1. huhtikuuta 2010

Kumpi puku?

Tänään käytiin Maiju kaason kanssa kertaalleen sovittamassa kaikkia pukuja. Rajasimme vaihtoehdot nyt kahteen ja ne ovat seuraavat:
White One 411

Puku on päälläni merenneitomallisempi, kuin miltä kuvassa mallilla näyttää (jos päädyn tähän, niin kavennamme pukua hiukan alemmas). Tuo sivulaahus on myöskin hiukan pidemmän oloinen kuin kuvassa. Hyviä puolia puvussa oli sen yksinkertainen kauneus, joka mahollistaa näyttävämpien esim.korujen ja kenkien käytön. Tässä kuitenkin mietin onko puku liian iltapukumainen? Minulle pukuun tulisi kuvasta poiketen nyöritys.
 Tästä minulla ei valitettavasti edelleenkään ole kuvaa päälläni, sillä Stilissimassa ei saanut kuvata. HUOM. (päivitys 2.4) Laitan pääsiäisen aikana kuvat molemmista puvuista päälläni. Menemme huomenna morsiusgalleriaan ottamaan kuvat White Onesta.
  Puku näytti minusta enemmän päälläni tältä La Sposan Fanalilta


Maggie Sottero Carmen
Tämä puku on selkeästi ns. hääpukumaisempi näistä kahdesta. Puku istui hyvin ja laskeutui kauniisti. Laahus oli aika pitkä, mutta senkin saa lyhennettyä jos haluaa (toisaalta on se kyllä upea sellaisenaan). Tämän puvun kanssa ei voi enää kovin prameita asusteita käyttää. Mietin tämän kohdalla, että onko puku liian hankala (lähinnä laahuksen takia, vaikka sen saakin nostettua nätisti) myöhemmin illalla? Tai liian prinsessamainen? Mutta tämä päälläni tuntui ainakin morsiamelta.

13 kommenttia:

 1. Ehdottomasti tuo White Onen ihanuus!! Tämä on siis mun mielipide. ;) Mun mielestä ei todellakaan ole liian iltapukumainen, vaan juuri tyylikäs ja lumoava. Yksinkertaisen kaunis. Ja niinkuin itsekin sanoit, se jättää paremmin leikkimisvaran koruille, kengille, muille asusteille, kimpulle. Oih, tekisi mieli lähteä tänään itsekin kokeilemaan tuota pukua! :)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa oottaa se, mikä on parempi päällä. On tosi raskasta jos koko päivän joutuu asettelemaan pukua. Jos laahus on tosi painava, sekin alkaa päivän aikana tuntua, vaikka se olisikin ylös kiinnitetty.

  Omaakin silmää miellyttää enemmän tuo ylempi :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/4/10 12:34

  Mä äänestän tuota Maggie Sotteroa. Itse en ainakaan ostaisi koskaan pukua liikkeestä, jossa ei saa kuvata, koska puvut näyttävät kuvissa ihan erilaiselta kuin peilistä katsottuna.

  VastaaPoista
 4. Minä äänestän ulkonäen puolesta ensimmäistä eli White One. Ulkonäköä tärkeämpi on kuitenkin se, miltä olosi tunnet puvussa, kuten SaraStellarkin on maininnut. Ihania molemmat!

  Anonyymi: Pakko puolustaa nyt Stilissimaa, vaikka en ole edes heidän asiakkaansa/työntekijänsä. Tiedänpä vain, että he eivät todellakaan ole itse valinneet kuvauskieltoa. Heidän toimittajansa (en tiedä tarkemmin kuka) antoivat viime vuonna ukaasin, että jollei kauppa aseta kuvauskieltoa sovituksilleen, eivät nämä toimittajat enää toimita Stilissimalle pukuja. Tästä on kerrottu mm. Stilissiman omassa blogissa, eivätkä hekään tästä kiellosta ole iloissaan. Ei kannata tuomita, ennen kuin tietää taustat...

  VastaaPoista
 5. Anonyymi1/4/10 14:08

  Juu, tiedän kyllä taustat Stilissiman suhteen (luen blogia ja olen itse käynyt sovittamassa siellä), mutta olen silti sitä mieltä, että en osta pukua liikkeestä missä ei saa kuvata. Tämä sama kieltohan on esim. Järvenpään Linnanneidossa.

  Tiedän että tämä rajaa useita liikkeita pois, mutta onnekseni löysin unelmapukuni Seremoniasta, jossa saa kuvata.

  (Stilissiman ongelma on tuon kuvauskiellon lisäksi myös se, että siellä sovituskoot ovat aivan liian isoja, joten on mahdoton saada käsitystä siitä, miltä puku näyttäisi päällä/miten istuu oikean kokoisena, joten siksikään en sieltä pukua ostaisi.)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi1/4/10 18:13

  Ottaisin itse tuon Carmenin mutta, koska sinä epäilet pukua hankalaksi ja liian prinsessamaiseksi niin kannatan valitsemaan White One:nin. Tuntuu nimittäin että olet jo valintasi tehnyt ;)

  VastaaPoista
 7. Aiotko ostaa puvun jo nyt? Saattaahan olla että ennen häitänne ilmaantuisi vielä parempia vaihtoehtoja!? Jos näistä kahdesta, niin Maggie Sotteron puku on parempi! ;) Nuo helmikoristeet on tosi hienot!

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti White Onen puku. Sotteron puvussa on liian pitkä laahus enkä itse ainakaan tykkää yhtään siitä miten se ripustetaan sitten ylemmäs. Tosin kannatan itse irtolaahuksia jos semmoisen välttämättä haluaa. Ja jos tuo White Onen puku on liian yksinkertainen niin ei kukaan kiellä koristelemasta itse.

  VastaaPoista
 9. White one, ehdottomasti! Se tosiaan mahdollistaa muuntelun asusteilla yms. Kun realiteetti nyt kuitenkin on se, että häihinne on vielä niin paljon aikaa, että ehdit saada tuhat uutta ideaa siihen mennessä, tuo puku on kaunis pohja monenlaiseen. Lisäksi vaikuttaa kertomasi perusteella siltä, että se on päälläsi parempi.

  VastaaPoista
 10. Oli vaan pakko laittaa kommenttia tänne kun muistin että tosta whiteonen 411 tykkäsit, että satuin vaan näkeen huuto.netissä käytettynä jo sellasen! Sähän saattaisit saada hiukan huokeammin unelmiesi puvun. mutta se on tietty aina aikamoinen onnenkantamoinen jos sattuu oikee kokokin!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Anilize vinkistä! Harmi vaan, että koko oli väärä ja värinä oli shampanja :( Mutta kiitos hirmuisesti, halvallahan se olisi hitsi vie lähtenyt! <3

  VastaaPoista
 12. Huomasin, että olit kirjoittanut yllä, että white one 411 olisi tullut sinulle nyörityksellä, jos kyseiseen pukuun olisit päätynyt. Olen itse harkinnut kyseistä pukua ja nyöritys olisi sata kertaa parempi kuin vetoketju. Täytyypi soitella Stilissimaan asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kun kokeilin oikeassa koossa tuota pukua niin ei nyöritystä olisi tarvittu. Nyörityksen olisi kuitenkin pystynyt pukuun tehdä, eli kannattaa ihmeessä kysyä asiasta :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...