13. maaliskuuta 2013

Pom Pom löytö ripauksella järkytystä

Muistatteko vielä nämä isot ja pienet söpöt pom pom koristepallerot joista kerroin reilu pari vuotta sitten? Noh...katselin tässä kauhean sisustuskuumeen saaneena Zalandon Home osastoa ja voi hyvää päivää mitkä naurut sain! Esitellään ensin se järkytys ;)

Paljonko maksaisit tästä yhdestä 42cm pomista eli valmiiksi leikatuista silkkipapereista jotka saat vielä itse taitella pomiksi?


No tämä Miss Etoile Flower Pom Pom irtoaa Zalandosta hintaan 17,95. Siis 17,95! Ahahah, apua mikä hinta kasalle silkkipaperia. Piti ihan hiraista silmiä, että näänkö mä jonkun ykkösen oikeasti tossa seiskan edessä :P

No sitten päästään siihen löytöön eli en tiedä miksi ihmeessä tuo "iso" pom on niin kallis kun kaksi 35cm pomia maksaa yhdessä 13,95€. En tietysti väitä että tuokaan hinta olisi mitenkään halpa, kun halvinta on tietysti tehdä pom pom itse (isoon pomiin tarvittava silkkipaperimäärä saattaa löytyä viiteen euroon) tai tilata ne ulkomailta, mutta morsiolle josta ei ole askartelijaksi tai ulkomailta tilaajaksi taikka haluaa muuten säästää aikaa tämä voisi olla ihan käypä ratkaisu.

Toivottavasti teitä ei haittaa tää mun viimeaikainen tuotebongailu, kun katson sisustus juttuja etsiessäni edelleen sillä silmällä kaikkea häihinkin sopivaa :D

10 kommenttia:

 1. no huh huh, on siinä hintaa ;DD

  VastaaPoista
 2. Voi jestas! Meidän pomit lensi hääpaikan takkatuleen seuraavana aamuna..et olis ollu aikamoista rahan tuhlausta!

  VastaaPoista
 3. Onpas hintavia! :o Mutta Juhlacenterin sivuilta löytyi 5 kpl 25 cm pompomia hintaan 5,5 euroa, että se kuulostaa jo inhimilliseltä.

  VastaaPoista
 4. Jos itsellä tai tutulla sattuu olemaan firma niin pakkaussilkkipaperia saa ostettua y-tunnuksella 20 eurolla n. 20-30 pompomiin. Ei paljon halvempaa voi koristelu olla :)

  VastaaPoista
 5. Jos itsellä tai tutulla sattuu olemaan firma niin pakkaussilkkipaperia saa ostettua y-tunnuksella 20 eurolla n. 20-30 pompomiin. Ei paljon halvempaa voi koristelu olla :)

  VastaaPoista
 6. Haha, no sanokaas muuta! Mutta ajatelkaa joku on kuitenkin noita ilmeisesti ostanut kun niin vähän pomeja oli enää jäljellä :P Noissa on kyllä joku ihan tähtitieteellinen kate :P

  VastaaPoista
 7. Ebaysta saa vielä halvemmalla, pitää vain puffata itse :)

  VastaaPoista
 8. Aivan älytöntä touhua! Mikäli ei ole ihan niin tarkka pienten pompomien kanssa, kannattaa koittaa tehdä niitä servieteistä: leikkaa kiinni olevista reunoista pieni kaistale pois, taittele, leikkaa, solmi keskeltä ja avaa. Tadaa! Ja jos ei ihan millimetrietäisyydeltä tarkkaile, niin ihan kauniita tulee : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, servetit! Kuviollisista serveteistäkin saisi oikeasti tosi upeita mini pomeja jos yksiväriset ei kiinnosta. Hyvä idea!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...