8. helmikuuta 2010

Koti

Huomenna olemme menossa yksityisnäyttöön kurkkaamaan yhtä aivan ihanaa asuntoa. Toivon todella, että saamme sen jos se on todellisuudessa yhtä ihana, kuin kuvissa.

PÄIVITYS 11.02.2009
Saimme tuon asunnon, eli muutto 1.3! :D 

Nykyinen asuntommekin on todella kiva, eikä meidän edes pitänyt olla muuttamassa. Noh löysin sitten netistä sattumalta ilmoituksen maaliskuun alusta vapautuvasta asunnosta, joka vei minun ja sulhasen sydämen täysin. 

Vuokra on kaksiosta aika suolainen (890 €), mutta toisaalta mikä Helsingissä nyt ei olisi kallista. Terassilta on merinäköala <3

Myöskin meidän pikku tipusten kannalta uusi asunto on loistava, sillä se on paljon avarampi ja valoisa (tilaa lentää on siis enemmän). Terassin lasitukset mahdollistavat myös tipusten päästämisen sinne kesäisin lämpimillä ilmoilla.

Kuva uudesta asunnosta 
(meidän huoneistossa lattia hiukan tummempi ja parvekkeen pariovet eri kohdassa):


Tämän hetkisen kotimme tunnelmia: 
10 kommenttia:

 1. Voih, mitkä ikkunat tuossa uudessa asunnossa! Hinta kyllä on melkoinen, mutta toisaalta ei nyt aivan huimaavalta kuulosta kun kyseessä on pk-seutu...

  VastaaPoista
 2. Hienon näköinen tosiaan! Tää on tietenkin yksityisasioiden kyselyä, mutta mietittekö oman ostamista? Me maksetaan suurin piirtein tonnilla kuussa omaa pois. Tietysti se tarkoittaa myös erilaista sitoutumista.

  VastaaPoista
 3. Jenni: Kiitos, me rakastuimme myös noihin ikkunoihin ja parvekkeen parioviin <3 Mutta saas nähdä huomenna miten realistinen tuo kuva on muuten :D

  SaraStellar: Toki saa kysellä, eli mietimme myös oman ostamista.

  Vuoden asuntoja katselleena ei ole silmään osunut yhtäkään budjetille sopivaa Helsingin alueelta. Jos hinta on ollut kohdallaan, niin sitten on lisänä joutunut maksamaan vielä hoito-, rahoitus- ja tonttivastikkeen (joista lainan päälle esim.800€/kk tulee helposti n.500-600) :(

  Päädyimme siis vuokra-asuntoon. Omaa katsomme sitten, kun tiedämme mihin haluamme asettua ja kun perhettäkin on jo enemmän (ja tarpeena kolmio, joka varmasti on edullisempi omana, kuin vuokrana) ;)

  Kauniita koruja olit muuten tehnyt (nimim.blogi stalkkari)!

  VastaaPoista
 4. Wau! Näyttää kyllä unelmalta tuo uusi kämppä, vaikkapa tosi hyvältä näyttää vanhakin :)

  VastaaPoista
 5. Tuo näytti aivan upealta ja varmasti on rahanarvoinen! Asuntokuumehan tässä iskee ^_^

  Me asutaan 4km keskustasta kolmiossa ja vuokra 150e vähemmän kuin tuossa :D Noh, toki kämpän kuntokin on sitten sen mukainen (kuten muovimatot melkein joka huoneessa) -.- Sinänsä perusasunto mutta kyllä tästä pois muutetaan kun saan opiskeluni pois alta (sijainti loistava).

  VastaaPoista
 6. Saanko kysyä, missä päin teidän nykyinen asunto sijaitsee ja paljonko siinä on neliöitä? Nimim. Isompaa vailla :)

  VastaaPoista
 7. Minttu: Kiitos! Todella pidän molemmista ja haikealta tuntuu luopua vanhasta :( Uusi ei aivan täysin vastaa tuota kuvaa, sillä tuo kuva on otettu n.80m2 asunnosta, mutta saman tyylinen.

  Sara: Se on kyllä karu totuus, että sijainnista saa maksaa :/ Meidän nykyinen on saman hintainen kuin teidän, mutta ei sijaitse aivan niin lähellä keskustaa :)

  Siberia: Helsingin Roihuvuoressa sijaitsee ja neliöitä on 51,5 + pieni parveke. Meille on tulossa näyttö kuun lopussa, niin jos kiinnostaa voin laittaa sähköpostilla osoitteen, päivämäärän ja kellonajan kun tiedän näytön ajankohdan.

  Eläimet on kielletty, eikä sisällä luonnollisestikaan saa tupakoida. Vuokra 710€ + vedet (8,40/hlö). Putkiremontti tehty, vessa uusittu samalla. Kaikissa huoneissa vaalea laminaatti ja vessassa kaakeli.

  VastaaPoista
 8. Vauh, mikä asunto!! Myös vanha asuntonne näyttää aivan valloittavan upealta!!

  VastaaPoista
 9. yritin kirjoittaa toiseen blogiisi mutta sanojenvahvistus kenttä ei näy, joten kommenttia ei voinut lisätä. pystytkö muokkaamaan? piti siis kirjoittaa: Voi miten ihana koiravauva! <3 meillä on vähän chihun näköinen pikku veijari, mutta se on sekarotuinen, eikä niin pieni kokoinen.. hän on aivan ihana mussukka! juuri nytkin on käpertyneenä sylissä..:) ja ihana asunto btw! ;)

  VastaaPoista
 10. Suvi: Kiitos Suvi! Tänään meillä onkin tässä vanhassa asunossa näyttö, joten kauhea siivousurakka ollut aamusta asti :P

  Anilize: Korjasin asian vaihtamalla kommenttikentän muotoa, joten jatkossa kommentoinnin pitäisi onnistua :)

  Laitoin myös tuon kommenttisi oikeaan blogiin oikean postauksen alle. Vastasin sinulle myös ja kaipailisin vastausta sinulta erääseen koiriin liittyvään kysymykseen :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...