8. tammikuuta 2010

Salmi-Sali & Annin Juhlapalvelu varattu!

Ihanaa, sillä nyt on juhlatila ja catering varattu!  

Hiukan kyllä ärsytti Annien toiminta tämän varausmaksun kohdalla, vaikka muuten kyllä palvelu on pelannut erinomaisesti ja mukavia vastauksia tullut. Kirjoitin nimittäin Anneille sähköpostilla, että vuokraamme tilan ja haluaisin vielä varmistaa, että olihan se varausmaksu nyt sen 400€, kuten ensivuonna (olin kysynyt samaa asiaa jo aikaisemmin ilman vastausta). Vastaukseksi tuli ainoastaan lasku varausmaksusta 600€, jossa eräpäivä heti ja aikaa maksaa 1vrk tai perivät 26€ + korot! Olisivat nyt ensin voineet viestillä laittaa, että varausmaksu on 200€ enemmän kuin mitä luulin ja mistä minä nyt sitten yhtäkkiä 200€ lisää repimään....

Jostain sain kynittyä 200€ lisää lyhyessä ajassa murrr....

Häitämme siis tullaan tanssimaan 7.7.2012 Salmi-Salissa Ruoholahdessa ja ruokapuolen hoitaa Annin Juhlapalvelu. Juomat tuomme siis itse tilaan. Täytyy kyllä sanoa, että minusta tarjoilijat ovat aivan ylihinnoiteltuja alla mainitulla tuntiliksalla :O

Kustannukset 2012
 • Salmi-Salin vuokra meille max.1500€ ( salmi salin vuokra voi olla 2012 jopa 1600€)
 • Pöytäliinat 145€
 • Meidän alustava menu + iltapala yhteensä n.26€/hlö (sis. myös kaikki alkoholittomat ruokajuomat, suunnittelupalaverit, servetit, alv.). Menu alle 10-vuotiaille lapsille luvattiin puoleen hintaan ja alle 5-vuotiaille 0€.
 • Tarjoilijat  30,70€/tunti (1 tarjoilija 25-30 vierasta kohden ja yksi tarjoilijoista oltava juhlien loppuun asti)

ERITTELY:
1500 € tilavuokra
1105,20€ 4 tarjoilijaa 9h
276,30€ 1 baarimikko/tarjoilija 9h
2574€ aikuisten menu ja yli 10v. (99hlö)
91€ alle 10v. lasten menu (7hlö)
0€ alle 5v. menu (4hlö)
145€ kangaspöytäliinat
900 € omat juomat
= 6591,50€

Kustannukset 2011 ( Suvia varten :] ) 
1190€ tilavuokra josta varausmaksu 400€ klo.09.00-06.00 
Tarjoilijat n.30€/h (tuntiliksa alkaa juosta sitten jo 3-4 tuntia ennen tilaisuutta ja tosiaan sen yhden on jäätävä loppuun asti)
Menut 23,90€-29€/hlö (24€ menuistakin löytyy aivan ihania vaihtoehtoja ja sis.kaikki alkoholittomat ruokajuomat!) Kannattaa kurkkaa myös meidän menu 25,80€/hlö tästä, jotta saa hiukan käsitystä siitä mitä milläkin rahalla saa :)
Kangaspöytäliinat 140€

24 kommenttia:

 1. Noniin :D Vieraiden viihtyvyyden kannalta paikka ja ruoka lienee se tärkein, eli voitaisiinko sanoa että iso osa työstä on nyt tehty? :)

  VastaaPoista
 2. löysin sun blogin toisen hääblogin kautta ja tähänkin täytyy tänään perehtyä! :D mutta halusin tota annin juhlapalvelua kommentoida, meillä on ensi kuussa häät ja sama catering. Ihmettelin tuota varausmaksua (luin siis omista papereistani sen n.viikko sitten ja silloin) kun ei meille ole tullut sellaista laskua koskaan o_O ajattelin että ehkä se on joku kirjoitus-tai ajatteluvirhe heidän puoleltaan mutta jos te olette sen joutuneet maksamaan niin täytyykin ottaa selvää,ei ne kyllä siellä cateringpalaverissa mitään sanoneet. Meillä on häät ensi kuussa :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/1/10 11:04

  Oih, kiitos oikein omasta erittelystä!:) Oon aika yllättynyt, ettei menuiden hinnat ole tuon korkeammat, mutta toisaalta sitten taas tarjoilijat maksavatkin aika mukavasti! Putosin melkein tuolilta, kun näin nuo pöytäliinojen hinnat!! HUHHUH!! Ja ne tietenkin täytyy ottaa sieltä, ei taida olla vaihtoehtoja...!

