1. helmikuuta 2010

Kukat ja Koristeet

Kukissa mennään myös häidemme teemavärien mukaan. Päätös ei ollut kovinkaan vaikea, sillä tämä morsian rakastaa orkideoita ja ruusuja! Haluamme Phalaenopsis orkideaa (kuva vas.), fuksiaan vivahtavalla keskustalla ja joka väritykseltään on muuten valkoinen. Orkidea on sen verran kallis kukka (varsinkin heinäkuussa), että sitä tulee näkymään ainoastaan hääkimpussani ja ehkä vieheissä. Pöytiin olemme ajatelleet mm. pionia.

Kattauksemme pääväritys on musta-valkoinen joten fuksiaan menevä violetti & violetti saa näkyä pienissä yksityiskohdissa ja kenties pöytien kukissa.  Jos joku harkitsee fuksiaa teemavärikseen niin, Bugatia ruusu on kauniin fuksian värinen (kuva ylhäällä oik.)! Ajattelin kaitaliinaksi joko mustaa kuitusilkkiä tai organzaa.Lahjapöytäämme koristamaan ja arvokkaita raha-lahjoja säilyttämään ajattelimme hankkia koristehäkin, joka häiden jälkeen toimii kivana sisustuselementtinä. Tässä pari vaihtoehtoa:

4 kommenttia:

 1. Ihana tää sun hääblogi! Oon jo pari viikkoa seurannut blogiasi ja päätin nyt viimein rohkaistua kertomaan jotain itsestänikin :) Meillä on suunnitteilla häät joko kesälle 2011 tai 2012, tarkka ajankohta selviää tulevana kesänä. Oot ollut avuksi mm. valokuvaajien etsinnässä, joten voi olla että meille tulee joku sun esittelemistä vaihtoehdoista. Jatka samaan malliin, huippua nähdä miten kivoja juttuja oot keksinyt :)

  VastaaPoista
 2. Hei Marjo ja tervetuloa meidän häähömppääjien joukkoon :D Aivan mahtava juttu, että päätit kommentoida, sillä uusista (ja jo tutuksi tulleista) morsiamista on aina kiva kuulla!

  Jos blogistani on ollut apua, niin silloin se on täyttänyt tarkoituksensa erinomaisesti. Ihana kuulla, että asia on näin!

  Voipi toki olla, että joidenkin mielestä menen liiallisuuksiin kaiken pilkunviilaamisen (esim. tuo postauksen häkki kirjekuorille) ja täydellisyyden avoittelun (välillä ehkä yliampuvuuteen asti) kanssa :D Mutta jokaiselle jotakin eikö ;)

  Oletteko miettineet missä haluaisitte pitää häänne? :) Jos pidätte häänne 2011, niin kannattaa kiireen vilkkaan varata paikka, sillä ne todella menevät nopeasti.

  On kyllä hieno tunne, että pystyn olemaan jotenkin teille avuksi :) Valokuvaajien listaa tulenkin jatkossa päivittämään mikäli löydän kriteerini täyttäviä ammattikuvaajia :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/2/10 17:13

  Varsin tyylikäs yhdistelmä tuo musta ja valkoinen plus fuksia!! Orkidea olisi kyllä unelma, mutta vähän turhan kallis itselleni... Onneksi ruusutkin ovat ajattoman elegantteja! Hauskalta kuulostaa toi rahahäkki.

  VastaaPoista
 4. Pöytäkukiksi sopisivat myös lilat neilikat! Orkidea olisi hieno, mutta turhan kallis ..siispä itselle kalloja ja mustat satiiniset kaitaliinat ja lilat neilikat pöytiin..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...