4. syyskuuta 2010

Puku vaihtoon?! Dress panic!

kuva: www.life123.com

Tänään on ollut aikamoinen mielenmyllerryksen päivä. Käytiin kaason kanssa ottamassa kuvia Kierasta ja... Carmen ihastus alkoi nostaa päätään. Kuvia vertaillessa Carmen peittosi Kieran 6-0. Siis voi ei onko mulle nyt käymässä niin että olen tilannut puvun (tosi ihanan kyllä), mutta jossa tunnen olevani enemmän ilta- kuin hääpuvussa ja joka tuntuu minusta nyt kuitenkin liian simppeliltä?!

Olen päättänyt soittaa Leimulineen heti maanantaina ja kysyä voiko tilauksen vaihtaa valkoiseen Carmeniin. Tilasin Kieran n.1,5 vkoa sitten. Toivottavasti heille kävisi tuo mallin vaihto! MUTTA jos heille ei käy niin olen kuitenkin todella tyytyväinen Kieraan, vaikka se onkin ehkä simppelimpi kuin mitä lähdin hakemaan <3

Siltikään en malta odottaa maanantaihin, että Leimuline aukeaa!;P
Toisaalta mun olisi pitänyt arvata tämä, että näin tässä kuitenkin käy! Olen Carmenia kuitenkin ihaillut jo viime vuoden lopusta asti eikä olisi pitänyt hetken ihastuksen antaa heittää järkeä narikkaan -_-. Nyt jälkeenpäin tiedän myös mikä mua hämäsi tässä Carmenissa eli sen ivory väri! Keiran puhtaan vaalea diamond white sopi niin paljon paremmin ihoni sävyyn, että annoin sen vaikuttaa itse puvun mallin valintaan. Carmenissa ei ole diamond whitea, mutta white on minusta ihan tarpeeksi lähellä.

Pitäkääs peukkuja pystyssä puvun vaihdon suhteen!

valkoinen pukuvilautus Heidille + "näyte" siitä miltä ivory ja diamond white näyttää ihoani vasten :)ivory <---- & ----> Diamond white

8 kommenttia:

 1. Voi ei, voitko pistää kuvia siitä Kierastakin?

  Korjaa jos olen väärässä, sillä yhdelläkään meidän valmistajista ei ole valikoimassaan Diamond Whtea, mutta eikös sekin oli hieman ihan valkoisesta taitettu? Valkoinen on aina paperinvalkoinen, joskus jopa sinertävä, mutta ainakin kenkien värjääjien diamond white ei ole ollut ihan niin hurja.
  Oletko sovittanut ihan vitivalkoista pukua?

  VastaaPoista
 2. Heidi: Moi! Puvusta ei saa Leimulinessa ottaa kuvia ennenkuin ne on ostettu ja nyt jos aion vaihtaa pukua niin en viitsi pistää kuvia Kierasta nettiin ettei se vaan sitten vaikuta mahdolliseen puvun vaihtoon. Jos puvun vaihto ei onnistu niin sitten pistän toki :)

  Diamond white olisi värinä ollut paras minulle, kun valkoinen tosiaan on kirkkaampi ja ivory ei taas sopinut mun vaaleaan ihonväriin morsiusliikkeen omistajankaan mielestä (puku näytti mun ihoa vasten todella keltaiselta kuin vähän ruskeamman kaverin yllä se näytti ihan valkoiselta). Carmenissa ei siis harmikseni ole tuota diamond whitea.

  Olen sovittanut vitivalkoisia pukuja joista satiiniset oli minusta todella sinertäviä, kun taas taftiset näyttivät vain valkoiselta. Liitin postaukseen hetkeksi kuvan minusta yhdessä vitivalkoisessa kapeassa puvussa :) Laita kommenttia kun olet sen nähnyt, niin otan pois :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei, harmi ettei puku miellyttänytkään sitten kuvissa. Tämä on juuri se riski, mitä voi tapahtua kun puku pitää ostaa ilman että on nähnyt kuvia siitä itsensä päällä. Jostain syystä kun puvut näyttävät peilistä katsottuna ihan erilaiselta kuin valokuvissa. Tylsää, todella tylsää.

