18. lokakuuta 2010

Häät & Rakkaus 2010 vol. 2

Häät & Rakkaus 2010 yleisilmettä messuhallista
 HUOM! Jostain syystä vain muotinäytöskuvat saa klikattua suuremmaksi :S

Perjantain häämessuilta tarttui mukaan paljon ideoita eikä onneksi mitään heräteostoksia, sillä olin vakaasti päättänyt olla tuhlaamatta asusteisiin rahaa ennenkuin puku on valittu :) Tai no ostin kyllä SamaRakas pelin vuosipäivälahjaksi meille ;) Meidän vuosipäivä on siis 7.11, jolloin N saa avata pelin paketista ;)

SamaRakas pelin kortteja

Stilissiman pisteellä oli paljon kuhinaa sillä siellä oli hyviä kenkätarjouksia ja vinkeä kilpailu jossa piti laskea kenkien lukumäärä "seinältä". Nyt voin paljastaa, että taisin laittaa jotakin 160 kpl luokkaa, mutta taisi mennä vähän metsään :) Päivitän kenkien oikean lukumäärän tänne kun kilpailu ratkeaa. Stilissiman pisteellä annettiin myös ilmaisia värjäyksiä Stilissiman Hannan helmiblogin tarkkasilmäisille lukijoille :D Siispä kiikutan laukkuni ja kenkäni sinne värjättäväksi kunhan päästään lähemmäksi häitä. Saas nähdä värjäänkö ykkös vai kakkoskengät vai tulenko kulkemaan koko päivän kuitenkin niillä kakkoskengillä (joista ei siis ole muuta tietoa, kuin että ei saa olla kauhean korkea korko... voisivat olla siis RC:n Keirat :D)

Päivitys 10.11.10 metsään meni oma arvaukseni eli kenkiä oli 102kpl














Stilissiman kaikilla tytöillä oli IHANAT puvut päällä! Tässä täältäkin tutun Stilissiman Heidin merenneitomallinen puku joka pääsi messupuvuksi hänen Bling blogissaan olleen äänestyksen tuloksena :) Äänestin itse tätä pukua ja oli kiva nähdä se livenä eikä valmistajan kuva tietenkään tehnyt sille oikeutta kuten ei taida tehdä itse ottamani kuvakaan <3 Tytöillä oli myös puvun kanssa sävysävyyn värjätyt kengät joka sai mut ehdottoman vakuuttuneeksi omien hääkenkien (ja laukun) värjäyksestä :)

Merenneito ;)



Messuosasto oli yhtä kojujen sokkeloa, mutta Stilissiman pisteeltä eteenpäin huomasin jännän koneen jota jäin ihmettelemään. Kone kuulemma kertoi monenko karaatin kultaa sormus on ja mitä muuta siinä on kullan lisäksi käytetty. Annoin puhtaasta mielenkiinnosta kihlasormukseni koneen syövereihin :) Ja kyllä vaan tietokone ilmoitti että sormukseni on 14k valkokulta - palladium seosta ;) Timantti ei  onneksi ollut mitään muovia vaan ihka aito timantti ;)

Sormus tutkinnassa





Sormuksen tutkimisen jälkeen päästiin korujen kimppuun. Aikaa kulutettiin erityisesti Lapponian pisteellä :)
Messuilla oli esillä paljon Lapponian koruja ja sormuksia :)
Tämä koru oli ihanan mallinen! Harmi, että se on kuvassa vähän vinossa : / (RMV-Korut Oy, kuvan koru 55€)

Ihanan moderni Lapponian uutuuskoru Bel Canto 280€

Lapponian Tango n.237€, tästä tykäsin myös ja kuva ei tee korulle valitettavasti ollenkaan oikeutta :( Oli yhtä heleän hopeinen kuin ylempi Bel Canto :)

Jos oikein tunnistan niin tämä taitaa olla Ritva Liisan Lilja ja hintaa n.250€ (korjatkaa jos olen väärässä). Kaunis muotokieli, mutta oli yllättävän iso koru.

