9. maaliskuuta 2013

Sydänsateenvarjot sateenkaaren väreissä!

Haen päivittäin inspiraatiota ja teen sisustukseen liittyviä löytöjä Fab verkkokaupasta ja nyt silmään sattui aika hyvä tarjousvinkki morsiolle joka haluaa tällaisen sydämen muotoisen sateenvarjon hääpäiväksi! Nää värit vaan on jotenkin niin herkullisia, mutta kyllähän sieltä löytyy valkoinen ja ivory jos värilliset ei iske.

Mietin jo itsekkin pitäiskö tilata tommonen pirtsakka vihreä, mutta sitten kurkkasin eteiseen niitä mun tusinaa kivaa pikku sateenvarjoa sateeseen kuin sateeseen joten sontsa rintama on täällä ainakin enemmän kuin kunnossa :P

Mutta asiaan! Entisenä morsiamena tiedän, että hinta on tietysti näissäkin jutuissa se mikä kiinnostaa joten selvitin teille postituskulutkin valmiiksi :) Varjon tarjoushinta on 22€ + postarit Suomeen 4,95€. Mikäli ihastuit niin pääset shoppailemaan varjon itsellesi TÄSTÄ.

Tarjous on voimassa enää vain reilut pari päivää joten kannattaa olla nopsa!


2 kommenttia:

 1. huoh. niin se blogi maratoni tuli päätökseen :o jotain kautta löysin itseni tänne ja päätin aloittaa juttujen lukemisen alusta (viikon päivät siinä vierähti ;).. Sain aivan valtavasti ihania vinkkejä, joita aioin varmasti toteuttaa. Tosin tän lukeminen sai mut kyllä stressaamaan entistä pahemmin ajatuksin; "tuokin pitäis siis vielä hommata ja tuo tehdä ja ja ja" :D mutta kiitos, helpotit valtavasti ainakin tämän morsion hääsuunnitteluja <3 (vielä kun oma maku tuntui monissa asioissa kohtaavan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, että tiedätkö miten ihanasti tuo antaa motivaatiota ja lisää puhtia pitää blogia vielä aktiivisena näin häidenkin jälkeen ^_^ Kiitos kaunis!

   Ihanan kunnioitettava tavoite sinulla ollut lukea nämä kolmen vuoden kirjoitukseni johon on mahtunut eipäs juupas toipas tääpäs jossittelua kaikkien häähärpäkkeiden kanssa :D

   Kiitos vielä hurjasti kuin jaksoit pistää kommenttia - tuli ihan hymy huulille :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...