  VastaaPoista
 4. Tarjoilijoiden hinnat kieltämättä tuntuvat kovilta, vaikka onhan se ymmärrettävää että tuossa on tuntipalkan lisäksi iltalisät, työeläkemaksut ja vielä siivu firmallekin. Meillä ne on samaa luokkaa. Muuten menu on yllättävänkin halpa, ottaen huomioon mitä sillä saa. Mutta kuten edellinen ihmetteli, pöytäliinoille tulee yllättävän paljon hintaa. Olisi hauskaa nähdä erittely mistä se koostuu. Toki olisi paljon kalliimpaa ostaa itse kymmeniä metrejä valkoista puuvillakangasta pöytäliinoiksi yhtä päivää varten.

  VastaaPoista
 5. SaraStellar:
  No sanoppa muuta! Nyt voi keskittyä kaiken "kivan" häähömpötyksen suunnitteluun ;)

  Sara
  Hei, mukavaa jos tänne asti olet löytänyt!

  Tuo varausmaksu koski siis Annin Juhlapalvelun omistamaa Salmi-Salia, ei cateringia. Voit olla siis huoleti :)

  Mitäs kaikkea ihanaa teidän häihin on suunniteltu ja onko kaikki hankinnat jo tehty? :)

  Suvi
  Haha, eipä kestä :)

  Juu pöytäliinat on pakko ottaa pitopalvelusta.

  Anneilta kannattaa kysästä menuvaihtoehtoja sähköpostilla, sillä itse sain n.15-20 erilaista menua hintoineen :) Itse kokosimme omamme eri menuista yhdistelemällä.

  Suvi & Siberia
  Pesettävät varmasti liinat pesulassa juhlan jälkeen, mutta voikohan siitä kuitenkaan tulla noin suuri lasku? :S

  Siberia
  No hyvä tietää, että teilläkin on samaa luokkaa tarjoilijoiden hinnat, niin ei tunnu niin kamalalta maksaa "tyyriitä" tarjoilijoita :)

  Yllätyin menumme hinnasta itsekin positiivisesti, sillä se on vielä hinnoiteltu "kalliimman" eli 2012 hinnaston mukaan. Odotin sen olevan enemmän ja tietysti hyvä näin, ettei ollut.

  VastaaPoista
 6. Pakko myöntää, että yritin tingata meille vain yhden tarjoilijan, mutta pitopalvelu ei suostunut. :D Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että noutopöydän kanssa yksikin tarjoilija riittäisi, (vieraamme osaavat kyllä kaataa viininsä itse) mutta ei voi mitään. Eipä tuossa onneksi mistään jättisummista ole kyse.

  VastaaPoista
 7. Kirjoitan myös hääblogia, voisinkin koittaa muistaa tehdä tuollaista pientä budjettierittelyä :) Oli nimittäin tosi mukava lukea ja vertailla :D

  mursit.ikuisesti.fi, jos riittää aika vierailulle niin tervetuloa!

  Pöytäliinoihin sen verran että itsekin kauhistelin hintaa. Selailin nettiä jos oltaisiin vuokrattu muualta mutta eipä vaikuttanut ainakaan halvemmaksi tulevan. Sen jälkeen käytiin useampi kauppa läpi ja lopulta PRISMASTA(!) löytyi satiinilakanoita (ei kiiltäviä,vaikuttaa ihan puuvillalta mutta on niin paksu ettei tummakaan pöytä näy alta läpi)10e/kpl. Laskettiin ettei tällä tavalla periaatteessa halvemmaksi tule vaan samanhintaiseksi, paitsi että aion myydä nämä häiden jälkeen. Pistän luultavasti hintapyynnöksi 70e kun itse maksettiin 120e joten sillä tavalla ne tulee sitten maksamaan vain 50e yhteensä. Toki siinä on silittämisen (anoppi lupautui tekemään sen) ja pesemisen vaiva mutta se ei itseäni haittaa.

  Lakanat on siis ostettu ja testattu hääpaikan pöydissä,ihan normaalipöytäliinoilta näyttävät.