Valmistajasta ja hinnasta ei tietoa. Oli vaan todella jännän näköinen kaunis koru ;)

Jouduin änkemään tähän kuvan pystynä vaikka se on vaaka, mutta onneksi nyt siitä edes erottaa jotenkin kuvattavat kohteet eli Lapponian sormukset.
Kortteja, kakkukoristeita yms. kävimme ihmettelemässä Now& Foreverin osastolla. 2011 malliston kortteja ei minun mielestäni ollut lainkaan esillä, sillä kaikki korttimallit olivat tutun näköisiä. Kuvastoa siis odotellessa ;) Seuraavat kuvat Now& Foreverin pisteeltä:

Korttivalioimaa
ihania koristeita ja huomaa jännät sydämen muotoiset hääparin maljat oikealla ;)

lisää ihania koristeita ^^

kakkukoristeita oli yllättävän vähän esillä, tosin kyllä niistäkin nättejä löytyi

Tämä kortti saattaisi olla kyllä uusi ;) Kortti olisi superihana talvihäihin!

Käytiin kaason kanssa kuuntelemassa Eija Holmbergin ja Stilissiman tietoiskut. Olin hiukan pettynyt hääsuunnittelijan hääpäivän aikataulutuksen tietoiskuun. Olisin sen toivonut jotenkin olevan monipuolisempi, mutta kannatti se silti käydä kuuntelemassa. Hänelle oli siis varattu 30minuuttia aikaa josta hän käytti alle 20 minuuttia.Tämä tietysti saattoi johtua siitä, että illan päänäytös oli alkamassa samaan aikaan kuin hänen luentoaikansa olisi päättynyt.

Stilissiman tietoiskusta huntujen ja hiuskorujen käytöstä pidin todella paljon! 30 minuuttia meni nopeasti ja kävikin niin, että kerittiin käymään vain osa hunnuista ja puvuista läpi mikä oli harmi. Minusta oli kiva idea esitellä hunnut erilaisten hääpukujen kanssa, sillä silloin todella näki mitä huntu tai hunnun vaihto toiseen sai yleisilmeessä aikaan :) Tämän jälkeen haluan kyllä kokeilla pitkiä yksinkertaisia huntuja seuraavassa pukusovitussessiossa :D

Stilissiman tietoisku in action

Pukuja oli kivasti esillä muutenkin kuin näytöksessä ;) Helpotukseksi ei vastaan tullut yhtään Sotteron lempikolmikkoni voittanutta pukua joten voin olla hyvillä mielin pukuvalinnoistani ^^ Kaikki hääpuvut olivat kuitenkin kauniita (ihan muutamaa näytöksessä ollutta lukuunottamatta) joten niitä oli mukava katsella.
Lavemin pukuja


Esillä oli myös todella erikoisia pukuja tai oikeastaan kai tämä jokin taideteos enempi voisi olla ;)


Tässä muutama kuva häämuotinäytöksestä, mutta sain vain pari kuvaa otettua ilman salamaa ennenkuin kameran akku simahti :( Enemmän kuvia näytöksestä (+paljon parempia) löytyy Suvin blogista Pearfect Bride.

2011 Häämuoti
Todella paljon näkyi olevan merenneitomallista siluettia (ja muutenkin aika matalaa vyötäröä) , frilloja hameosassa ja osassa selkeästi vaikutteita barokin ja rokokoon alkupuolen aikakausista (erityisesti hihoissa ja kaula-aukoissa) ;)










Tähän loppuun vielä muutama kuva tarjolla olleista asusteista:

Zazabella

Zazabellan valikoimista löytyi yksi tiara jota olisi voinut käyttää myös kampauksen sivussa. Etsin kuitenkin hieman erilaista... tuo oli aika "muovisen" näköinen ;)
Kun muistaisi vielä mistä pisteeltä tämä oli otettu :P PÄIVITYS: Eli siis Krinoliinin pisteeltä oli tämä kuva ;)

Valitettavasti ilotulitus meni meiltä ohi sillä kiiruhdettiin juna-aseman Heseen syömään xD Messukeskuksen kahviloissa ja ravintoloissa oli ihan hullut hinnat...esimerkkinä juustosämpylä maksoi n.9€.

