24. elokuuta 2010

Juhlapaikan valaistus & somistus


Tässä kollaasi (kuvan saa isommaksi klikkaamalla) juhlatilaamme suunnitellusta yleisilmeestä/tyylistä . Kuten kuvasta näkyy ei meillä tule olemaan murattia, sydämiä tai tyllihörsöä. Haemme kaunista, selkeälinjaista glamourilla höystettyä modernia ilmettä. Lyhyesti sanottuna rakastan sisustamista! :D

Tässä muutama kuva meidän olkkarista jonka sisustus edustaa mielestäni oikein hyvin makuamme ;D

Noniin ja sitten itse asiaan eli juhlatilan somistuksen/valaistuksen kimppuun!


VALAISTUS
Kuva Mieng Saetia Photography
Valaistus kuten kollaasissa mutta sinisen valon sijasta fuksianvioletilla seinävalolla. Meillähän "jatkot" on samassa juhlatilassa eli muualle ei ole tarkoitus lähteä. Näin ollen illalla kun dj soittaa olisi tarkoitus ohjelmoida seinä vaihtamaan värejä liukuvasti niin saadaan tilaan hiukan clubihenkeä. Juhlatilassa kaikki valot ovat himmennettäviä (paitsi se väriä vaihtava seinävalo).

Lisäksi tilaan tulee paljon kynttilöitä! Mutta siitä lisää alempana :)KUKAT & PÖYTIEN KORISTELU 
nämä ideat on suunnattu suorakaiteen mutoisille eli ns. "tavallisille" pöydille.

Kuva 1

 • Pöytiin mustat kaitaliinat joko organzasta tai kuitusilkistä kuvan 1 tyyliin. Voi olla että organza vie voiton koska se kuultaa kivasti läpi eikä näytä pikimustalta... noh saa nähdä kun käydään kaason kanssa niitä katsomassa.
   kuva 2
  • Kaitaliinan päälle tulisi muutama matalia ja pieniä kukka-asetelma korkeudelta n.15-20cm (noh ei kuitenkaan siis mitään ihan minikokoisia mutta matalampia kuin meidän jalalliset tuikkukipot). Minua kiehtoo tulppaanit ja ruusut yhdessä (kollaasi: oikea reuna keskellä) väreinä joko valkoinen, fuksia/vadelma,violetti tai jonkinnäköinen harmoninen yhdistelmä joistakin näistä väreistä. Myös pelkkä pioni yksivärisenä näyttää hyvälle kuvassa 2 (rakastan tuota väriä!).
   kuva3
  • Minusta kuvan 3 kukissa on ihana väriyhdistelmä ja asetelmat ovat sopivan korkuisia. Ehkä noin massiivista asetelmaa en hae, vaan lähinnä tuota kollaasin tulppaani-ruusu kuvan ideaa. Kuvan 1 pöytään on mielestäni ängetty tavaraa eli siksi asetelmia tulisi 2kpl/pöytä. Buffapöytään ollaan kaavailtu yhtä isoa/korkeaa kukka asetelmaa samoilla ideoilla. Tässä alhaalla vielä ihania fiilistelykuvia:

    • Jokaiseen pöytään tulisi asetelmien väliin 2-4 kpl lasisia jalallisia tuikkupidikkeitä pöydän pituudesta ja kukkien määrästä riippuen. Nämä jalat on siis jo ostettu kun sain tehtyä hyvän diilin Hemtexin kanssa :) Lisäksi pieniä tuikkukipposia tuomaan tunnelmaa; valaisemaan kukkien alaosia ja pöydän pintaa (valo heijastuu kauniisti juomalaseihin!).

    pikkuiset kynttilät valaisevat kivasti kukkien alaosia ja juomalaseja.
     Tässä hiukan ideaa eri asettelumalleista:

     • Muita koristeita juhlatila ei tarvitse. Pöydille tulee lisäksi pienet karkkirasiat ja pöytäkortit pöydän toiseen päätyyn. Pöydät on ajateltu olevan n.8-10 hlö:lle. Menut ja ohjelmat tulevat varmaankin olemaan häälehdessä eli "käsikirjoituksessa" ;).

     8 kommenttia:

     1. Tosi kauniilta näyttää. =) Tuo teidän teema on kyllä ihan loistava.. Itselläni oli hyvin saman kaltaiset koristelu ajatukset aluksi tähän päikkaan http://www.koskiwerstas.fi/Kuvia kun juhlapaikka vaihtoehtoja oli vielä kaksi. Mutta sitten päädyimme Vaihmalan hoviin joka on meitä lähempänä ja koristelutkin sitten tietysti sen mukaan.

      VastaaPoista
     2. Lupaavalta vaikuttaa! :) Mukavaa että on vielä juhlapaikkoja jossa saa polttaa kynttilöitä. Minusta elävä liekki tuo kuitenkin sitä oikeaa juhlatunnelmaa (tietysti paloturvallisuus pitää aina huomioida) joten on kiva että voitte niitä noin monin tavoin ja toiveidenne mukaan hyödyntää. Eikun suunnitelmassa eteenpäin vaan... :)

      VastaaPoista
     3. Tykkään tosi paljon,että nuo kukkasomisteet on vähän matalampia eikä sellaisia jättimäisiä rehottavia puskia (xD). musta kaitaliina idea saa myös pisteen. ;)

      Mietin,että millaisia noi hemtexistä ostetut kynttilän"jalat" on? onko painopiste alhaalla vai ylhäällä niin kuin epäilen? Toivottavasti pysyvät hyvin pystyssä,etteivät kaatuile, jos pöytäliina vähän heilahtaa yms..:) ja meinaatko hankkia ihan oikeita tuikkuja vai ledtuikkuja?:) muistaakseni tuikku palaa noin 4 h,että pitääkö niitä vaihtaa jossain vaiheessa iltaa..:)

      VastaaPoista
     4. Tosi hienolta näyttää. Meillä on samat teemavärit. Mitä nuo ylimmässä kollaasikuvassa keskellä olevat "morsiamet" ja "sulhaset" on?

      Anu

      VastaaPoista
     5. Moi Anu! Tykkään itse todella paljon mustavalkoisesta teemasta + siihen jokin tehosteväri :) Morsiamet ja sulhaset on karkkirasioita :)

      VastaaPoista
     6. Wau! Olen etsinyt blogia, josta löytäisin sen oman haavekuvan häistäni! Nuo värit ja tunnelma kuin omasta unelmastani! <3 Vietämme häitämme 8/2014 ja olemalla ajoissa liikkeellä, saamme varmasti haluamamme paikan. Salmi-Sali on todella vahvoilla yhtenäisen tilan, juomapolitiikan ja maiseman ansiosta. Budjettimme ei ihan tuohon 10tonniin yllä... Kysyisin, mistä hankitte kutsut/pöytäkortit jne? Haaveilen tekeväni ne itse tukijoukon avustuksella, säästöt mielessä :D

      VastaaPoista
     7. Mistä olette löytäneet tollaset tikkuvartiset skumppalasit??

      VastaaPoista

     Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...