28. huhtikuuta 2011

Suomen Neljät Häät Tänään klo 20.00

Nelonen klo.20.00

Olen siis katsonut ensimmäisen jakson ennakkoon ruutu.fi sivustolta. Britti-ja Jenkkiversioita seurattuani tästä sarjasta oli tietyt odotukset ja ainakin ensimmäisen jakson perusteella suomiversio on uskollinen alkuperäiselle ohjelmalle. Suomiversiosta tosin häitään suunnitteleva saa todella kivoja ideoita sillä onhan se nyt selvää, että varmasti moni morsian samaistuu enemmän näihin suomineitoihin kuin britti&jenkki morsmaikkuihin.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa kilpailee neljä hyvin erilaista morsianta. En lähde heitä tässä sen kummemmin arvostelemaan, MUTTA yksi morsian mua otti kyllä aivoon rankasti vaikka kyllä häneltä välillä tulikin ihan järkevääkin kommenttia. Kuitenkin mielestäni ohjelmassa pitäisi arvostella toisten häitä mahdollisimman objektiivisesti eikä vertailla niitä omiin häihin esim. "kyllä mun merenneitopuku oli parempi" -tyylillä. Kommentit maassa olevista lehdistä saivat minut myös pyöritelemään silmiäni ja miettimään kyseisen henkilön korvienvälistä sisältöä. Toisaalta eihän sitä tiedä vaikka tämän morsiamen kommentit olisi leikattu niin, että hänestä saa sellaisen kuvan (koin leikkauksen hyvin ärsyttävänä siinä radiohaastattelussa jossa olin kun minusta yritettiin leipoa bridezillaa...murr). Noh kuitenkin jakson katsoneet varmasti tietävät kenestä puhun :D Voitto meni mielestäni ihan oikealle hääparille! ;)

En pitänyt juontajan piikittelevästä kommentointityylistä joka oli selkeästi väkisin väännettyä olevinaan tosi fiksua läppää.

Mielenkiintoinen ohjelmaformaatti ja sarja jota jään varmasti seuraamaan.

Mitä mieltä?

12 kommenttia:

 1. Aivan samaa mieltä! Erityisesti tuon yhden morsmaikun laukomat lausahdukset. Ok, tuli selväksi että mikä on hänen oma makunsa esim. hääpuvun suhteen, mutta tuskinpa hän olisi siitäkään tykännyt jos kaikilla muilla olisi ollut samanmalliset hääpuvut. Varsinkin kun hän hyvin hoikkana naisena oli varsin erimallinen vartaloltaan kuin ainakin kaksi muuta muhkeampaa morsianta, joiden vartaloille merenneitomalli ei olisi tosiaan ollut imertelevin. Muakin siis ärsytti se, ettei hän arvioinut laajemmalla silmällä, esim. että olivatko muiden morsianten puvut sopivia ja kauniita juuri heille itselleen.

  Mutta ehdottomasti mielenkiintoinen sarja, jota aion itsekin jäädä seurailemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Hah, en tiedä huomasiko kukaan muu, mutta tällä kyseisellä arvostelijalla alkoi nykimään kasvoissa aika pahasti, kun voittaja julistettiin... :)

  Minua hän ei kyllä ärsyttänyt ollenkaan, päinvastoin, oli kiva huomata, miten vieraat voi nähdä esim. juhlatilan ihan eri valossa kuin häiden suunnittelija itse. Uskon myös, että leikkauksella on suuri rooli tässä(kin) sarjassa. Ja ohjelman ideahan on juuri ARVOSTELLA toisten häät. Sanan jokaisessa merkityksessä ;)

  -tiiu

  VastaaPoista
 3. Ohjelma oli ihan kiva sinänsä, että kaikki häät näytettiin tiivissä paketissa, vaikka itse olisinkin voinut jäädä tuijottelemaan jokaista häitä pitempään. Saihan sieltä muutaman hyvän idean myös omiin häihin. Juontava oli aivan uusi minulle. Koskaan häntä kuullukkaan, mutta jotenkin toimi. Ja sen erään naisen kommentit kirkon pihoista.. kuinka "roskia" täynnä :D Pitää ottaa, mitä luonto äiti meille antaa.

