8. lokakuuta 2010

Häät & Rakkaus 2010 vol. 1


Häämessut here I come! Tänään postiluukusta tipahti kirjekuori Suomen Messut painatuksella jonka hetken ihmeteltyäni avasin. Sieltä paljastuikin kaksi kutsua Häät & Rakkaus messuille messuoppaineen! Kerrankin onnetar suosi eli kutsut voitin vastaamalla häät.fi sivuston kyselyyn. Yleensä en voita koskaan mitään, mutta nämä Häät & Rakkaus messut taitavat olla poikkeus, sillä viime vuonna voitin messuilta 100€ catering lahjakortin ;)

Olin sopivasti siis muutenkin menossa messuille, mutta nyt sain ilmaisen lipun itselle ja mukaan tulevalle kaasolle. Täältäkin (ja naikkareista) tuttu Mezzy on myös tulossa messuille kanssamme joten kunnon hääaiheista höpinää on luvassa perjantaina ;)

Menen messuille siis tosiaan perjantai iltapäivänä (muut taitavat heilua siellä jo aikaisemmin). Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että aikaa on käytössä rajallisesti. Omat erityiset must see luennot/näytökset olisivat nämä:
  • 15.30 Bridal Awards Juhlanäytös
  • 17.00 hääpäivän aikatauluttaminen ja ohjelma, Eija Holmberg (Tietoiskulava)
  • 17.30 hunnut & hiuskoristeet rokkimimmille & romantikolle, Stilissima (Tietoiskulava)
  • 19.00 Liekkitiimin ilotulitus perjantain messujen päätteeksi
Koska viime vuonna olin sulhon kanssa messuilla ja sormukset ostettiin silloin (sormuksista messuilla jopa -20-30% pois) niin keskityn tänä vuonna seuraaviin juttuihin:
  • Kengät (Stilissima, Zazabella)
  • Korut ja asusteet (Stilissima, Zazabella, Belissima Fashion, )
  • Uudet kutsukorttimallit ja kakunkoristeet (Now & Forever)
  • Askartelu ja koristelutarvikkeet (Sinelli)
  • Dj & trubaduuri & bändi (Starpoint Oy)
Messuhoukutuksia (muutamia mainitakseni)
Stilissimalla on ainakin jaossa 100 kenkien värjäystä! (olisiko siis ehkä 100:lle ensimmäiselle vai?Heidii? :D) Hiukan jännään tuleeko Rainbow Clubin kengistä mitään alea, mutta ainahan toivossa on hyvä elää ;)
Zazabellalla kaikki korut ja asusteet -50%
Now & Foreverilta (Calligraphen Oy) odotan 2011 vuoden korttimalleja! Toivottavasti ovat siis jo messuilla esillä (2011 kuvastohan tulee marraskuussa).
Starpoint Oy on ohjelmapalvelutoimisto joten toivon saavani sieltä tarjouksen dj:stä. Löysin myös heidän sivuiltaan vähän rokimman ja asennetta omaavan trubaduuri Sebastianin. Mies ei oikein lämmennyt trubaduurille, mutta katsotaan ;)
Sinellin pisteellä pitää käydä ihan vain mielenkiinnosta ja josko siellä olisikin vaikka mustaa organza kaitaliinaa alessa :P
Uusin HÄÄT- lehti on messualessa joten kaipa se pitää käydä ostamassa ;)

Huomasin, ettei Niinatar ole tänä vuonna mukana mikä on vähän harmi :( Näytteilleasettajia näyttäisi olevan tänä vuonna muutenkin vähemmän kuin viime vuonna? :S Ainakin sormusten näytteilleasettajia oli viimeksi enemmän. Kannattaa ehdottomasti tsekata Suomen Kultakellon sormusvalikoimat (koko Sandbergin mallisto kuulemma esillä) jos on sormusmetsälle lähdössä ;)

Messupostaus kuvineen siis luvassa reilun viikon päästä 17.10!

17 kommenttia:

  1. Meidän messutarjoukset on vielä osittain auki kaikilta muilta paitsi Hannalta tietysti. :) Eli en osaa yhtään sanoa mikä idea tässä lahjakorttihässäkässä oli. Luulisin että ne saa liikkeestä, koska messuilla 100 ei riitä yhtään mihinkään.

    Messuille tulee kuulemma jotain kenkiä, mutta en tiedä mitä. Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin todennäköisesti ainakin mallistosta poistuvia. Mitään myyntihittejä ei yleensä messuilla ole ollut, eli en usko että Keiraa löytyy.

