8. helmikuuta 2011

Kevään aikataulua ^^


30.01.11 Klaus K
Käytiin kurkkaamassa Klaus K:n tilat ja huoneet läpi. Sviitti ei tuntunutkaan paikanpäällä hyvältä yhtä yötä varten niinpä meillä onkin harkinnassa kaksi yötä Envy Plussassa.

07.02.11 Bolero ja kengät tilattu!
Näistä tuleekin sitten myöhemmin tarkempi postaus.

16.02.11 Hotelli Fabian
Käydään sulhon kanssa tutustumassa Hotelli Fabianin tiloihin ja huoneisiin! Olen ollut sähköpostitse yhteydessä hotelliin ja sieltä sanottiin, että tottakai hotelliin saa tulla tutustumaan. Kysyivät päivää ja kellonaikaa ja ensiviikon keskiviikolle oli toistaiseksi vähän majoittautujia niin voi olla että näemme kaikki huonetyypit. Ainakin palvelu on ollut hieman parempaa kuin Klaus K:ssa jota siis myöskin mietimme!

19.02.11 Sovitusreissu Leimulineen
Eli sain viikko sitten soiton, että "mun" kaikki puvut ovat nyt tulleet! Eli sovituksesta löytyy nyt Sotteron valkoinen Carmen, ivory Amanda ja Diamond White Kiera. Tamaraa, Sabrinaa ja Stevietä haluaisin myös vielä sovittaa mikäli ne vielä siellä ovat ^^

25.02.11 Hampaiden valkaisu
Mulla on lahjakortti hampaiden valkaisuun ja se pitäisi käyttää maaliskuun puoliväliin mennessä. Saa nähdä pitääkö ennen häitä tehdä vielä jokin kevytvalkaisu.

15.03.11 Salmi Salin hääilta
Salmisali järjestää hääpareilleen kakunmaistelua (kymmenen erilaista kakkua tarjolla), viinimaistelua sekä paikalla on myös heidän luottofloristinsa tekemiä asetelmia sekä Annien tekemiä kattausvaihtoehtoja.

02.05.11 Kirkon varaus!IIK :D
Jännittää kyllä valtavasti, että saadaanko haluttu kirkko. Sulhasen kanssa pitää vielä puhua siitä mikä meidän toissijainen toiveaika/kirkko olisi.

9 kommenttia:

 1. Hampaiden valkaisusta tee sitten postaus! Vihloiko, paljon maksoi jne. Todellakin kiinnostaa!

  VastaaPoista
 2. Voi toivottavasti saatte sitte toukokuussa just sen kirkon minkä haluatte! Se on aina masentavaa jos joutuu miettimään jonku osan uusiksi..

  VastaaPoista
 3. Bride: Teen varmasti! Olen kerran tehnyt kotivalkaisun aineella jonka hinta oli 100€. Aine vihloi ihan kamalasti tosin se kyllä toimi, mutta mun kilteet vaurioitui jonkun verran enkä aio kotivalkaisua siis toistamiseen tehdä.

  Sovittiin hammaslääkärin kanssa, että heti alussa katsotaan voiko mulle tehdä sitä valkaisua. Valkaisulahjakortti maksoi CityDealin kautta 150€ eli olen sen jo etukäteen maksanut. Normaalisti hinta on n.300€ paikasta ja tekniikasta riippuen.

  morsianR: No sanos muuta! Varsinkin kun sitä on miettinyt menevänsä tietyssä kirkossa naimisiin niin onhan se pettymys kova jos ei kyseistä kirkkoa saakkaan.

  Luulen, että haettaessa jo joustetaan päivän aikataulusta eli toivotaan samaan kirkkoon kahta (voiko toivoa kolmea?) vihkiaikaa.

  VastaaPoista
 4. Suosittelen ehdottomasti kahta yötä Envy Plussassa. Meidän häissä ko. juttu oli ehdottoman toimiva ratkaisu ja oli iiiihanaa olla hotellissa kahdestaan häitä edeltävä yö sekä sitten häiden jälkeinen yö + myöhäinen huoneenluovutus.

  VastaaPoista
 5. Arby: Hei Mrs.Arby ja onnea vielä! :D

  Kiva kuulla, että tuo yöpymisratkaisu toimi ^^
  Oliko teillä hääpaketti? Jos ei niin saitteko tuon myöhäisen huoneenluovutuksen ilman lisäveloitusta?

  Kysyin hintaa Envy Plussalle ensi vuodelle ja meiltä yritettiin nyhtää 180€/yö ilman hääpakettia. Onneksi sain sovittua hintaa edes pikkuisen alaspäin, mutta käsittääkseni moni on yöpymässä tänä kesänä Plussassa 120€/yö joten tuo 180 kuulosti minusta totaaliselta ryöstöltä. Mites teillä?

  VastaaPoista
 6. Kiitos onnitteluista!

  Meillä oli ihan "normi" varaus Envy Plus -huoneeseen, 150 eur/yö. Laitettiin varauksen jälkeen email, että meillä on häät, jolloin saimme ilman lisämaksua myöhäisen huoneenluovutuksen sekä skumppaa huoneeseen. Varasivat meille lisäksi hotellin kivoimman Envy Plus -huoneen, niitä kun on myös erilaisia.

  VastaaPoista
 7. Hei mikähän sen huoneen numero mahtoi olla? ;D *tahtoo hienoimman envyn*

  Täytyypä laittaa s-postia lähempänä hääpäivää hotellille, että onnistuisikohan se myöhäinen huoneenluovutus ^^

  VastaaPoista
 8. Hei :)

  Minkälaiseen hampaiden valkaisuun aiot mennä?

  Itsekin aion vaalentaa hampaita, mutta en vaan oo vielä päättänyt mitä menetelmää kayttäisin. Sanovat että hampaiden kotivalkaisu olis tarpeeksi tehokas valkaisukeino, mutta itse luultavasti päädyn kuitenkin tuohon uuteen laservalkaisuun ;)

  Ennen ja jälkeen -kuvat olis kivoja :)

  VastaaPoista
 9. Hei Jessy! Menen siis ottamaan hammaslääkärille juurikin tuo laservalkaisun :)

  En suosittele kotivaalennuksia, vaikka osa aineista onkin tehokkaita (liiankin). Itselle se oli bye bye kiilteelle vaikka tein kaiken ohjeen mukaan ja se vihlonta oli jotain ihan järjetöntä. Hampaat kyllä vaaleni, mutta hampaiden kustannuksella :(

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...