  VastaaPoista
 8. Siberia:
  Haha, no kannatti ainakin yrittää :D Itse olen koittanut tinkailla noista pöytäliinoista. Kuulemma buffetpöydän liinasta he eivät veloita mitään mutta muista pöytäliinoista kyllä *pyörittelee silmiä* :)

  Sara
  Itsekin tykkään tehdä hintavertailuja, mutta todella harva on laittanut blogiinsa mitään hintatietoja :( Mukavaa jos joku toinenkin "uskaltautuisi" laittamaan :)

  Kävin kurkkaamassa blogiasi ja täytyy sanoa, että jumituin surffailemaan sinne :D Ensi kerralla, kun kirjaudut blogiisi, niin voi olla että se näyttää 100 kommenttia käyttäjältä Morsian K! *nauraa*

  Voikun saisi tuonne Annien omaan juhlatilaan tuoda omat pöytäliinat :/. Olisin minäkin mielummin kipaissut Prismaan niitä ostamaan ja tehnyt säästöä 70€ ^^

  VastaaPoista
 9. katselin tota exceliäni että minkähänlaisen fiksun hintavertailun siitä saisi ja tulin siihen tulokseen,että jos haluat niin voin lähettää koko erittelyn maililla :D

  Meillä kun on häät samassa kaupungissa niin varmasti on aika vertailukelpoista materiaalia. Jos siis haluat vilkaista, niin pistä mailia saratsu84@gmail.com jotta voin lähettää sen :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos, mielelläni! Laitoin meiliä tulemaan :)

  VastaaPoista
 11. Hei saisinko minäkin hyödyntää tuota sun tekemään vertailua Sara?

  VastaaPoista
 12. Hei!

  Oletko käynyt katsomassa Salmisalia jo livenä? Mitä pidit?

  VastaaPoista
 13. Anonyymi:
  Pidin Salmi-Salista todella paljon! Onhan se ympäristö aika karu, mutta eipä sitä siellä terassilla mieti, kun merinäköalaa on ihan riittävästi :)

  Teen parhaillaan postausta salista kuvineen ja julkaisen sen huomenna 17.4, joten kannattaa ihmeessä kurkata sekin vielä ;)

  VastaaPoista
 14. Hei!
  Olen itse tarjoilija ja tiedän että minustakin laskutetaan yli 30e tunti ja saan itse siitä 1/3 osan (jos sitäkään) eli siinä on myös kokkien palkat, astiat etc ja firma ottaa loput pari euroa :)

  VastaaPoista
 15. Hei Anonyymi! Anneilta sanottiin, että kokkien palkat on laskettu menuseen ja astiat tilavuokraan, joten meidän tarjoilijat saavat kyllä aika mukavan palkan tai sitten työnantaja vetää ikävästi välistä "kaikki ylimääräiset" :/

  Mutta kiitos silti asian toisen puolen valoittamisesta. Kaikkia kuluja kun ei aina tajua ajatella ;)

  VastaaPoista
 16. Järjestin Salmi-salissa loppukeväästä suurehkon yritystilaisuuden. Nautimme Salmi-salissa lounaan sekä kahvit. Meillä oli pari ongelmaa, jotka ajattelin kertoa tässä, jotta voit etukäteen kiinnittää huomiota niihin, ettei teidän juhlissanne olisi samoja pulmia.

  Lounas oli mitoitettu liian pieneksi henkilömääräämme nähden, vaikka etukäteen ilmoitimme, että porukkamme syö tavallista enemmän. Ruoka loppui siis kesken, mikä ei ollut hyvä juttu.

  Noutopöydässä ei ollut mitään merkintöjä ruokalajeista, erikoisruokavalioista jne. Tästä johtuen asiakkaat ei oikein tienneet, mitä kulhoissa oli.

  Tila oli oikein mukava ja terassilta näkyvät maisemat oli hienot.

  Jos jossain puheessa on mukana visuaalista puolta ja haluatte heijastaa kankaalle kuvia tms., niin ongelmaksi saattaa muodostua se, että tilan valkokankaat on melko alhaalla ja parin etummaisen rivin takaa muut ei näe paljoakaan.

  Kun viette juhlapaikalle rekvisiittaa tms. kannattaa sopia etukäteen tarkkaan kellonaika ja kuka on teitä vastaanottamassa. Meillä kävi niin, että siellä ei ollutkaan paikalla ketään ja jouduimme soittelemaan sinne tänne, jotta saimme vietyä tavarat oikeaan paikkaan.

  Tarkoitukseni ei ole dumata valitsemaanne juhlapaikkaa tai heidän cateringia. Toin nämä seikat esille, jotta voisitte kenties välttää ne ongelmat, mitä meillä oli.

  -suhmura-

  VastaaPoista
 17. Hei Suhmura! Kiitos hurjasti kokemuksen jakamisesta, sillä sali on sen verran uusi että siitä ei meinaa löytää vielä googlaamalla muiden ihmisten kokemuksia.

