20. elokuuta 2010

Mustavalkoiset kutsukortit

Kaunein kortti - äänestyksen tulokset 22.9.2010: Kovaa kisaa käytiin Ebonyn ja Our Love kutsukorttien välillä, tässä kuitenkin äänestyksen tulokset: 

1.Our Love 60 ääntä (46%)
2.Ebony 54 ääntä (41)
3. (jaettu) Glamour 8 ääntä (6%) & Fantasia 8 ääntä (6%)

Ääniä yhteensä: 130kpl

Meidän kutsukortiksi on tulossa toiseksi tullut Ebony (sopii paremmin meidän teemaan kuten moni kommenteissa kuvailikin), ellei marraskuun Now & Forever kuvastossa tule varteenotettavaa kilpailijaa ;)

Kiitos kaikille kommenteista ja annetuista äänistä! <3
_________________________________________

Tilasin Now & Foreveriltä neljä erilaista mustavalkoista kutsukorttimallia. Mikä niistä olisi sinun suosikkisi häitämme ajatellen / mikä näistä olisi sinusta mukavinta vieraana saada? (Tästä käynnissä myös galluppi!)

 1. Ebony
Aiemmin esittelinkin Ebonyn täällä meidän suosikkikorttimallina, joten tämä on meillä aika vahvoilla (huom. pöytäkorteissa oli samaa tyyliä). Me tosin varmaan laittaisimme tekstit niin, että kortti olisi toisin perin kuten tuossa aikaisemmassa linkissä.


2. Our Love

Tämä & merkillä varustettu kortti aiheutti välittömän ihastuksen livenä. N&F nettisivujen kuvassa tämä kortti näyttää siltä, ettei tuo & merkki erotu ollenkaan, mutta kyllähän se nätisti tulee esille!

3. Glamour
Tämä oli mun mielestä ihan jees, kun taas miehelle tämä oli ehdoton nounou (oli kuulemma liian tylsä).

4. Fantasia
Tämän kortin taskuihin saisi kaiken infon kätevästi säilöttyä. Hiukan tässä arveluttaa, että onko liian monimutkaisen "pitkän" oloinen kutsu.


Meidän suosikit taitaakin N:n kanssa olla Ebony sekä Our Love. Näytän kaasolle kortit viikonlopun aikana niin saas nähdä minkä tuomion saavat ;)  

psst...Now & Forever 2011 korttimallisto ilmestyy marraskuussa 2010!

19 kommenttia:

 1. Mun suosikki näistä on ehdottomasti tuo Ebony. =)Tossa Fantasiassakin on hauska idea, mutta on ehkä vähän liikaa yritystä...

  VastaaPoista
 2. Kaikki on mielestäni kauniita, mutta teille passaisi ehdottomasti Ebony, sopii pöytäkorttien tyyliin. :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä myös Ebony, ja laittaisin sen niin päin että nimet ovat ylimmäisenä, sitten tuo rusetti ja sen jälkeen varsinainen kutsuteksti. :)

  Muutkin ovat ihan kivoja, mutta kyllä tuo on ehdoton suosikki mitä enemmän näitä tuijottaa!

  VastaaPoista
 4. Kyllä noista teille valitsisin tuon Ebonyn, eri fontilla tosin :)
  Kortti on niin saman tyylinen, kuin pöytäkorttinne, että silloin tyyli olisi aika yhtenäinen.

  VastaaPoista
 5. Kuten muut, minäkin olen ehdottomasti tuon Ebonyn puolella. Sopii teidän tyyliinne niin loistavasti :)

  VastaaPoista
 6. Ebonylle lähtee munkin ääni, mutta taidan tässä olla hieman puolueellinen.. :) Myös tuo Our Love on kaunis, mutta ei vedä mun mielestä vertoja Ebonylle ihanine rustteineen.

  VastaaPoista
 7. Minusta tuo our love on jotenkin tyylikkäin. Ehkä vieraana tykkäisin eniten saada juuri sen. Muut on aika yksinkertaisia, mutta on tuo ebony tietysti aika saman tyylinen kuin pöytäkortit!

  VastaaPoista
 8. Our love on valtavan kaunis, mielestäni Ebony sopii kuitenkin paremmin yhteen valitsemienne pöytäkorttien kanssa joten teidän tilanteessa valitsisin sen :)

  VastaaPoista
 9. Minunkin ääneni meni Ebonylle! Se sopii teidän teemaanne ja pöytäkortteihin aivan loistavasti! Toki tuo Our Love on myös todella ihana, mutta teille sopii paremmin tuo ensimmäin! :) Kiitos muuten vinkistä uuden malliston suhteen! ;) Ajattelin aluksi, että askartelen itse kutsut yms. mutta nuo Now & Foreverin kutsut ovat vaan niin uskomattoman kauniita, etten ikinä saisi noin hienoja aikaan! Sitäpaitsi pääseepähän helpommalla eikä kerrytä turhaa stressiä askarteluista, perfektionistin vikaa kun vähän on! ;D

  VastaaPoista
 10. Our love! Olen miettinyt tilaavani tuollaiset omiin häihimme :)
  -J*

  VastaaPoista
 11. Our Love ihan ehdottomasti, se on ylivoimaisesti tyylikkäin now and forever -kortti! Melkein vaihdoin omat teemavärini tuon kortin takia :)

  VastaaPoista
 12. Itse ajattelin tuota Fantasiaa, mutta hieman eri tavalla käytettynä. Eli kääntäisin kortin vaakasuoraan, jolloin kutsun pääteksti olisi keskimmäisellä palasella ja avautuu esille heti kortin avattua.
  Kortti laitettaisiin myös kiinni silkkinauhalla ja vaikkapa strassilla.

  VastaaPoista
 13. Mäkin äänestän Ebobya!!:)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi5/9/10 19:32

  Ebony teidän häihin, Fantasia meidän :) paljonko näytteet maksoivat?

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: Näytteet olivat ilmaisia ja niitä voi tilata now & foreverin sivuilta tästä :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi6/9/10 18:33

  Uu loistavaa! Kiits vinkistä;)

  VastaaPoista
 17. Anonyymi: Eipä mittään ;) Yleensä lähettävät vielä jotain extraa mukana joka on samaa tyyliä sun tilaamien näytteiden kanssa esim. nimikoituja servettinäytteitä, kiitoskortteja, karkkirasioita tms. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...