29. huhtikuuta 2010

Hääpukuja & Bridesmaidzilloja

MorsiusgalleriaKävin miehen kera pääsiäisenä Tampereen Morsiusgalleriassa. Sovitusaikaa oli varattu 1,5h, mutta sitten menimme eksymään Tampereella ja vihdoin löydettyämme liikkeen oli sovitusaikaa jäljellä enää vajaa tunti. Sovituskopit olivat aivan mielettömän tilavat verrattuna muihin käymiini liikkeisiin. Valaistus kopeissa tosin oli harmillisen kellertävä, mikä vääristi pukujen väriä.


Liikkeessä oli TODELLA hyvä valikoima huntuja ja pukuja! Kenkiä oli myös ihan kivasti, sekä muita asusteita. Myyjä oli hiljainen, mutta todella mukava, huolellinen ja avulias. Osasi myös etsiä juuri mieleisiä pukuja.

SOVITETTUJA PUKUJA 
(sulholle tarkoitetut irvistykset sensuroitu ;D)

Pronovias Rima
Puku oli 4 kokoa liian suuri, joten varsinkin lantio näyttää vähän leveämmältä, kun myyjä ei pystynyt kankaan paksuuden takia kaventamaan sitä kovinkaan paljon neuloilla. Tämän puvun mallista pidin paljon, mutta ehkä kuitenkin siinä oli liikaa hörsellystä.
Malli, Valmistaja?
Tämä puku oli helmoineen jo ehkä turhan "iso", mutta muuten  tykkäsin :)
Juhla-Asu

Tämän liikkeen kävin katsastamassa kaason kanssa joku aika sitten. Mennessämme liikkeeseen (aika oli siis varattuna) myyjä vaikutti todella tympääntyneeltä ja pilkalliselta kysyttyäni muutamista pukuun liittyvistä asioista. Hän ei myöskään osannut ehdottaa mitään pukua kerrottuani mieltymyksistäni.

Onneksemme toinen myyjä (selkeästi ammattimaisempi) tuli luoksemme kyselemään millaisia toiveita puvulle oli ja ehdotti todella kivoja pukuja.

Harmikseni Juhla-Asussa oli loppujenlopuksi todella vähän mitään suhteellisen yksinkertaista, eli jos isoja prinsessahameita ja kermakakkuja kaipaa niin varmasti täältä löytyy sellainen puku.


SOVITETETTUJA PUKUJA
Kermakakkupainotteisuudesta johtuen löytyi ainoastaan kaksi kivaa pukua, josta toisesta en löytänyt valokuvaa.

Malli, valmistaja?
Puvun malli aivan ihana ja muutenkin yksinkertainen, mutta glamour :D Mutta tämä puku ei tuntunut niin hyvin istuvalta kuin esimerkiksi sovittamani Maggie Sotterot. Lisäksi suoraan edestä katsottuna lantio näytti hiukan leveämmältä (kuten aikaisemmassa White Onen 411:ssä)Niinatar
Tässä vielä loppuun yksi ihana merenneitomallinen puku Niinattaresta, joka olisi ollut top5:ssa ellei se olisi aiheuttanut minulle aivan järkyttävää nokkosihottumaa turvotuksella & vesikelloilla käsivarsiin ja kylkiin :(

Tämä puku sai aikaan myös draamaa Niinattaressa kun kaksi naista tuli ihastelemaan ja kehumaan kovasti tätä päälläni olevaa unelmaa meidän "oman" myyjän ja kaasoni lisäksi. Minä aloin jo vaivaantumaan kun nämä kaksi naista edelleen jäivät ylistämään pukua. Noh ajattelin laittaa sen myyjän ammatin piikkiin... MUTTA sitten sovituskopista asteli vierelleni peilailemaan toinen morsian A-linjaisessa puvussaan ja nämä naiset tokaisivat hänelle: "joo ihan kivalta näyttää" ja jatkoivat pukuni kehumista ja pyysivät pyörähtelemään.

Tässä vaiheessa tyydyin hymyilemään vaivaantuneesti ja silloin toinen naisista tokaisi vieressäni olevalle morsiammelle "katsoppas tähän viereen, et etkö säkin vois ottaa tällasen puvun?". Morsian oli ihan pää punaisena ja tokaisi, että hän ei tykkää noin kapeista. Naiset olivat kyseisen morsiamen KAASOJA! Siis olin kuolla vaivautuneisuudesta ja myötähäpeästä. Ihan inhotti, että miten tökeröitä tyyppejä morsian oli kaasoikseen valinnut! :S Ja morsiamen mielestä minä tietysti oli sitten kaiken pahan alku ja juuri hänen kaasojensa käytökselle ainakin tulevan rouvan katseesta päätellen.


