11. heinäkuuta 2010

Inspiraatiota istumajärjestyksen ilmaisemiseen

Tässä ideoita pöytäkohtaisen istumajärjestyksen suunnitteluun :) (alhaalla myös muutama idea tarkkaan plaseeraukseen)

Tarkkaan plaseeraukseen:


Kuvat: etsy.com, theknot.com, marthastewart.com

9 kommenttia:

 1. Ihania monet noista pöytäkohtaisista ideoista! Laitanpnas omasta mielestäni parhaat talteen meidänkin kekkereitä ajatellen. :D Niitä hiukan sovellellen (tai miks ei suoraan sellaisenaankaan) tulisi huippupöytänumerot!

  VastaaPoista
 2. Eilisten vierailemieni häiden kunniaksi innostuin blogittelemaan hääblogin ja siten löysin luoksesi.. ONNEKSI! Ihana blogi ja paljon ideoita myös muihin juhliin. Pakko liittyä lukijaksi, jotta löydän uusien ideoiden luokse vähän useammin!

  Ihanaa sunnuntaita sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 3. Ihania ihania pöytänumeroita! Mäkin taidan laittaa osan mietintämyssyyn talteen!:)

  VastaaPoista
 4. Nuo suklaisiin laitetut tarkat nimet oli ihanat ja sitten itse olemme ajatelleet kans kerätä kaikista vieraista valokuvan ja laittaa sen omalle paikalleen. Onko muuten ideoita mitä kutsukortteihin voisi kirjoittaa? Jotain persoonallista, netistä kun on katsottu ideoita, mutta jokatoisella ollut samat lorut..ei kiva.

  VastaaPoista
 5. Mezzy: Totta, sillä soveltaen vain taivas on rajana ja toimivat nuo sellaisenaankin jos omaan häämiljööseen sopivat ;)

  Jaana: Kiitos! Rakastan juhlia ja niiden pienimpiäkin yksityiskohtia ja toivon että se myös näkyy täällä blogissani :)

  Suvi: Se näissä ideakuvissa onkin hyvä kun ne saavat omiin inspiraatioihin kummasti vauhtia ;)

  Hansu:
  Miten ihana idea ja vieraatkin tykkäävät kovasti! Sehän voisi melkein toimia lahjana vieraalle jos kuvan taakse kirjoittaisi vielä kullekkin vieraalle oman persoonallisen tervehdyksen/kiitoksen :)

  Itseasiassa noista kutsukorttien teksteistä on minulta tulossa postaus piakkoin sisltäen myös toivottavasti muutamia persoonallisiakin tekstejä.

  Tuleeko teillä kutsujaksi hääpari vai vanhemmat? Sekin vaikuttaa olennaisesti kutsutekstin sisältöön :)

  VastaaPoista
 6. Oi, täältähän löytyi hyvin inspiroivia ja käyttökelpoisia ideoita! Täytyisi varmaan tehdä koneelle sellainen kansio johon tallentaa kaikkia mahdollisia hääaiheisia kuvia, muuten suuri osa hyvistä ideoista pääsee vielä unohtumaan... :o

  VastaaPoista
 7. Mira: Tee ihmeessä! Itselläkin kone tursuaa kaikennäköisä ideakuvia :D

  Koneella sellaisesta ideakansiosta voi olla jälkikäteen apua myös naimisiin menevälle ystävälle ;)

  VastaaPoista
 8. Me kutsumme tulevan mieheni kanssa itse, koska haluamme myös,että meille vastataan ollaanko tulossa vieraiksi vai ei. Se tervehdys vois olla kyllä kiva. Noita samoja tekstejä joita olit laittanu niin olen itse googlettanut netistä. Voi kyllä olla, että yksinkertainen on kaunista ja mennään "tylsän perinteisen" linjalla :)

  VastaaPoista
 9. Me kutsumme myös itse :)

  Nuo tekstit olin laittanut sitä varten ettei överiksi kannata vetää mutta muokkailemalla perinteisiä ja lisäämällä jotain omaa saa varmasti omannäköisen tekstin esim. me ujutimme muutamalla sanalla teemamme tekstiin ja olen varma ettei toista TÄYSIN samanlaista tekstiä ole kellään vielä ollut ;)

  Pistä mieleen tulleita ideoita ylös, mukavia pätkiä ja koosta niistäå oma tekstinne! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...