20. helmikuuta 2010

Koiravauvan odottelua

Nyt on hankittu koiralle PetParkista talvitakki paukkupakkasille ja fleece leudommille keleille. Olisikohan syytä hankkia pienet töppöset myös?  En haluaisi, että koiralle jäisi ikävä fiilis ulkoilusta kylmyyden takia varsinkin, kun tämä koira on niin noviisi vielä ulkoilussa.


Olin hiukan epätoivoinen, kun pienille koirille tuntui löytyvän vain pinkkiä ja röyhelöitä, mutta löytyihän sieltä ne omat suosikit. Niin ja pitäähän miehenkin kehdata käydä koiran kanssa ulkona (ei siis myöskään mitään princess kirjailuja).Voihan se kuitenkin olla, että lisään talvitakin huppuun valkoisen rusetin miehen huomaamatta ;)

Fleece 13,50€ & Talvitakki n.23€
PÄIVITYS 23.2.2010
Pienet heijastimelliset töppöset, sekä Puppy Angelin ihana Winter Wonderland huppari ostettu Koirankaupasta.


Sain lisää kuvia tytöstä! :)


Huomasin Faunattaren sivuilla seuraavanlaisen tapahtuman Jumbossa ja ajattelin, että käydään silloin tutustumassa ison kauppakeskuksen hälinään ja toisiin chihuihin :) Samalla voi jututtaa Chihuahua yhdistyksen asiantuntijoita. Tätä ennen olisi tarkoitus kyllä käydä kaupungilla muuten pyörimässä normi ulkoilun lisäksi.


La 24.4. CHIHUAHUAT ESITTÄYTYVÄT, Faunatar Jumbo
Suuri koira pienessä paketissa! Päivän päätähtinä suloiset chihuahuat. Chihuahua yhdistyksestä asiantuntijat paikalla lauantaina 24.4. klo 11-15

3 kommenttia:

  1. No kerrohan, mikä askarruttaa koirista! :) Voin vastata mikäli osaan.. aivan ihana karvapalleroinen tuossa!

    VastaaPoista
  2. Stylish tyty :D mamma pukee!

    VastaaPoista
  3. Maibe: Haha, totkai :D Ostin joku aika sitten N:n mieliks vielä pinkin flexin ja kaulapannan :P

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...