Onko kellään vastaavanlaisia kokemuksia hääpukuliikkeistä toisten kamalista kaasoista/sukulaisista/sulhosta?

10 kommenttia:

 1. Kommentointilomakkeessa ollut ongelma korjattu tilapäisesti uuteen ikkunaan aukeavalla kommentointikentällä.

  VastaaPoista
 2. Kävitkö muuten Leimulinessa sovittelemassa Sotteroita? Löytyikö jotain uutta kivaa pukua?

  VastaaPoista
 3. Ollaan menossa 7.5 Mezzyn kanssa kimppasovitukselle sinne Leimulineen :)

  Harmi ettei siellä saa kuvata, mutta kivoista puvuista kaivan sitten valmistajan kuvat postaukseen tai soitan seremoniaan ja kysyn onko heillä kyseisiä pukuja joista voi käydä ottamassa kuvat.

  Onko itsellesi jo pukusuunnitelmat selkiytyneet? :)

  VastaaPoista
 4. Mulla oli ihan samanlainen kokemus Juhla-asusta kun sulla: myyjä oli todella tympiintynyt ja tietämätön. Tunsin oikein myötätuntoa häntä kohtaan kun ei osannut vasta käytännössä mihinkään kysymykseen mitä esitin. Myös puvut olivat järjestään kaikki liian koristeellisia/bling bling mun makuuni. Ja juuti niitä kermakakkumaisia niinkuin itsekin totesit!:) Mä en oikeasti löytänyt sieltä yhtään pukua mitä olisin ehdottomasti halunnut sovittaa.

  Niinattaressa oli paljon pukuja, mutta suhteelisen vähän taftipukuja jota siis itse havittelen. Eli sielläkään en kovin montaa pukua päässyt sovittamaan. Mutta 10+ ihanasta asiakaspalvelusta ja myyjien iloisuudesta!

  Aika hyvin ne kaasot kyllä möläyttivät morsiamen kuullen...oho! Itsekin olisin varmaan kokenut olon aika vaivaantuneeksi tossa tilanteessa.:)

  VastaaPoista
 5. Olisikohan meitä sitten palvellut Juhla-asussa aluksi sama myyjä? Näin ainakin uskoisin, sillä oli harvinaisen tympäisevä tyyppi.

  Joo todella isoja helmoja ja bling blingiä Juhla-Asussa kyllä oli ja tuo valkoinen kapea puku oli ainoa mitä pystyi edes harkitsemaan.

  Niinattaren palvelu on kyllä aivan loistavaa, mutta harmikseni itse löysin vain kaksi ihan ok pukua joista toinen oli tuo merenneitomallinen ja toinen Luccan Cameron.

  VastaaPoista
 6. Voi Vitsi! Selasin ihan huvikseni näitä vanhoja postauksiasi, ja tajusin että tää viimeinen Niinattaressa sovittamasi puku oli kesällä kun olin veljen tulevan vaimon (mun hyvä ystävä) kanssa katsomassa pukuja niin meidän suosikki. Itseasiassa hyvin samalla idealla tehdään se tuleva puku, paitsi huomattavasti vähemmillä pitseillä. Malli on aivan ihana!

  VastaaPoista
 7. Kauniita pukuja kaikki :) Tuntuu tällä hetkellä trendi olevan muutenkin kapeahkoihin, mukaviin ja pitsisiin pukuihin päin - vai mitä olet mieltä?

  VastaaPoista
 8. Heidi: Vitsi miten hauska sattuma! Mäkin vakavasti harkitsin tuota pukua (tosi kaunis ja mukavan kevyt päällä), mutta sain puvusta ihan kamalan allergisen reaktion :P Mun käsivarsiin ja kylkiiin tuli nokkosihottumaa ja kauheita kutisevia paukamia :S

  Puvun malli oli kyllä silti upea ja kiva tietää, että se on päässyt teille inspiraation lähteeksi! Kai laitat kuvia sun blogiin kun puku on valmis?? :D

  Minna: Totta ja toinen samaan aikaan vallitseva trendi tuntuu olevan ensin mainitun ääripää;suurta ja muhkeaa ;) Luulen kuitenkin kapean&pitsisen iskevän enemmän suomalaiseen makuun :)

  VastaaPoista
 9. Tottakai! Tai tosin vasta häiden jälkeen. Mutta ehkä jotain kurkistusta ennen sitä :) Häät on huhtikuun lopussa.

  VastaaPoista
 10. Jee! No se huhtikuukin tulee tosi nopeasti ja sun blogia muutenkin seurailen niin varmasti bongailen kuvat sieltä heti kun ne sinne laitat :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...