12. elokuuta 2010

Pöytäkortit saapuivat!

Hyvinkin odotettu paketti saapui tänään! Kävin noutamassa paketin postista ja hyvä jos maltoin työpäivän (niin kyllä, uusi työpaikka <3) ajan olla avaamatta pakettia. Kotona pääsin pakettia sitten vihdoin availemaan N:n kanssa josta löytyi ensimmäiseksi käsin kirjoitettu kiitoskortti myyjältä :)  Paperin käärittyäni pois löytyivät itse kortitkin ja ne olivat mielestäni juuri niin täydelliset kuin mitä mielessäni olin ajatellut!Koirakin oli innoissaan sillä se sai käärepaperin tuhottavaksi <3
Pöytäkortteihin tulleet leffasitaatit:

BRIDGET JONES
"I like a woman with an arse you can park a bike in and balance a pint of beer on."
- Mark Darcy -

LITTLE MERMAID
"There you see her, sitting there across the way, she don't got a lot to say, but there's something about her, and you don't know why, but you're dying to try... you wanna kiss the girl."
- Sebastian -

MR. & MRS. SMITH
Jane Smith: "If you don't like new curtains we can take them back."
John Smith: "All right, I don't like them."
Jane Smith: "You'll get used to them."

PIRATES OF THE CARIBBEAN
"A wedding? I love weddings. Drinks all around! " 
- Jack Sparrow -

PRETTY WOMAN
Vivian: "You're late."
Edward: "You're stunning."
Vivian: "You're forgiven."

SHREK
"I saw this flower and thought of you because it's pretty and... well, I don't really like it,  but I thought you might like it 'cause you're pretty."  
- Shrek -

LORD OF THE RINGS
"I'd rather spend a lifetime with you then to live all the ages of this world alone."
- Arwen  -

MOULIN ROUGE
"Never knew I could feel like this, like I've never seen the sky before. Want to vanish inside your kiss and I love you until the end of time." 
- Christian -

INDIANA JONES
Indiana: "Do we need the monkey?"
Marion: "I'm surprised at you. Talking that way about our baby. He's got your looks, too."
Indiana: "And your brains."

LOVE ACTUALLY
Jamie: "I love you."
Girlfriend: "I know."
Jamie: "I love you even when you're sick and look disgusting."

JAMES BOND
Vesper: "I can't resist waking you. Every time I do, you look at me as if you haven't seen me in years. It makes me feel reborn."
Bond: "If you'd just been born ... wouldn't you be naked?"

GREASE
"When a guy picks a chick over his buddies, something's gotta be wrong. Come on, guys let's go for some pizza." 
- Sonny -

EMMA
"Maybe it is our imperfections which make us so perfect for one another" 
- Mr. Knightley -

TITANIC
"You jump, I jump, remember? I can't turn away without knowing you'll be all right."
- Jack -

MATRIX
Oracle:  "You're cuter than I thought. I can see why she likes you."
Neo:  "Who?"
Oracle:  "Not too bright, though. "

10 kommenttia:

 1. Vau, miten hienoja ja hauskoja!! Toimivat upeina somisteina myös!

  VastaaPoista
 2. Niin makeet pöytäkortit!!! Ja hyvät tekstit olette pomineet noihin. Saat antaa mullekin vinkkiä tästä paikasta kun treffataan. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit!! Mistä keräsitte noita lainauksia? (Huomasin yhden kirjoitusvirheen, toivottavasti teitte spell checkin vielä ennen tilausta että ei tullut virheitä lopullisiin.)

  Saako kysyä miksi päädyitte teettämiseen? Katsoin tuolta budjetti-sivulta näiden hinnan, ja jäin tuumimaan että olisiko ollut halvempi tehdä itse? Toki halpuus ei ole ainoa kriteeri, kun miettii mitä haluaa tehdä itse ja mitä teettää. :)

  VastaaPoista
 4. Erittäin tyylikkäät pöytäkortit :)
  Luettuani aikaisemmin noista aloin miettimään, että voisin omiin häihini haluta myös vastaavanlaiset. Ainut huono on, että meillä ei ole sinällään mitään teemaa mistä noita sitaatteja voisi lähteä etsimään. Toiseksi kun yritin sulholle asiasta ehdotella, niin hän ei ollut oikein innostunut asiasta.

  VastaaPoista
 5. On kyllä tosi hienot!=)

  VastaaPoista
 6. Suvi: Niinpä! Ajateltiin panostaa pöytien koristeluihin, kun itse tila ei tarvitse minkäänlaista koristelua :)

  Mezzy: Juu totkai :D Tää on nyt mun toinen kerta kun olen tilannut häihin juttuja eu:n ulkopuolelta ja hurjan helpoksihan se tilaaminen on tehty. Hehe, eikös niin? ;)

  SaraJana: Kiitos! Mietittiin hyviä leffoja jotka on jäänyt mieleen ja lähdettiin niistä googlailemaan sitaatteja. Joistakin ihan mahtavista leffoista ei löytynyt mitään häihin sopivaa pätkää joten ne jouduimme hylkäämään.

  Juu myyjä korjasi tuosta listasta vielä jälkikäteen kaikki virheet. Tosin en ole nyt valmiista korteista itse tarkistellut kuin ihan muutaman, mutta en usko että niin isoja virheitä pääsisi tekstiin, että jaksaisin sillä vaivata päätäni ;P

  Itseasiassa laskin sinellin myyjän kanssa kustannukset korttitarpeille jotka olivat 5€/kpl eli kaikki yhteensä 75€ ja kun lisäsin korttien tekoon menevät työtunnit, niin päätin etten neljänkympin takia jaksa alkaa itse niitä vääntämään. Vaikka askartelusta tykkään niin kärsivällisyys ei ole parhaita puoliani ;) (kortit ovat vielä kaksipuoleisia eli samat tekstit molemmin puolin)

  Tanju: Vaikkei erityistä teemaa olisikaan niin esimerkiksi tuon leffan nimen tilalla voisi käyttää numeroa ja sen alla esimerkiksi kuuluisia sitaatteja rakkaudesta suomeksi tai englanniksi esim.

  1."You don’t love a woman because she is beautiful, but she is beautiful because you love her. -Anonymous-"
  2."A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person. -Mignon McLaughlin- "
  3."Marriages are made in heaven. But, again, so are thunder, lightning, and tornados. -Anonymous-"

  Jotkut on myös numeroineet pöydät ja laittaneet biisinpätkiä sitaattien tilalle. Mutta näitä variaatioita on siis satoja :D. Ehkä pääsette miehen kanssa johonkin kompromissiin ;)

  M, Aurora & Mira : Onneksi! Kieltämättä hiukan jännäsin, että minkälaisia niistä tulee ;)

  VastaaPoista
 7. "...päätin etten neljänkympin takia jaksa alkaa itse niitä vääntämään. Vaikka askartelusta tykkään niin kärsivällisyys ei ole parhaita puoliani."

  ^ Word! Hermojen säästäminen on A ja O, että hääsunnittelu säilyy hauskana. Ja mitä kivempaa on suunnitella, sitä vähemmän stressaantunut on hääpäivänä! :D (IMHO)

  VastaaPoista
 8. SaraJanaTotta! Muuten jos hermo kireällä niin voi pilata hyvässä lykyssä sulhasen, kaasojen ja bestmanien päivän. Joten stressittömille häille kippis ja kulaus! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...