Selkein ero viimevuoden messujen näytteilleasettajiin oli valokuvaajien lähes olematon edustus messuilla. Eirikuvan lisäksi taisi olla vain yksi valokuvaaja. Tapahtumanjärjestäjät olivat fiksusti siirtäneet päänäytöksen (Bridal Awards) perjantaille viime vuoden floppi perjantain jälkeen ;) Näytös selkeästi veti porukkaa messujen ensimmäiselle päivälle kun taas launatai ja sunnuntai ovat muutenkin suosittuja messupäiviä.

Mitäs mieltä muut olivat messuista? :)
pssst. Kannattaa lukea myös Tanjun versio messuista Kesähäiden Suunnittelua blogista! :)

23 kommenttia:

  1. Viimeinen kuva on Krinoliinin pisteeltä. Tunnistan tuon meidän kanssa jatkoilleen mekon :)

    Huntuesitys meni lauantaina paljon paremmin, saatiin lisäaikaa ja mäkään en pyörinyt lavalla kuin häkkärä. :D

    Värjäyksiä me ei jaeltu kaikille, vaan niille jotka sitä tajusi kysyä.

    Mä oon ihan poikki, ja pidän koko viikon hiukst auki. Varmasti.

    VastaaPoista
  2. Meinasin juuri tulla kommentoimaan tuota viimeistä kuvaa, itse kun otin samasta kohdasta kuvun, mutta se oli nii tumma ettei sitä oikein voinut käyttää. Mutta Heidi ehtikin ensin. :)

    VastaaPoista
  3. Ai niin ps. se on pearfect bride, niinkuin "päärynä" morsian. Sanaleikkiä, sanaleikkiä. :D

    VastaaPoista
  4. Niissä tietoiskuissa, joita kävin kuuntelemassa, käyttivät esittelijät vain 15-20min.. En tiennytkään, että osa piti pidempäänkin.

    Ostitko Häät-lehden? Siinä välissä oli uusi Now and Foreverin lehti.

    Tuota kyllä ihmettelin, että osaa tarjouksista ei ollut esillä vaan ne selvisivät vasta kysymällä..

    Löysin itselleni erittäin täyttävän Fajitaksen siihen 9€ hintaan, joten ei siellä pelkällä kalliilla sämpylällä tartennut olla :)

    Kiitokset hyvästä yleiskatsauksesta :)

    VastaaPoista
  5. Mielestäni tuo Stillisiman tytön keltainen puku on aika kammottava. Ei millään pahalla, makuasioitahan nämä ovat.

    VastaaPoista
  6. Ostin kaikki kolme Häät-lehteä ja jokaisen sisällä oli se vanha Now and Foreverin kuvasto! :o
    Itse löysin messuilta ihanan puvun, jota pääsen sovittamaan loppuviikosta :)

    Blogisi on muuten tosi kiva ja olenkin lueskellut tätä jo pidemmän aikaa :)

    VastaaPoista
  7. Ostin uusimman häälehden messuilta ja välissä oli v. 2011 Now&Foreverin kuvasto.

    En oikein tajua, mitä tarkoitat tuolla että päämuotinäytös oli perjantaina. Sama näytöshän oli lauantainakin.

    Harmin paikka, että kaikki Stilissiman alekengät olivat väärää kokoa. Aika hölmöä muuten jakaa kenkien värjäystä vain niille jotka tajusivat asiaa kysyä.

    VastaaPoista
  8. Hah, olihan siellä se 2011 kuvasto. Hermostuksissani niistä kahdesta vanhasta lehdestä en ilmeisesti enää viitsinyt tuota katsoa :D Hyvä että tuli puheeksi täällä... :)

    VastaaPoista
  9. Sis Idmanin Angel-pukua :) (tai ainakin luulen sen olevan Angel, ihan varma en ole :D) se ei ole kyllä yhtään sellainen mitä olen miettinyt, mutta saas nähdä kun se tänne Jyväskylään saapuu :D se vaan oli niin nätti siinä mallinuken päällä.

    VastaaPoista
  10. Kitty, tuo kyseinen "kysy niin saat" -tarjous ei ollut ainoa vaan niin kuin blogissani valitin niin Lavemilla oli ihan samanlailla tuollaisia tarjouksia.. Messulehdessä ne lukivat mutta paikanpäällä ei näkynyt mitään asiasta.

