20. maaliskuuta 2013

Meidän hääpotretit ja ripaus 3D:tä

Muutamia meidän hääpotretteja täällä onkin jo vilahdellut, mutta halusin nyt koota useamman yhteen postaukseen. Saatiin Jannelta ihan tooosi monta kuvaa (plussaa tästä!) joista valita ne lopulliset kuusi kuvaa jatkokäsittelyyn. Kuvat oli niin upeita, että oli äärimmäisen vaikeaa valita vähempää kuin kymmenkunta parasta! Tästä syystä otettiin kuvauspakettiin kuuluneiden päälle vielä muutamien "ylimääräisten" potrettikuvien käsittely :)


Janne on tehnyt muuten tosi makeen videon ottamistaan potrettikuvista 3D-tekniikkaa hyödyntäen. Kuvat ikäänkuin heräävät henkiin ja vitsi miten mahtavaa, että meidänkin kuva oli päässyt joukkoon :)

9 kommenttia:

 1. UUUUUUpeita!!! Kaikki niin hienoja, että ei edes osaa sanoa mikä olis oma lemppari :) :) Kolmannessa kuvassa korostuu ihanasti sun hiusten ja kukkien värit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos Elisa! Voi mä jouduin oikeasti miettimään monta päivää, että mitkä kuvat otetaan jatkokäsittelyyn....ja ne kaikki oli näin hyviä! :D Vaikeeta tää elämä :D

   Poista
 2. Ihania kuvia kertakaikkiaan. Miten nuo kaksi viimeistä kuvaa on otettu? Satoiko myöhemmin yöllä vettä vai mistä nuo pisarat tulevat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru <3

   Koko päivän sää oli vähän epävakaa ja kuuroja tulikin pitkin päivää. Kaksi viimeistä onkin otettu illalla juhlapaikan terassilla kuuron aikana :)

   En olisi uskonut, että monen morsion pelkäämässä vesisateessa tulisi ne omat lemppari potretit ;)

   Poista
 3. Aivan ihastuttavia kuvia, minun lemppari on tuo sateenvarjokuva <3

  VastaaPoista
 4. Ihana Vettriano-henkinen fiilinki. Pidän näistä "tummista sävyistä", joita kuvaaja on hakenut. Ja miksi pitäisikään näyttää siirappisen rakastuneelta. Minusta sellainen ei ole modernia. Hienoja kuvia!

  http://valkoinensilkki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia :) Etenkin tykkäsin noista sateenvarjokuvista!

  eevakiukuttelee.blogspot.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...