20. lokakuuta 2011

My precious!

 <3 / kuva: Kitty

Kävin hakemassa sormukset ja kyllä ne on vaan niin ihania! <3  Sormuksissa on mielestäni kuitenkin moderneja yksityiskohtia, mutta muuten ovat ihanan ajattomia. Voisin siis kuvitella tuon parin itselleni myös 50 vuoden päästä ;) Ehkä nuo kävisikin paremmin vähän kuihtuneen mummun sormeen, sillä...

...yksi PIKKU mutta kuitenkin löytyy nimittäin sormuksia on todella hankala saada sormeen :P Kun ne ovat paikallaan oikeassa kohdassa niin ei mitään, mutta ongelmia tuottaakin tuo sormen nivel sekä sormien turvotus. Tiedän jo nyt ettei sulhanen tule saamaan sormusta sormeeni mikäli sormeni ovat vähänkään turvonneet..luvassa siis mielenkiintoinen episodi alttarilla! Auttaisikohan ohut kerros vaseliinia nivelen kohtaan? :P

No onneksi nyt ylipäänsä otin koon14+ enkä kokoa 14 :P Ilmeisesti ne sovitusrinkulat ovat tosiaan vaan suuntaa antavia (jopa vähän isompia kuin itse sormukset?).

Tässä kuitenkin harakka ystävällisiä kuvia ;)

SORMUKSET 

kuvat: Kitty


KAIVERRUKSET

kuvat: Kitty

16 kommenttia:

  1. Upeat! Siis todella! <3

    VastaaPoista
  2. Kannattaa juoda muutaman päivän ennen häitä sellasta "nesteet kiertoon" litkua niin turvotusten pitäis lähtä.. kokeile toimiiko se sulla vaik ennen häitä reippaasti ja sit jos toimii niin.... ;) Eli keitä vihreetä teetä aika paljon, lisää 100% ananas mehua jäähtyneeseen seokseen reilusti ja mausta tuoreella sitruunanmehulla.... tätä pitää litkiä muutamana päivänä pitkin päivää ja nesteiden pitäs vähentyä kropassa :) p.s. aika ihanat nuo sormukset on :) p.p.s aijotko käydä kattoo ton kätkijät animen teatterista?

    t. Daisy

    VastaaPoista
  3. Kauniit!

    Pakko kommentoida, että kannattaa miettiä haluaako juoda ihan juuri ennen häitä mitään nesteenpostolitkuja. Omatekoiset nyt ei varmana ole mitään verrattuna niihin kaupoissa myytäviin, mutta itse join viikon kuurin detoxia ja tuloksena nyppyjä vähän siellä täällä. Nesteet ja kuona-aineet siis lähtivät liikkeelle ;)

    VastaaPoista
  4. Todella kauniit ovat!
    Mä suosittelisin mieluummin myös sitä pientä sormen rasvausta ennemmin kuin nesteenpoistoja. :)

    VastaaPoista
  5. Bling! Ihanat! :) Harakka kiittää.

    VastaaPoista
  6. Oi, onpa ihanat! <3 Siellä on aikalailla samanlainen maku kuin täällä. ;)

    VastaaPoista
  7. Todella kauniit!! Ja mitkä kuvat, vau!! Mahtavaa myös, että sulla mahtui noin hyvin kaivertamaan. Mulla on niin kapea sormus, että jotain viiruja sinne tehtiin, mutta sulhaselle sit kaiverrettiin ihan lausekin ;)
    Itse tilasin vähän reilun koon, joten piti pienennyttää. Sovittiin, että tehdään 15- ja kun sain sormuksen niin meinasi paniikki iskeä, kun se ei meinannut mennä sormeen. Mulla on paljon isommat nivelet, mutta sitten sormessa sormus oli sopiva. Työni takia sitä pitää kuitenkin kokoajan ottaa pois, joten välillä kaivataan saippuaa ;) Ei se ole ongelma ollut ja mielummin sormus on sitten sormessa kuitenkin sopiva eikä aina iso. Enkä kyllä tuossa työssäkään aio ikuisesti olla ;)

    VastaaPoista
  8. Meillä oli käytössä sipaisu tavallista huulirasvaa, eikä ollut ongelmia saada alttarilla sormusta sormeen, vaikka samanlaista "nivelongelmaa" täälläkin oli ilmassa. :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat sormukset! Mistä ostit ne ja minkä hintaisia ja merkkisiä ovat?