    Mä pidän mielessä toiveesi kun pohditaan mitä ihmettä sinne messukeskukseen oikein raijataan. :)

    VastaaPoista
  2. Hanna varmaan tekee ensi viikolla blogiinsa postauksen messutarjouksista, eli kantsii sieltä käydä kyttäämässä. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Heidi! Ihana infopaketti <3 Odottelen mielenkiinnolla tuon lahjakorttisysteemin toteutusta ^^

    Niin mä vähän ajattelinkin ettei Keiraa sieltä löydy, mutta onneksi ihania kenkäherkkuja on ilmeisesti siltikin tulossa vaikkei ehkä juuri niitä myyntihittejä ;)

    Käyn tosiaan kurkkimassa sieltä Hannan blogista vielä lähempänä nuo messutarjoukset ;)

    Toivottavasti sun keltaista merenneitoa ei myydä messuille mennessä, sillä nyt kun tiedän varmasti tulevani messuille haluaisin hirveästi nähdä sen upeuden livenä sun päällä :D Ja ilmeisesti sun tukkaankin siis laitetaan jotakin koristeita siellä tietoiskulavalla ;)

    Okei, nyt nukkumaan ^^

    VastaaPoista
  4. Keltainen puku on jo kaapissa piilossa ja väliaikainen lyhennysratkaisukin on keksitty. (Mä olin vähän kaukaa viisas, se on ihan selkeä äänestyksen voittaja, ja alusta asti kyllä mun suosikki) Se on mulla päällä kaikkina muina aikoina, paitsi silloin kun olen lavalla. Silloin me ollaan Niksun kanssa hääpuvuissa. :D

    Kiinnostaako sua Hassalit? Käypä kurkkaa Stilissiman Facebook-sivuilta alennuskenkäkansio. :)

    VastaaPoista
  5. Meillä on pari päivää sitten alkanut Organza-tarjous jonka ehkä parhaiten löytää tätä kautta: http://bit.ly/9PHsfE Mukana tietenkin myös musta väri! :)

    Messuesiintymistämme tosin joutuu odottamaan ens vuoden puolelle... ;) Tampereen Häämessuilla sitten helmikuun alussa mukana!

    VastaaPoista
  6. Heidi: Se olikin fiksusti tehty ;)

    Ooh, vai hääpuvuissa :D Ihania pukuja ja hiusjuttuja ei voita mikään, eli näät mut takuuvarmasti siellä penkkirivissä :D Lupaan ottaa paljon valokuvia :P

    En tiedä olenko sokea vai mitä mutten löytänyt Stilissiman Facebook sivuilta mitään kenkiin liittyvää kansiota paitsi sen missä on kuvia värjätyistä kengistä :S

    Katri: Kiitos vinkistä! Metsästän sellaista n.30cm leveää mustaa organzaa, mutta teillä oli sitä 40cm :/ Tosin huomasin juuri, että Sinellilläkin on yhtä leveä. Eli metsästys jatkuu :) Now&Foreverissä olisi oikean levyistä, mutta heillä on rullalle todella hurja hinta 5m/12,90€...

    Ihania muuten ne teidän käsintehdyt kellukynttilät ^^ Ja ne isommat järviroihut.

    VastaaPoista
  7. Meillä on kahdet sivut, Stilissima, Helsinki joka on lähinnä tanssiais- ja iltapukuja ja pelkkä Stilissima, josta löytyy hääaiheiset asiat. Oon nyt pari viikkoa rakentanut niitä ahkerasti hiljaisina hetkinä. :)

    VastaaPoista
  8. No niin sepäs selittikin jo paljon :D Nyt pääsin oikeille sivuille. Ihania kenkiä <3 Voikos Hassaleita värjätä?

    VastaaPoista
  9. Tuonne häämessuille ollaan siipan kanssa myöskin suuntaamassa, ja googlen kautta löytyi tämä blogi, ja täytyy sanoa että todella hyvä löytö! täältä löytyy paljon tietoa, kun itse olen vielä ihan pihalla näistä hääjärjestelyistä. Luulin olevani hirveesti etuajassa kun messuille olen nyt jo menossa, mutta sitten huomasin että täällä ollaan jo näin pitkällä, ja hääpäivä on kuukautta myöhemmin kuin meillä :)
    Lisäsin itseni lukiaksi, ja tulen ehdottomasti takaisin tsekkailemaan tapahtumia ja ehkä nappaamaan hyviä vinkkejä :)

    VastaaPoista
  10. Mintilicious: Itsekin ajattelin heti kihlauksen jälkeen (noin vuosi sitten), että enhän mä nyt näin aikaisin voi alkaa häitä suunnittelemaan vaikka mieli tekisi, mutta sitten eksyin naimisiin.infon hääfoorumille jossa olikin jo monta 2012 jopa 2013 vuoden morsianta hömpöttämässä erinäisistä häihin liittyvistä asioista :) Sille tielle sitten jäin :P (suosittelen rekisteröitymään kyseiselle sivustolle).

