, että itse häävieraana on monista sulhasen ja morsiamen "lapsuudesta tähän päivään" valokuvista löytynyt paheksuttavampaa materiaalia esim. morsiamen ensimmäiset yhdestä siideristä saadut kännit mikä ei ollut kaunista katsottavaa vaikka kyllä siltikin hieman nauratti poloisen "humaltuminen". Myöskin toisissa häissä sulhasen polttarikansiosta löytyi kuva jossa kaverin päähän oli koneella ajeltu tietyn elimen kuva...noh se taas ei naurattanut kauheasti vaan enemmänkin iski myötähäpeä, mutta senkin muistin vasta nyt :)

    VastaaPoista
  12. Hello!

    Sain päivitettyä blogisi ajantasalle kesätauon jälkeen! Täällä oli kaikkea ihanaa. :) Pöytänumeroehdotukset saivat pään raksuttamaan. Samoin tämä traileri-idis! Mutta se ei mulla näy. :( Tulee teksti "Tämä video sisältää kumppanin Sony Music Entertainment ja UMG sisältöä, ja sen näyttäminen on estetty maassasi tekijänoikeusseikkojen vuoksi". PÖH!

    VastaaPoista
  13. Aurora: Klikkaappa uudestaan tuota videota tai päivitä koko blogisivu uudestaan nimittäin se auttoi ainakin mulla ja nyt nään sen :)

    Youtuben mukaan videoa ei näytetä Saksassa, koska siinä on noita biisejä. Muissa maissa sen pitäisi näkyä normaalisti ;)

    Sun päikkyä on ollut myöskin ilo seurailla! :)

    VastaaPoista
  14. höh ei millään konstilla näy!

    VastaaPoista
  15. Olit ilmeisesti ehtinyt jo poistaa trailerin. :( Vai enko mä osaa käyttää sitäkää?:P

    VastaaPoista
  16. Heips, koitan tänään vielä laittaa videon uudestaan. Youtube ei suostu näyttämään näköjään videota yhden videossa olevan biisin takia joten poistin koko videon :( Ehkäpä lataan videon veohiin :)

    VastaaPoista
  17. Ihanaa, onnistuin näkemään videon! Kiitos! Vaikutti tunteikkaalta ja lämpimältä, hauskalta myös! Itse jos pääsisin käsiksi videoon lisäisin videoon enemmän vaihtelua, siis enemmän kuvia eri tilanteista, missä olette yhdessä jne. Itse kun olen sellaista adhd-tyyppiä, jolle asiat pitää esittää kuin singerillä tikattuna :D
    Mutta pidin erityisesti alun mv-kuvasta "tahdon" tekstin alla sekä videosta valokuvauskopissa :)Myös musiikkivalinnat olivat kauniita, vaikkakin youtube herjaa tekijänoikeuksista.

    VastaaPoista
  18. Jee, nyt minäkin näin tämän! Ihana!

    VastaaPoista
  19. Tää video on ihan sairaaaaan magee! Ihan mahtava! Mulla tuli kosteat silmät siitä kosintajutusta. <3 <3 <3 Ihana fiilis. :)

    Mähän olen miettinyt jotain tämän tapaista tekeväni K:lle. Tiedän että K varmaan laulaa mulle jotain häissä. Mä taas en todellakaan aio laulaa, enkä ole mikään puheidenkaan pitäjä. Päätin sitten, että teen jonkin videoesityksen tapaisen jutun. Mulla ei vaan ole kovin paljon järkeviä videoklippejä meidän elämästä, pelkkiä kuvia. En sitten tiedä miten tulee onnistumaan.

    Tää oli niin hieno! Wau! Oon ihan fiiliksissä. :) Te ootte supersöpö pari. <3

    VastaaPoista
  20. Olipas kiva video. Ainoa surempi asia minkä muuttaisin on kosinnan aikana soinut biisi. You raise me up vaan on kliseisyydessään ja äklösiirappisessa mahtipontisuudessaan minun korvissani enemmän korni ja koominen kuin kaunis. Kun taas kaunistakin rakkausmusiikkia löytyy. Yksi sopiva voisi olla esim tämä: http://www.youtube.com/watch?v=QOKANIDafQE
    Se on tuore ja kaiken lisäksi leffamusiikkia. :)

    Toki jos YRMU on teille kahdelle merkityksellinen biisi, se on tuohon kohtaan ainoa oikea ja pahoittelen sen lyttäämistä. :)

    Toinen pienempi asia on, käyttäisin kuvien vaihoefektinä koko ajan samaa ja mahdollisimman hienovaraista, esim ihan vaan ristifeidiä.