    VastaaPoista
  10. Saara, Daisy, Tanja,Varpunen, mimo, Jenni, Cherry & Anonyymi: Kiitos <3 Aluksi myös vähän jännitti miten nuo kaksi erilaista runkoa istuu yhteen, mutta eihän sen kanssa ollut onneksi mitään hätää :)

    Daisy: Täytyy miettiä vaikka ihan reilua veden juontia jos muuten vaikka söisi ananaksia jälkkärinä :) Teetä en kovinkaan juo niin luulen, että kaikki yrttipohjaiset juomat ei mene mun kurkusta alas :P

    Kätkijät kuulosti ja näytti ihan loistavalle trailerissa!Aion kyllä varmasti katsoa, mutta odotan kunnes se tulee dvd:lle :) Menetkö itse katsomaan sen? Olisi kiva kuulla, että täyttikö se odotukset :)

    Tanja: Mulla tuo detox teki ihan saman eli iho meni näpyille ;) Lisäksi aloin jo päivän jälkeen yökätä kun vaan näinkin koko litkun niin ehkä jätän sen väliin ;)

    Varpunen: Täytyykin kahmia erilaisia rasvoja testiin :P

    Cherry: Kiva kuulla omakohtaisia kokemuksia, varsinkin sellaisia joissa se nivelen kohdan ahtaus ei ole jäänyt häiritsemään ;) Eli toivoa on! :D

    SaraJana: Hei, en olisi ilman sua tullut tätä ajatelleeksikaan, kiitos! Menen heti huomenna ostamaan uuden huulirasvan tälle talvelle ja kokeilen sitä samalla sormukseenkin ;)

    Anonyymi: Sormukset ovat molemmat Sandbergin mallistosta.

    Rivari laitettiinn tilaukseen häämessuilla kun tuli hyvä messutarjous vastaan ja tuo toinen on ostettu Timanttisilta.

    Kullan hinnannousu on näkynyt esim. normi hinta tuolle rivarille tänä päivänä on n.800€ (maksoin siitä -20% alella vuonna 2009 jotakin 500-600€). Tuo näyttävämpi tapaus on reilu 1600€, josta sain myöskin hyvän tarjouksen n.1280€ (sis. kaiverrus ja se erik.pienen koon lisä).

    VastaaPoista
  11. Cherry: Kuinka kapea se sun sormus sitten oikein onkaan jos ei pystynyt kunnolla kaivertamaan? :O :D

    VastaaPoista
  12. Ihanat on sormukset! :)

    itse olen aina naureskellut sitä, että mulla on niin tasapaksut sormet.. Tai sanotaanko, että nivelen kohta ei juuri erotu, että ei tarvi ressata et meneekö sormus sormeen h-hetkellä ;D mut mua sit jännittääkin se, että hukkaanko ne, koska ne tietty tulee poiskin sormesta vähän turhan helposti :p

    - Nora -

    VastaaPoista
  13. Anonyymi2/1/12 15:17

    Hei Kitty,

    ihana blogi sinulla :) pakko vain kysäistä kun luin noita edellisiä kommenttejasi, että maksoitko sormuksesi itse vai ostiko miehesi ne? :D

    VastaaPoista
  14. Nora: Täytyy vaan olla tarkka sormusten kanssa kun huitoo käsillä :D Kaksi kertaa olen lennättänyt jotain rihkamasormuksia kun olen huitonut käsillä puhuessa :P

    Moi Anonyymi! :)
    Ihanaa, että blogi on mieleinen ^__^

    Meillä on miehen kanssa häihin tarkoitettu häätili josta kaikki häiden kulut katetaan. Yhtä paljon olemme rahaa sinne laittaneet joten kai voisi sanoa, että puoliksi ollaan kummankin sormukset maksettu. Tosin tämän kolmannen kohdalla laitoin "omaa" rahaa likoon jotta sain miehen suostuteltua moiseen harakka ystävälliseen ostokseen ;)

    VastaaPoista
  15. Upeat sormukset! Tämä elokuun morsian ei vieläkään ole osannut päättää mitkä sormukset haluaa. Tämä ainakin olisi aivan unelma yhdistelmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, sormus on paitsi kuvauksellinen myös oikeasti tosi kaunis luonnossa ja juuri sopivan korkuinen, ettei hankaloita arkea! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...