  Tuo valkokangas on tosi harmi juttu, koska meillä oli ajatuksena käyttää sitä ja videotykkiä :(

  Aika kauhea moka kyllä cateringilta jos ruoka on loppunut kesken vaikka siitä erikseen olette maininnut :S

  Eikö noutopöydässä ollut edes menua esillä? Täytyy sitten itse ilmeisesti hommata gluteiiniton, laktoositon yms. laput koska meidän vieraissa näitä allergikkoja löytyy :(

  Täytyy ilmeisesti siis varmistaa pitopalvelulta ne pienimmätkin asiat mitkä itse ajattelisi olevan itsestäänselvyyksiä.

  Kiitos varoituksesta! :)

  VastaaPoista
 18. Hei! Onko kellään kokemusta Annien ruoan laadusta. Annit olivat edullisempi vaihtoehto kuin muutama muu joilta pyysimme tarjousta, ja vähän mietityttää näkyykö se laadussa. Kommentti siitä että ruoka loppui jollain kesken hiukan mietityttää. Parin viikon päästä olisi neuvottelut Annien kanssa sovittuna, mutta kun ei siellä pääse niitä ruokia itse maistamaan, olisi tosi mukavaa jos joku voisi kertoa kokemuksia. Ainakin muutamaan muuhun cateringiin verrattuna Annien menut eivät ole ihan sitä lihapullasettiä vaan persoonallisempaakin otetta löytyi, mutta sitä makua ei voi ruokalistan perusteella tietää.

  VastaaPoista
 19. Aika hintavaa cateringiä..Meillä muutama vaihtoehto, joista kalleinkin maksaa sadalta hengeltä veroineen 3000e, sis. pöytäliinat, astiat, kokin, 3 tarjoilijaa 8h ajan, hyvän menún, suunnittelupalaverit, tiskauksen, iltapalan...Itse ostamme alkoholin ja koristeet.

  VastaaPoista
 20. Anonyymi: Saman minäkin haluaisin tietää! :)

  Bride: Onpa teillä ihanan edullinen catering (vaiko meillä sitten kallis)! Mikään kilpailuttamistani cateringeistä ei antanut yhtä edullista tarjousta kuin teillä :(

  Mutta tähän cateringiin me päädyimme lopulta hinnasta huolimatta sillä haluamme juhlia heidän omistamassa juhlapaikassa :)

  VastaaPoista
 21. Me toisaan olemme kilpailuttaneet useita cateringejä ja kallein on ollut tuon 30e/hlö, all include! Mutta meillä on marrashäät, joka vaikuttaa. Kesäisin palvelu on kalliimpaa.

  VastaaPoista
 22. Bride: Mua jäi kauheasti vaivaamaan, että mistä oot saanu noin halvalla kesällä (hassua, että sitä olettaa häiden olevan aina kesällä), mutta tuo selittänee asian :)

  Saatiin siis kyllä parilta cateringilta edullisiakin tarjouksia sesonkiin nähden, mutta minusta heidän menut oli todella arkisia ja esillepano kuvien perusteella viime vuosituhannelta.

  VastaaPoista
 23. Hei, kiinnosta blogi sinulla. Minua mietityttää, että onko teidän menuun hintaan tullut muutosta, siis kun tuo hinta näyttää olleen voimassa 2010, niin onko se vielä 2012?
  Meillä on myös cateringinä Annin Juhlapalvelu ja olen ollut tyytyväinen saamaani palveluun.
  Meillä menuun hinnaksi tuli 37,40€/hlö. Meillä on mm. graavilohta, jättikatkaravunpyrstöjä, 2 erilaista salaattia, karitsaa ja nautaa pääruuaksi jne..

  VastaaPoista
 24. Hei! Teillä näyttäisi olevan paljon kalliimpia ruokia yleensäkkin kuin meillä (esim. teillä kahta eri lihaa pääruokana joista toinen on vielä tyyriimpää karitsaa), mutta tottahan se on, että hinnat on nousseet :(

  Me tosin nyt vielä saamme noilla hinnoilla jotka laitoin kun pyysimme tarjouksen vuodelle 2012 tosiaan jo joulukuussa 2009 jolloin hinnat olivat alhaisemmat.

  Mutta ainakin itse ruoan puolesta hyvä pitopalvelu; hyvää ruokaa ja kakut varsinkin on ihan loistavia! Palvelusta olen välillä kuullut vähän negatiivista palautetta, mutta mekin toistaiseksi olemme saaneet vain hyvää palvelua :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...