    Kokonaisuutena video on tosi koskettava ja kaunis. En ottaisi vessakohtaustakaan pois, tosin siirtäisin sen kauemmas kosinnasta. Sekin kun kertoo mielestäni huumorista välillänne.

    VastaaPoista
  21. Ihana video!! Paras kohta ehdottomasti tuo kosinta. voi että, miten suloinen ja liikuttava! <3

    Itseäni ei häirinnyt yllä mainitut biisit tai se tapa millä kuvat vaihtuvat. Sen sijaan ehkä kuvat voisivat vaihtua hieman nopeammalla tahdilla ainakin kohdittain. Mahdollisesti hieman myös lyhentäisin tätä. 6 minuuttia on aika pitkä aika. Toki riippuu myös siitä, missä tilanteessa ja miten näytätte tämän, eli ajoituksella on väliä. Esim. jos ihmisillä on jo nälkä ja näytätte tämän ennen ruokailua, ei moni varmasti jaksa keskittyä koko aikaa.

    Kokonaisuudessaan hyvä idea ja hyvin toteutettu! :)

    PS. Tiedätkö mitkä on nuo edellisen postauksen violetit kengät nro 2 ja 3, ja mistä niitä saisi? Upeat!

    VastaaPoista
  22. Ihana video! Ei kannata jättää mittään pois ku turha alkaa sievisteleen jos ei oo sellanen luonteeltaan :)

    VastaaPoista
  23. Aivan ihana video jossa aivan tuntematonkin herkistyy kosinnan tullessa! Kannattaa varmaan varoittaa äitejä että osaavat ottaa nenäliinoja mukaan ;)

    VastaaPoista
  24. Ihan loistoidea tehdä moinen video, kun teiltä löytyy noin paljon videomateriaalia! :) Itse lyhentäisin lopun niin, että se loppuisi suoraan siihen The endiin, biisit esittäjineen ei mielestäni ole tarpeellinen osa ollenkaan, sen biisin lopun voi lyhentää ja häivyttää nätisti loppumaan. Jos videoon haluais lisää leffateemaa, niin alkuun voisi ehkä lisätä jonkun tekstiteaserin tms. :)

    VastaaPoista
  25. Alku oli todella liikuttava ja ihana! Jos pelkäät, että se on liian korni, niin biisin vaihto voi tehdä ihmeitä, kuten joku aiemmin sanoi.

    VastaaPoista
  26. Anonyymi: Kiitos <3 Harmi vaan ettei meillä oikein ole tuolta ajalta kuvia useammista tilanteista ja videosta voisi tulla muutenkin liian pitkä jos ne tuohon vielä lisäisi. Itseasiassa se mv-kuva on meidän kihlakuva ja ajateltiin teettää siitä kuvasta postimerkit hääkutsujen kuoriin ^^

    Morsian2012: Jes! Sainpas sen siis toimimaan :D

    Aurora:Hehe, juu muakaan ei tuo laulu houkutellut tosin siitä syystä että laulaisin varmaan N:lle nikotellen kyyneleet poskilla :P

    Mun mielestä tuo pelkkä kuvista tehty ja musiikilla höystetty kuvasarjakin toimisi todella hyvin! Mutta jos tämä idea ei onnistu niin kyllähän sun jotenkin täytyy yllättää K kerta hän aikoo tarttua mikkiin ;)

    Siberia: Kiitos jälleen kerran hyvistä huomioista! Tuo on tosiaan vähän kehityksen alla ja olen koittanut jakaa biisien mukaan tuon videon kolmeen osaan jossa jokaisessa on oma vaihtoefekti, tosin se saattaa olla vaikeasti tajuttavissa. Ehkäpä siis vielä kokeilen vaihtaa nuo vaihtoefektit ja katson miltä näyttää :)

    Aluksi itseasiassa mietin tuota korniutta negatiivisena asiana (mietin myös biisejä Robbie Williams & Nicole Kidman - Somethin' Stupid ja Jack Johnsonin Better Togetheria), mutta sitten tajusin, ettei se ehkä olekkaan ollenkaan huono asia. Se alun kornius kun luo ehkä justiinsa sellaisen kornin rakkausleffa fiiliksen ja kun toinen biisi alkaa niin tulee ikäänkuin "tipautus" todellisuuteen¨kun sanat "Making believe,
    That you still love me.." kajahtaa seuraavan biisin aloituksessa. Mutta laitetaan harkintaan (teen nimittäin vielä muutamia kokeiluversioita) ;)

    Harkitsen myös vessakohtauksen siirtämistä kauemmaksi kosinnasta, tosin ajattelin että kun äidit pyyhkivät silmäkulmiaan kosinnan lopussa niin olisivat päässeet nopeasti yli siitä sen wc kohtauksen avulla ;) Katsotaas...laitan jossakin vaiheessa "parannellun" videon esille vertailun vuoksi.

