22. kesäkuuta 2012

Honeymoon Hotels vol.3 100 Sunset 2


Sijainti: Kuta, Bali
Ajankohta: 13-14.7 (1Y/2P)
Hinta: n.50€ sis.aamupala, wifi ja lentokenttäkuljetus

Meidän lento on vasta ysin jälkeen illalla Denpasarin kentällä melkein 14h lentämisen jälkeen joten halusimme hotellin suht läheltä lentokenttää. Lentokentältä hotellille ajaa n.10 minuuttia ja tilasimme etukäteen hotellilta lentokenttäkuljetuksen joka maksoi n.8€. Balin hintaluokkaan tuo on tosi kallis, mutta niin pitkän lennon jälkeen arvostamme suuresti valmiiksi järjestettyä kuljetusta.Haha, ainakin saamme kokea sen kliseisen nimikyltin näkemisen lentokentällä :P

Aamulla jatkamme matkaa tosi aikaisin kohi Gilin saaria. Gili Gili fastboat kuljettaa meidät autolla Padang Bain satamaan josta jatkamme matkaa heidän pikaveneellä.Aurinkoista juhannusta kaikille <3

Tässä vielä linkit kahteen aikaisempaan "Honeymoon Hotels"- postaukseen: 

Honeymoon Hotels vol.1 Mara River Safari Lodge

Honeymoon Hotels vol.2 Alam Ubud kuvat:  asiarooms.com, todaytourism.com

8 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä! Iskee häämatkakateus - me kun mennään viideksi päiväksi mökille Kuusamoon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mutta ainakaan teidän ei tarvitse elää hernekeitolla häämatkan jälkeistä kuukautta ja Kuusamossahan on Suomen kauneimmat kesäyöt :D

   Poista
 2. Kuulostaa tosi hyvältä :) Oletteko ajatelleet ottaa lääkityksen malariaa vastaan? Balin itä-pohjoispuolen saarillahan sitä suositellaan, ja itse kävin juuri hakemassa Malarone-reseptin. Ei onneksi tarvitse syödä kuin 1 pakkaus (ollaan Gilillä vaan pari yötä), tulee nimittäin jo muutenkin hiton kalliiksi kaikki rokotukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on itseasiassa Malarone- resepti ollut odottamassa jo kuukauden päivät. Ei olla siis vieläkään osattu päättää otetaanko kyseiset lääkkeet vai ei.

   Eksoottisiin sairauksiin erikoistuneen lääkärime mukaan malariaa todellisempi uhka Balilla ja Gileillä on Dengue-kuume johon ei ole mitään lääkitystä. Malariaa levittävä hyttyslaji liikkuu öisin ja dengue-kuumetta levittävä hyttynen päivisin.

   Olemme pohtineet josko vain varautuisimme kunnon itikkasuojauksella.

   Itse olen kyllä juuri se tyyppi joka esim. kymmenen hengen porukasta on saanut tunnin aikana 50 pistoa ja muut eivät ainuttakaan. Tästä syystä kyllä mietin Malaronen ottamista.

   On tämä vaikeaa...rokotuksiin kun saa kyllä uppoamaan sen pienen omaisuuden! ;D

   Poista
 3. Apua, mun työterveyslääkäri vain ohimennen mainitse denguen, ja taisi antaa jonkun info-lapunkin, mutta ei sen kummemmin varoitellut.. Täytyy varmaan perehtyä siihen lappuseen tarkemmin! :O
  Hyttyset on kyllä kavalia, niitä kun ei välttämättä huomaakaan ennen kuin on liian myöhäistä.
  Ja totta, omaisuus näihin uppoaa, mutta toisaalta se on pieni summa terveydestä. Eikä toisaalta malariakaan ole mukava tuliainen häämatkalta. Eri juttu onkin sitten nämä kaikenmaailman denguet sun muut, joihin ei voi edes varautua!
  Samaan konkurssiin vaan kaikki.. :)

  Ps. Muista matkaraportti hetimiten kun palaatte, ehdin napata tärkeimmät vinkit ennen omaa syyskuista matkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain kuulla oikein kunnon selostuksen tosta denguekuumeesta ja ehkä yhden lauseen malariasta :P Dengue on ongelmana sekä Balilla, että Lombokilla (sis. Gilin saaret).

   Olen empinyt estolääkityksen ottamista, sillä olen kuullut, että estolääkitystä käyttävä malariatartunnan saanut ei välttämättä tajua saaneensa tartuntaa ja hakeutua ajoissa hoitoon koska estolääkitys lieventää malarian oireita.

   No viel on pari viikkoa aikaa miettiä :)

   Mutta nuo hyttyset! Haha, kyllä siinä on paikallisilla pällisteltävää kun kuljen kaikki off:in mömmöt päällä ja savukiehkurat kädessä :P Oon myös tsekannut miltä malariahyttyset näyttää (normaalia pidemmät takajalat :P), että sumutan ne kyllä ihan sillä sekunnilla kuoliaaksi kun sellaisia näen. ;)

   Matkaraportti luultavasti kerkeää tulla elokuun aikana ja ainahan voit heittää mua sähköpostilla (löytyy tuolta sivupalkista) jos postausta ei näy eikä kuulu :D

   Poista
 4. Innolla odotellaan tosiaankin raporttia ;) !

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...