    VastaaPoista
  11. Mun aikasempi vastaus kaikille alkupään kirjoittajille katosi johonkin, mutta jotenkin näin mä teille vastailin:

    Heidi: Hehe, on varmasti päänahka ollut kovalla koetuksella kun joutunut pitämään kampauksia koko viikonlopun! :P

    Niin mä vähän ajattelinkin, eli siis vain niille jotka oli käyneet kyttäämässä Hannan Blogia ja messuopasta :)

    Suvi: Anteeksi kirjoitusvirhe :P Olin kyllä tietoinen sun sanaleikistä kun sulla on profiilikuvana se päärynä :)

    Heidi & Suvi: Krinoliinin nimi lisätty kuvan alle :D Arvasin, että jonkun on pakko olla ollut tarkkana :)

    Tanju: Ai :O Jos olisin yrittäjä niin kyllä mä ainakin käyttäisin joka minuutin siitä tietoiskusta :P

    Kaikkiin ruokapaikkoihin oli myös niin kauheat jonot, että se vei meidän ruokahalut jo ennen kuin päästiin edes puoli metriä lähemmäs tiskiä :S

    Anonyymi: Niinhän ne makuasiat ovat. Toisen ihastus on toisen kauhistus poikkeuksetta, kun yksi puku ei voi millään miellyttää kaikkia ja hyvä niin :)

    Mocca: Hei ja kiva kun ilmoitit itsestäsi ;D

    Millaista pukua olet menossa sovittamaan? :)

    Niin ja kiitos ^^

    Anonyymi:Tarkoitan päänäytöksellä Bridal Awardseja jotka olivat perjantain viimeisen häänäytöksen yhteydessä (ei siis muina päivinä).

    Harmi, omaa kokoani löytyi kyllä muttei juuri sitä mieleistä mallia :)

    Anonyymi, Mocca, Tanju: Pitihän se arvata :P En ostanut yhtäkään lehteä koska olin lukenut jo ne kaksi vanhempaa ja uusi lehti ei taas näyttänyt mielestäni kovin kiinnostavalta :P

    No marraskuuta odotellessa ;)

    Anonyymi & Tanju: Asiasta mainittiin Stilissiman Hannan mtv3 helmi blogissa ja messuoppaassa jonka sai messuilta. Ymmärrän kyllä että Stilissima ei vaan jaellut ihmisille värjäyslahjakortteja koska niitä oli jaossa rajoitettu määrä ja olisivat muuten menneet heti.

    VastaaPoista
  12. No niin ja tässä Tanjulle ja Moccalle vastauksia kahteen viimesimpään kommenttiin :)

    Mocca: Kävin stalkkaamassa sun puvun Idmanin sivuilta ja tuo nimi on puvulle kyllä täysi kymppi :) Siinä näytti olevan sellaista enkelimäistä kauneutta ^^ Muista tulla kertomaan sitten pukusovituksen tuloksista :D Tiedätkö jo milloin puku saapuu Jyväskylään?

    Tanju: Niin, Lavemilla olisi ollut parannettavaa aika paljon postauksesi mukaan jos sanoivat aleprosentitkin väärin :S

    VastaaPoista
  13. Hankin siis pukuni sieltä Lavemilta kun olin siihen jo aikoja sitten ihastunut. Kysyin myyjältä, että eikö messutarjouksena ollut -15% puvun hinnasta niin hän vastasi nii, 100€... tosin minun laskujeni mukaan 890€:stä 15% on 133,5€. En sitten viitsinyt jäädä kinaamaan asiasta (paikalla vain ulkomaalainen myyjä) mutta olisi ehkä pitänyt. Harmikseni en muistanut ottaa messuesitettä mukaan missä luku olisi ollut mustaa valkoisella.

    VastaaPoista
  14. Muut kuvat eivät avaudu sen kuvatekstin vuoksi :) Sen kun jätät pois niin ne saa suurennettua. Siihen kuvan alapuolelle toki voi kirjoittaa tällä "normaalilla" tekstillä mutta ei sillä komennolla.

    Osasinkohan yhtään selittää ymmärrettävästi :D

    VastaaPoista
  15. Tanju: No voi harmi! Ihan okein olet laskenut ja sinuna soittaisin kyllä sinne Lavemiin >:(
    Kyllä tuo reilu 30€n on kuitenkin ihan kiva rahasumma käytettäväksi.