  Olen täysin sun kohtalotoveri. Mua kiinnostaa myös tuo, että voiko pukua vielä vaihtaa kun sen on tilannut. Mun Stevie näyttää livenä tosi upealta ja tuntuu mahtavalta päällä, mutta jotenkin kuvia katsoessa tulee sellainen plaah-fiilis, että tässäkö se nyt on. Toisaalta, Stevien juju on se merenneitomallisuus, vaikka muuten onkin hyvin simppeli. Lisäksi, kaikki ne mun haaveilemat muhkeat unelmapuvut eivät yksinkertaisesti sovi mulle eivätkä näytä kuvissa hyviltä nekään. On tämä niin vaikeaa =)

  Tuosta värisävystä olen kyllä täysin samaa mieltä, että ivory saattaa näyttää keltaiselta sun päällä, kun sullakin on sellainen hyvin vaalea punertavaan taipuiva ihotyyppi, kuten mullakin.

  VastaaPoista
 4. peukut pystyyn. :]

  VastaaPoista
 5. Arby: Siis nimenomaan! Kuva pitäisi minusta saada ottaa ennen tilauspäätöstä (hankkisivat vaikka oman kameran sinne jolla saisi ottaa kuvan ja sitten sen voisi katsoa liikkeen tietokoneelta). Siitä kuvasta on kuitenkin hurjasti apua puvun valinnassa!

  Ajattelin kysäistä sen mun puvun tilauksen vaihtoa koska siitä on kuitenkin vasta vähän reilu viikko aikaa. Jospa eivät ole siellä Sotteron päässä edes kerenneet laittaa pukua valmistukseen. Puvun olisi kuitenkin pitänyt olla perillä vasta joulu-tammi aikavälillä.

  Se sun stevie näytti mun mielestä sun päällä todella hyvältä, kun se merenneitomalli sopii sulle ja taitaa vielä pidentääkkin sua. Tosin itse stevietä sovittaneena olen samaa mieltä, että kuvissa se ei pääse täysiin oikeuksiinsa.

  Jaiks. Huomenna sitten selviää tuleeko mulle Kiera vai Carmen :)

  Maiju: ...ja varpaat :P Toivotaan parasta!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi5/9/10 18:18

  Minua ihmetyttää, että kuinka ylipäätään uskallat tilata mitään pukua vielä nyt, kun häät ovat vasta 2012? Sitä ennenhän ehtii tulla vielä monta uutta mallistoa, joissa voi olla vielä ihanampia luomuksia. Vai luotatko siihen, että tarpeeksi hyvä riittää, aina voi tietysti tulla parempia vastaan. Itse olen ajatellut jättää puvun valinnan tapahtuvaksi puoli vuotta ennen häitä. Eikös noita vanhempia malleja saa kuitenkin aina tilattua (ainakin Sotteroita siis)? Jos ei, niin sitten minullekin iskee paniikki :)

  Olen huomannut itsekin helposti ihastuvani iltapukumaisiin morsiuspukuihin niitä sovittaessani... sitten kun näen muita morsiamia tajuan että haluankin jotain vähän enemmän. Ei liikaa, mutta vähän ;) Toivottavasti saat puvun vaihdettua!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: En missään nimessä ole tyytymässä ihan hyvään :) Molemmat puvuista ovat siis kyllä niitä mun unelmapukuja, toinen vain enemmän ;)

  Varmasti osaa 2010 malliston puvuista voi tilata vielä ensivuonnakin mutta kyllähän niistä tosi moni poistuu. Luulen nimenomaan tuon Carmenin olevan poistolistalla kun ei ole jenkeissä ollut oikein morsiamien suosiossa.

  Riskiä en siis halua ottaa koska Carmen ja Kiera on tosiaan napannut :) Sotteron hinnat tulevat myös nousemaan kuulemani mukaan ensi vuodelle, joten tämä vuosi on ihan hyvä puvun tilaamiseen.

  VastaaPoista
 8. Ainakin mun silmään tuo valkoinen näyttäisi tosiaan sopivan paremmin kuin ivory. Eli en usko että sen suhteen on mitään huolta.

  Uskoisin myöskin, että saat vaihdettua pukua vielä. Jos tilaus on laitettu valmistajalle jo eteenpäin, ei se todennäköisesti kuitenkaan ole vielä tuotannossa. Valmistajat odottelee aina että tilauksia tulee tietty määrä. Yhden puvun leikkaaminen ja valmistaminen kerrallaan on todella kallista. Ja koska Kiera on nyt uudesta mallistosta ei se ole varmastikaan ehtinyt tuotantoon.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...