    Pakko sanoa, että tästä hyvissä ajoin suunnittelusta on ollut toistaiseksi pelkkää plussaa :) Saimme valokuvaajan nimittäin tämän vuoden hinnastolla ja juhlapaikan tilavuokran hinnan 200€ edullisemmin kuin mitä se todennäköisesti tulee olemaan. Myöskään rahan kulutus ei ole tuntunut niinkään pahalta vaikka 4000€ on jo mennyt yllä mainittuihin asioihin sekän sormuksiin, muihin varausmaksuihin yms.

    Kaiken sepustuksen johdattelemana siis vihdoin itse asiaan eli tervetuloa vaihtamaan ajatuksia kanssamme! :D

    VastaaPoista
  11. Hassaleiden värjäämistä ei suositella kun niissä on niitä pitsi- tms yksityiskohtia jotka vaikuttaa lopputulokseen.

    Tänään tuli kenkälähetyksessä Keiroja kaikkia kokoja. :)

    VastaaPoista
  12. Niin mä vähän arvasinkin, eli saas nähdä ihastunko niihin vai pitääkö värjätyt Keirat ykköspaikkansa :3

    Ihanaa, kiitos ilmoituksesta! Tulen salamana sovittamaan niitä ja muita varteenotettavia vaihtoehtoja kunhan messuista selviää ensin hengissä (saletisti olen kuitenkin töiden jälkeen teidän liikkeessä) :P. Pitääkö muuten kenkien sovittamiseen varata aikaa? Okei taitaa olla tyhmä kysymys, ei varmaankaan :F

    Onkos sun uusi hieno järjestys työhuoneessa pysynyt siistinä? :)

    VastaaPoista
  13. Ei tarvii varata, saa tulla vaan. :) Mutta joskus jos meillä on kädet täynnä niin saattaa joutua hetken oottelee että joku ehtii. :)

    On tää nyt pysynyt kun en ole mitään ommellut. :) Tietokone asustaa edelleen työpöydällä. Tänään pitää varmaan raivaa se tästä pois niin pääsisi ompelemaan yhden proton.

    VastaaPoista
  14. Moi!
    Pörräsin myös messuilla tuolloin perjantaina. Satuttiin samalle Holmbergin tietoiskulle, mutta en uskaltanut tulla puhumaan kun en ollut varma olitko se sinä.
    Aloitin eilen kirjoittelemaan tekstiä messuista, joten toivottavasti saan sen tänään valmiiksi.
    Miten siun messut meni?

    VastaaPoista
  15. Heidi: Taidan siis tulla seuraavalla keskusta reissulla (täältä Itä-Helsingistä kun on NIIN pitkä matka :P).

    Mullakin on läppäri aina jossain missä sen ei ehkä pitäisi olla :D

    Tanju:No voi hitsi vie olisit vaan kuule tullut nykimään hihasta, koska minä se todella olin :D Istuitteko meidän takana vai edessä? Oli kiva nähdä messuilla muutama muukin blogituttu :)

    Messupostaus on tulossa multa viimeistään huomenna, mutta tiivistetysti poistuin messuilta kyllä ihan pää pyörällä kaikista uusista ideoista ja ihastuksista! :P

    Mitäs pidit muuten Holmbergin tietoiskusta? Omasta mielestä se oli ihan hyödyllinen, mutta olisin sen luullut olevan jotenkin monipuolisempi. Minusta hääsuunnittelijalla voisi olla myös joitain uusia kikkoja hihassaan. Itselle ainakin kaikki ideat oli jo tuttuja :/ Tai sitten mä olen vain googlaillut ja surffannut naikkareissa liikaa :P

    Sun messupostausta odotellessa! :D

    VastaaPoista
  16. Istuin kai kaksi riviä teidän takana vasemmassa reunassa. Holmbergin luento oli ihan hyvä vaikka suurimmalta osilta kaiken jo tiesikin. Uskoisin, että hän olisi tehnyt tietoiskusta monipuolisemman, jos aikaa ei olisi rajoitettu 15-20min. Itse sain enemmän irti tuokiosta jonka vietin kyselemällä häneltä meidän ruokasuunnitelmista :)
    Jostain syystä en ole aiemmin ehtinyt kirjottaa tekstiäni loppuun kun siihen tuntuu tulevan asiaa lisää ja lisää ja lisää :D eli nyt jos sen viimeistelis vihdoin ja viimein.

    VastaaPoista
  17. Eikä tämä Itä-Helsinki niin kaukana ole, täältä mä matkaan töihin joka päivä. ;)
    Nimim. Vielä kotona, vaikka varmaan pitäisi jo lähteä. Luulen kuitenkin ettei kukaan suutu jos tänään vähän myöhästyisinkin :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...