16. helmikuuta 2010

Häälehdet


Täytyy myöntää, että itseltä niitä löytyy ainakin pari (kymmentä), ja olen niistä löytänyt ihania koristelu - sekä kukkaideoita. Lempilehdiksi ovat nousseet Häät ja Juhlat, You & Your Wedding, Brides, sekä erityisesti Martha Stewart Weddings jossa on paljon DIY-juttuja ja vinkkejä häiden ohjelmaan.

Mitä lehtiä olette lukeneet ja mitä lehdistä etsineet/löytäneet?

3 kommenttia:

 1. Olen ostanut vissiin yhden :D Tykkään skräpätä hääideat blogiin, ja parhaat ideat on tähän mennessä tullu hääsivustoilta. Tietty on eri asia pidellä lehteä käsissä, kuvatkin näyttävät erilaiselta.

  VastaaPoista
 2. Mä en ole vielä ostanut itse lehtiä. Kaverilta sain pinon 2008 vuoden häälehtiä jo syksyllä, mutta niistäkin vain yhden olen lukenut. Jotenkin vielä tuntuu, että on liian aikaista... (Miehen mielestä hössötän liiankin vähän häistä)
  Mut pitää kaupasta katsella noita sun mainitsemiasi lehtiä, jos vaikka sitten kesällä ostaisi ensimmäisen kappaleen.

  VastaaPoista
 3. Mulla ei vielä ole yhtään, mutta yhden suomalaisen ajattelin ostaa ihan vain siksi, että siinä on meidän hääkuvaajan ottamia kuvia. Lisäksi jenkkilehtiä ajattelin reissusta ostaa( maksavat paikan päällä niin vähän verrattuna Suomen hintoihin). En usko, että saan lehdistä kovinkaan paljon ideoita irti, mutta ihan fiilistelyn vuoksi niitä on kiva selata.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...