  Ja Turussa vihitty pari. Eräs morsian sanoi, että sen jälkeen pettyi juhlapaikkaan, kun kirkko oli niin hieno.. No voi hellanlettas!!
  En tajua! Turussa ei olekkaan semmosia kirkkoja, jotka voi näyttää "tavallisilta puutaloilta" Ja eihän sitä aina tarvi olla joku hieno kartano juhlan pitoon. Hieno oli heillä juhlapaikka minusta.

  Muuten ihan katottava ohjelma.

  VastaaPoista
 4. Morsiammet nimenomaan arvostelee sen mukaan mitä itse tykkää! En tiedä mistä olet keksinyt tai saanut tiedon että jotenkin objektiivisesti arvostellaan. Mitä se ylipäänsä ikinä tarkoittaa.
  Mutta siis kyllä tässä todella on tarkoitus että jokainen morsian arvostelee häät sen mukaan mitä itse on mieltä.
  Mitään kriteerejä ei ole annettu muuta kuin se oma mielipide!
  Ja kyllä tosiaan leikkaajasta kiinni millainen ohjelma saadaan aikaiseksi. Ottaen huomioon että tuossa alle tunnissa on noin 6-7 päivän kuvaukset yhteensä. Siihen siis mahtuu jo monenmoista asiaa ja tuumailua.

  VastaaPoista
 5. Kaikille yhteisesti: Kiva, että ohjelma on selkeästi herettänyt kaikenlaisia tunteita ^^ Kerrankin laadukkaan oloinen suomalainen häärealityohjelma ;)

  Anonyymi(20.39): Ennen herneen vetämistä nenään olisi kannattanut lukea teksti tarkemmin ;) Erityisesti se pienen pieni sanan "mielestäni..." joka viittaa lauseen olevan oma mielipiteeni ei mitään faktatietoa.

  Ei varmasti mitään kriteerejä olekkaan annettu (en ole sellaista väittänyt), mutta yhtenä esimerkkinä onhan se nyt varmasti selvää, että oma puku on paras puku. Kun arvostellaan toisten pukuja tällaisessa ohjelmassa on mielestäni hiukan itsekeskeistä arvostella pukua siltä kannalta mikä sopii omaan makuun ottamatta huomioon miten puku sopii kantajalleen kuten SaraJana kommentissaan mainitsi. Tokihan jokainen voi esittää mielipiteensä miten haluaa ja millä kriteereillä haluaa, mutta valitettavasti näiden kommenttien perusteella ihmiset vetävät kyseisistä henkilöistä omat johtopäätöksensä. Tähän varmasti jokainen sarjan morsian on varautunut kun leikkiin on mukaan lähtenyt.

  VastaaPoista
 6. Oli juu aika kärkkäät mielipiteet tällä yhdellä morsiamella...
  Eniten minuun kolahti kyseisessä jaksossa se, että yhdellä näistä pareista oli sama vihkikirkko, juhlapaikka ja vielä pappikin kun meillä tulee olemaan..=)

  Jäi kyllä ihan hyvä mielikuva ohjelmasta, kivan erilainen.=)

  VastaaPoista
 7. Maiju!:D3/5/11 11:14

  Ai yritettiin leipoa bridezillaa? ehkä sieltä tulikin totuuden juuri! xD

  VastaaPoista
 8. M Aikamoinen sattuma! :D Ehkäpä meilläkin kävisi yhtä hyvä tuuri!

  Maiju: Haha, niin eihän sitä koskaan tiedä vaikka mä soittaisin sulle viikkoa ennen häitä ja sanoisin että mä haluankin, että te pukeudutte mustiin jätesäkkeihin jotta mä olisin the most beautiful! xD Niin ja sulle niitä sulkia päähän ehdottomasti...ei vaan viuhka sulkia...Muahahah :D

  VastaaPoista
 9. Maiju: Ehkä mä en vielä paljasta kaikkia ideoita tai muuten mä varmaan kuljen ite polttareissa jätesäkissä joku sulkavärkki päässä xD

  VastaaPoista
 10. hei...hemmetti toi oli hyvä idea. xD buahaha!

  VastaaPoista
 11. Öööh...NOT xD Muista et mä oon sit joskus järjestämäs sun polttareita eli yksikin sulka mun päässä ni se vastaa about kymmentä sulkaa sun päässä *vinkvink* ;) (Buahaha!)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...