    Kiitokset vielä sulle Siberia <3

    SaraJana: Kiitos Jana! Odotinkin jo tuota aikakysymystä joltakin ja olitkin tarkkanäköisesti ensimmäinen joka sitä mietti :)

    Eli video loppuu juhlapaikalla suoraan the endiin jolloinka siitä tulee se puoli minuuttia lyhyempi (tätä nettiversiota varten lisäsin biisit ja artistit). Ajattelin, että tämä näytettäisiin ruokailun ja kakun välissä jolloin ihmisillä on masut vielä täynnä eikä kakkua jakseta syödä. Tähän väliin tulisi luultavasti myös puheet.

    Ja kengistä harmikseni pakko sanoa etten yhtään tiedä mistä kyseiset kenkulit on hankittu :S Kuvat ovat amerikkalaisilta hääfoorumeilta. Mutta onneksi on maailma kauniita kenkiä pullollaan <3

    Anonyymi: Niin mäkin vähän ajattelin :D Videon kanssa taitaa käydä niin, että kaverit yllättyy ekan osan herkkyydestä ja sukulaiset jälkimmäisen osan sievistelemättömyydestä. Kummallekkin puoliskolle jotakin mitä he eivät välttämättä ole meistä nähneet.

    Anonyymi: Oih, ihana kuulla että tunnelma välittyy noinkin hyvin! Pitääpä vinkata äideille, että eivät käytä kirkossa kaikkia nenäliinoja ;)

    Manna-Anna: Kiitos Manna-Anna! Itseasiassa video loppuu the endiin. Olen vain tätä nettiversiota varten laittanut biisien ja esittäjien nimet loppuun :)

    Kiitos hyvästä ideasta! Täytyykin ensiksi punnita meidän leffa teemaa, että missä sitä korostetaan ja missä ei niin ettei se tule kuitenkaan liikaa esille ;)

    Anonyymi: Kiitos kovasti! Teen vielä muutaman kokeiluversion jossa käytän eri biisiä. Tosin kuten Siberiallekin sanoin, niin päätinkin että kornius alussa saattaisi olla jopa plussaa ;)


    Anteeksi kaikki mahdolliset kirj.virheet...oon vähän väsy niin aika silmät ristissä kirjoitin ;P

    VastaaPoista
  27. Viikko tuli vaan möksällä oltua, mutta oli kyllä sitäkin rentouttavampaa!
    Video on tosi kiva, ja selvästikin teidän näköinen, eikä näin ollen ihan kaikilta osin avaudu ihmisille jotka eivät sua henkilökohtaisesti tunne. Varmasti läheiset tykkäävät!

    VastaaPoista
  28. Ihanaa, mikäs sen rentouttavampaa kuin mökki ja kaunis ilma!

    Kiitos ja luulen että suurin osa vieraistamme sisäistää videon ja ne joilta se menee ohi ovat todennäköisesti niitä sukulaisia joiden kanssa ei ole oltu yhteyksissä vuosiin.

    VastaaPoista
  29. aaaww mikä kosinta!

    VastaaPoista
  30. Hei Epa ja tervetuloa innovatiiviseen joukkoomme :P

    Niin minustakin oli ja se näkyi kun mulla meni ihan senatkin sakaisin ;)

    VastaaPoista
  31. Itse esittäisin vain videon alkuosan kihlakuvan uudelleen ilmestymiseen asti. Tai siirtäisin lopun kosintaa ennen. Nyt hyppy liikutuksesta hölmöilyyn oli liian raju ja video liian pitkä. Ihana kosinta! Sovitte selvästi toisillenne todella hyvin.

    VastaaPoista
  32. Hei, taidan tosiaan lyhentää videopätkää hieman (osa kuvista pois) ja miettiä noiden "osioiden" paikkoja uudelleen. Ehkäpä laitankin sen kosinnan loppuun ;) Teen varmasti tästä vielä monta versiota ennen sitä lopullista :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...