21. syyskuuta 2009

Hääkakkukoriste

Se perinteisin hääkakunkoriste ei ole kolahtanut minuun eikä sulhaseen (viimeinen kuva), joten ajattelin laittaa vertailukohteeksi myös vähän erilaisia koristeita.

Alustavien suunnitelmien mukaan häidemme teema pyörii elokuvien ympärillä. Pöydät voisi nimetään elokuvien mukaan sekä drinkit, kuten edellisessä kirjoituksessa mainitsin. Myöskin kutsut ja ohjelmat liittyisivät kyseiseen teemaan. Mikä näistä on suosikkisi?/Mikä voisi olla elokuvateemaan sopiva kakkukoriste? Minkälainen koriste teidän kakuistanne löytyy?


Mr&Mrs Smith


Nipistys



Disney


Sainpas sinut

11 kommenttia:

  1. Ensimmäinen mielestäni ehdottomasti parhain jos miettii elokuva teemaa.. toi ukkoaan raahava morsian on jo nähty yllättävänkin monta kertaa :) ja itseeni ei henk kohtaisesti tuollaiset disney hahmot kolahda

    VastaaPoista
  2. Täytyy myöskin teemaa ajattellen äänestää ykköstä. Myöskin tuo kakkonen on melkoisen hauska:D Mistäköhän olet nämä kakkukoristeet löytänyt?

    Omaan kakkuun ei vielä ole koristetta valittu, mutta jotain hauskaa, eikä ihan sitä perinteistä. Ehkäpä selkenee kun teema tms. in selkeämpi.

    VastaaPoista
  3. Mellä oli toi nipistys koriste. Se sopi meille hyvin koska minulla on tapana hiplailla miehen peppua aina tilaisuuden tullen =) Koriste on muuten myynnissä jos kiinnostaa.

    Mutta toi agentti-koriste on kyllä mainio!!!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi:
    Totta, itsekin mietin onko vähän liian "lapsellinen" tuo Pieni merenneito koriste. Tosin itse olen punatukkainen, niin on vaikeaa löytää punatukkaista morsian koristetta. Tarttuisikohan punainen tussi tuollaisen koristeen pintaan? Jos vaikka valitsisi vaaleahiuksisen morsian koristeen.

    Niin ja sitten sulhaseni tädille tämä olisi myös ollut hauska ylläri, kun hän on itse Suomen alkuperäinen Ariel ;)

    Jenni:
    Kakkukoristeet ovat pääasiassa amerikkalaisilta hääsivuilta. Tosin kaksi viimeistä löytyy varmasti Suomestakin :) Kaksi ensimmäistä saa kyllä tilattua suomeen, ja tulevat suunnilleen samanhintaiseksi postituskulujen kanssa, kuin täältä liikkeestä ostettuna.

    Jos valitsemme ensimmäisen koristeen, niin nimeämme varmaan oman pöytämme Mr&Mrs + sukunimi :)

    Bride C:
    Minusta tuo nipistyskoriste on aivan mahtava! Tämä morsian tunnustautuu myös miehensä pepun hiplailijaksi, joten meillekkin koriste sopisi hyvin. En sitten tiedä kumpi olisi vanhemman hääväen kannalta mukavampi katsella... sulhastaan hiplaava morsian vai hääpari aseet kädessä! :P



    Lisää koristevinkkejä kaivataan niin kakun päälle, kuin muuhunkin koristeluun, joten linkkejä ja kuvia tulemaan! :D

    VastaaPoista
  5. Ehdottomasti tuo ensimmäinen koriste, ja siihen löytyy googlen kuvahausta täydellinen kakkukin alle. Linkkiä en vaan saa toimimaan.

    VastaaPoista
  6. Hauskin noista on vika!:) (sainpas sinut). Veikkaan ainakin sen perusteella mitä tiedän morsiammesta niin ehkä toi nipistys sopisi hyvin :) -t

    VastaaPoista
  7. Morsian elokuu 117/4/11 20:42

    Me ollaan teema-kaimoja! :) Mistä sivulta tuon ekan saisi tilattua? Entä toi ariel? Olen yrittänyt epätoivoisesti etsiä hyvää koristetta aiheeseen liittyen, mutta tuloksetta. Ton smith koristeenkin löysin jo kerran mutten saanut sitä tilattua kun eivät toimittaneet suomen maalle... :(.

    VastaaPoista
  8. Morsian Elokuu 11: Jee! Taidatkin olla ensimmäinen teema-kaima :D

    Mr&Mrs Smith koristeen saa tilattua Suomeen esimerkiksi E-baysta. Moni myyjä siellä myy tätä koristetta mm. tämä

    Hei jos sulla tulee jotain ideoita liittyen meidän leffa teemaan niin kerro ihmeessä mullekkin :D

    Olen koittanut pääni puhki miettiä teemaan sopivia juttuja ilman, että menee kuitenkaan ihan överiksi (ei sentään mitään Schwarzenegger tai Stallone pahviukkoja kulmien taakse pyöriskelemään :P ...hmm tai ehkä kuitenkin sinne naistenvessaan xD)

    Milloin teidän häät on? :)

    VastaaPoista
  9. Haha, kirjoitinpas mä nyt hassusti ton eBayn tohon edelliseen :P

    VastaaPoista
  10. Morsian Elokuu 1120/4/11 20:16

    Meidän häät 27.8.2011. Häiden suunnittelu on vielä aikalailla "lasten kengissä". On kyllä puvut ym. ,mutta tuo teema tuottaa hiukan ongelmia... Ajatuksena oli, että teema tulisi esille mm. kutsuissa (filminauhaa kutsun reunaan ja vaikka "liput" häihin kutsun koristeena tjms.) ja kirkkoon jokin hyvä elokuvan tunnus biisi pianoversiona. Olen myös suunnitellut kakun alareuneen kiertämään sokerikuorrutteesta valmistetun filminauhan syvän pinkkeine ruusuineen... Häät ovat pienet ja idylliset, joten on vähän hankalaa soveltaa meidän intohimoamme ELOKUVIA häihimme, ilman että menee mauttoman puolelle. :D

    Ainiin, ja suunnittelin meille elokuvaensi-ilta julisteen, johon sovelsin elokuvan tuulen viemää alkuperäisjulistetta... Kuulostaa ehkä vähän kornilta, mutta siitä tuli mielestäni aika siisti... :)

    Nimeksi tuli "Rakkauden viemää". En kyl tiä onko pokkaa laittaa sitä esille... :D Otan mielelläni vinkkejä vastaan.

    VastaaPoista
  11. Teemahäiden haaste taitaa olla juuri siinä, että missä menee tyylikkyyden ja mauttomuuden raja ;)

    Sun ideat kuulostaa todella hyviltä! Naimisiin.infossa yksi morsio muuten suunnittelee romanttisia häitä elokuvateemalla joten jos olet rekisteröitynyt kyseiselle sivustolle, niin käy kurkkaamassa Sellofaani nimisen morsiamen Shoot, Cut & Edit! -päikky. Heille tuli kutsuksi juuri tuollainen itsesuunniteltu leffajuliste!

    Mä haluaisin myös tuollaisen ensi-ilta julisteen mutta meillä ei ole mitään ohjelmaa millä tehdä sellanen! Harmittaa :( Laita ihmeessä esille, nimittäin takuulla ihmiset tykkää!

    Taidan tehdä meidän teemasta joku päivä postauksen kun en ole kaikkia ideoita vielä kerennyt tänne raapustelemaan :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...