    Sara: Moi Sara, "pitkästä aikaa"! Mites teidän häät meni holvikellarissa? :)

    Oiken napakymppi selitys ja tulin itseasiassa itsekin tuota ajatelleeksi vaan eipä kuvia voinut siitä huolimattakaan suurentaa :S

    VastaaPoista
  16. Kävin tänään sovittamassa sitä Angelia ja se oli mun mielestä tosi ihana! Mutta eipä ollut kaason ja äidin mielestä :D ilmeisesti pitsi ei uppoa niihin. En taida kuitenkaan kuunnella niitä, vaikka toki mietin vielä asiaa. 34 koko oli myös yllättäen vähän pieni, joten haluaisin kokeilla vielä vähän isompaa pukua varmistaakseni sopivuuden :) Ihastuin samalla reissulla myös Rainbow Clubin Sylvie-kenkiin. Keirat olisin myös halunnut, mutta ne olivat jotenkin liian leveät mun jalkaan :(

    VastaaPoista
  17. Mocca: Voi ei :D Kannattaa ehdottomasti valita se puku joka itsestä tuntuu hyvältä. Toki raadin perusteltuja mielipiteitä kannattaa kuunnella, mutta lopullinen päätös kannattaa kyllä tehdä oman sydämen mukaan ^^

    Vertailun vuoksi kannattanee raadin kanssa käydä sovittamassa vielä toisiakin pukuja ;) Silloin saa myös itse vahvuuden alkuperäiselle The Puvulle jos muut puvut eivät herätä samanlaisia ihastuksen tunteita :D

    psst. teidän fretti on todella suloinen :D

    VastaaPoista
  18. Juu onhan se hauska ja suloinen kaveri :D :)

    Oon kyllä sovitellut kymmentä muutakin pukua ja ne tykkäs niistä mun mielestä kamalimmista. :D eikä mikään ole pärjännyt mun mielestä sille puvulle :) mutta mun mieli vaihtuu niin nopeesti, että ootan nyt vielä ainakin hetken. Elokuuhun on kuitenki vielä aikaa ;)

    VastaaPoista
  19. Mocca:Heh, kannattaa sitten antaa mennä vaan oman mieltymyksen mukaan - sun pukuhan se kuitenkin on ;) Mun mielestä tuon valimstajan mallikuvan perusteella puku on hurjan kaunis!

    Elokuulle on onneksi aikaa, mutta tiedätkö mikä tuon puvun toimitusaika on? :)

    VastaaPoista
  20. Onneksi äiti vähän perui puheitaan, kun tajusi miten paljon noita pitsipukuja nyt onkaan. :) Taitaa siinä olla se 4kk toimitusaikaa ainakin. Mutta haluan silti vielä katsella ja varmistua asiasta. ;)

    VastaaPoista
  21. No hyvä juttu, että äidin mieli on muuttumassa :)

    Olin sovittamassa kerran pukuja kun viereinen morsian kysyi tukijoukkojensa mielipiteitä päällään olevasta pitsiunelmasta. Morsiamen äiti sanoi naama mutrulla, että "ihan kuin mummon pitsipöytäliinasta tehty puku". Puvun pitsi ei missään nimessä ollut mitään pöytäliinapitsin näköistä ja puku sopi hirmu hyvin kyseiselle morsiamelle :)

    Totta, se on varmasti viisainta :) Ihanin puku siis voittakoon! :D Tule sitten raportoimaan jos Angel saa kilpailijan ;)

    VastaaPoista
  22. Häät meni ihan mahtavasti, en muista näytinkö jo kuvia?

    Huomenna on kuopuksen 1-v synttärit, joten nyt on pakko jatkaa siivoilua jotta ehdin vielä nukkua mutta mieluusti muistelen häitä kyllä <3

    Sun hääblogia on kyllä ihana lukea ja säännöllisesti käynkin,vaikken enää usein kommentoikaan :P

    VastaaPoista
  23. Sara: Hei en ole nähny teidän hääkuvia vielä :D Holvikellari oli varmasti niin tunnelmallinen <3

    Onnittelut teidän kuopukselle :)

    Kiva kuulla, että olet hengessä edelleen mukana ^^

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...