17. huhtikuuta 2010

Salmi-Sali + kuvat!

Vihdoinkin juhlapaikkamme on valmistunut! Kävimme katsomassa tilat 9.4 sulkin kanssa ja todella tyytyväisiä olimme, että varasimme tilan jo etukäteen!
 Salmi-Sali

 Buffet huone/syvennys 
(oli vielä hiukan keskeneräinen)

 Terassi
(kuva: käyttäjä Mimi, naimisiin.infon foorumi)

(kuva salmi-salin kotisivuilta)


Yksityiskohtia Salista
Sijainti


11 kommenttia:

 1. Näyttää varsin hienolta miljööltä vähän modernimmille häille! :)

  VastaaPoista
 2. Stellar:Ihanaa, kiitos! :)

  Meidän moderneille häille oli todella vaikea löytää mitään tilaa pk-seudulta, kun suurinosa on kartanoita tai vanhoja saleja koristeellisine seinineen ja pylväineen. Nekin modernit juhlatilat mitä löysimme olivat sitten taas jo liian pelkistettyjä.

  VastaaPoista
 3. Näyttävä, mutta kuitenkin kotoisan oloinen paikka! Luulisi vieraidenkin siis viihtyvän. :) Itsekin voisin juhlat tuolla viettää, mutta mies ei lämpeä seudulle... Pöh.

  VastaaPoista
 4. Moikka!

  Meillä on häät Salmisalissa tänä keväänä. Olimme myös todella tyytyväisiä tilaan nyt, kun näimme sen livenä! Minua hiukan askarruttaa koristeiden ja kattausten valinta - olisi hienoa, jos ehtisit esitellä erilaisia kattauksia blogissasi!

  Toinen asia, mikä askarruttaa, on häiden menu. Annin Juhlapalvelun tarjonta ja Salmisalin tyyli eivät oikein kohtaa; toinen on perinteinen ja toinen moderni. Olemme vääntäneet kättä menusta, mutta emme tunnu saavan mitään lopputulosta. Asiakkaan kuuntelu ei ole heidän vahvuuksiaan!

  Esim. palaverissa sovittiin yhtä, ja tarjouksessa olikin sitten ihan muuta, kuin mitä oli sivittu! Mm. sellaisia ainesosia, joille olemme allergisia (ja tämän olimme kertoneet palaverissa).

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitos vinkistä! :) Seuraava postaukseni tulee käsittelemään ainakin kattauksia, mutta myös ehkäpä koristeluja sekä valaistusta. Mitkä teidän teemavärinne ovat?

  Olen myös huomannut, että Annit tuntuvat olemaan hiukan hajamielisiä sovittujen asioiden kanssa :/ Minusta kuitenkin tuo, että teille oli tarjottu menuta selaisilla ruoilla jossa on teille allergiaa aiheuttavia ainesosia, on TODELLA paha moka heiltä.

  Millaista menuta olitte toivoneet?

  VastaaPoista
 6. Tosi hienolta näyttää toi tila ja ihan teidän näköiseltä myös!! Melkein herää jo orastavia tilanvaihtotuntemuksia, mutta ehkäpä ei sittenkään...;)

  VastaaPoista
 7. Sama anonyymi vastaa: toivomamme menu sisältää vain kalaa ja kasviksia (ei äyriäisiä, kanaa tai punaista lihaa; tosin kala-allergikoille varaamme kana- tai kasvisvaihtoehdon). Sekä alku- että pääruoka tarjoillaan pöytiin. Kakku on buffetista.

  Meillä oli palaverissa ajatuksia siitä, mitä ruokalajit voisivat olla, mutta halusimme kuulla pitopalvelun mielipiteen siitä, mikä heiltä onnistuu ja mitä he suosittelevat. Emme vain oikein lypsämälläkään saaneet mitään vastauksia.

  Alkuruoaksi mietimme ruokaisaa salaattia (esim. vuohenjuustosalaatti), mutta se ei ilmeisesti onnistu. Pääruoaksi mietimme kalaa ja risottoa (esim. sitruuna- tai pinaattirisotto), mutta ilmeisesti risotto ei kuulu heidän valikoimiinsa.

  Olen vakuuttunut,että saamme kyllä lopukta sovittua hyvän menun, mutta se vaatiiilmeisesti paljon kärsivällisyyttä! :-)

  VastaaPoista
 8. Ohhoh... onpas laaja valikoima. Jännä, ettei heillä ollut myöskään ehdottaa mitään potentiallista vaihtoehtoa :S

  Tuo vuohenjuustosalaatti oli meilläkin mielessä! Tosin en ole vielä se kummemmin heidän kanssaan menusta puhunut, mutta ilmeisesti parasta keksiä sen tilalle joku muu salaatti.

  Toivottavasti saatte näköisenne menun vaikka sitten vähän kättä vääntämälläkin ;)

  VastaaPoista
 9. Hei!

  Oon lueskellu jo pitkään tätä blogiasi, mutta aattelin nyt vasta kommentoida.

  Kiitokset hirmuisesti tästä Salmi-Sali -ideasta ja esittelyistä! Meilläkin on sulhon kanssa tähtäimessä saada modernit häät, joten tuo vaikuttaa todella hyvältä paikalta viettää juhlia :)

  VastaaPoista
 10. Hei Viagem ja mukava kun päätit ilmoittaa itsestäsi :)

  Meille ainakin tuo Salmi-Sali kolahti lujaa, tosin miljöönähän se on vähän karu (onneksi terassilta kuitenkin avautuu se ihana merinäköala), sillä tällä hetkellä siellä pihalla on raksa pystyssä, joka valmistunee 2012 mennessä :D

  Sali on kuitenkin ihan huippusuosittu, sillä kesä 2011 on buukattu täyteen ja 2012 kesällekin on paljon varauksia. Talvikausille saattaa olla enemmän vapaita päiviä. Kannattaa siis olla varauksen kanssa nopea (sillä hinnatkin salin vuokraukselle nousevat) :)

  Jos salista haluat jotain tietää niin voit laittaa sähköpostia (osoite tuolla vaemmassa ylänurkassa), sillä itse olemme paikan päällä käyneet jo parikin kertaa.

  Mielelläni kuulen lisää hääsuunnitelmistanne sitämukaa kun niitä tulee tai jos niitä jo on :)

  Ihana blogi sulla muuten :)

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia vastavierailusta! :) Itse en tosiaan kauheasti tätä häämeininkiä käsittele, kun kaikki on niin pahasti vaiheessa..

  Mutta niin, toi Salmi-Salin ympäristö meitäkin vähän mietitytti/mietityttää, kun alunperin oli erilaiset kuviot mielessä, mutta ei se nyt loppujen lopuksi niin pahakaan ole.

  Ja kiitti varotuksesta, mietinkin että varmaan nää seuraavat pari vuotta on aika täyteen buukattuja. Onneksi tässä ei sentään ole kiire (tai rahaa..) :P Eli kerkeää rakennustyömaatkin vaihtumaan varmaan pariin otteeseen :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...