17. heinäkuuta 2010

Kumpi fonttityyli?

Tässä ovat fonttiluonnokset pöytäkorteistamme ja viikonlopun aikana pitäisi päättää kumpi lähtee tilaukseen, niin että myyjä voi alkaa valmistamaan korttipohjia. Kumpi tyyli sopivampi juhlapaikkaan + teemaan (juhlapaikasta kuvat tässä)? 

 Älkää välittäkö kirjoitusvirheistä, sillä ne on ilmoitettu jo eteenpäin esim. caribean = caribbean ;) Kuvat on valitettavasti myös otettu hiukan hämärässä valaistuksessa ja tyyli 2 kohdalla muste alkoi loppumaan (molemmat siis mustalla oikeasti).

Kuvat saa isommiksi klikkamalla ;)


                          Tyyli 1.                                                          Tyyli 2.


Itse korttihan tulee näyttämään jotakuinkin tältä (tuo harmaa on oikeasti valkoinen). Okei paintilla väsätty sökerrykseni ei ehkä vastaa todellisuutta mutta antaa ainakin "jonkin" mielikuvan:
Kiitos avusta jo etukäteen, olette ihania! <3

12 kommenttia:

 1. Mun mielestäni tyyli 1 on paljon sopivampi teidän teemaanne. Juhlapaikkaan kävisi varmasti molemmat :)

  VastaaPoista
 2. Miun ääni menee myös tyylille 1.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä kuin edelliset, tyyli 2 sopii paremmin tilaan. Molemmat ovat teemaan sopivia.

  VastaaPoista
 4. Ykkönen saa myös mun äänen!:) Missä muuten aiotte teettää nämä kortit? Linkkiä, linkkiä... :P

  VastaaPoista
 5. Ykköstä äänestän minäkin.

  VastaaPoista
 6. Oisko paha jos ois molempaa fonttia? Mun mielestä eri elokuvien nimiin sopi erilaiset fontit. Esim Bridget näyttää hyvältä tyylissä 2 ja Moulin Rouge tyylissä 1.

  VastaaPoista
 7. Jos aiotte käyttää vain yhtä fonttia, minunkin mielestäni tyyli 1 on "elokuvamaisempi". Mutta Suvilla yllä on hyvä pointti, miksette käyttäisi jokaisessa kortissa kunkin leffan tyyliin sopivaa fonttia? Jos se on kortin tekijän puolesta siis mahdollista.

  VastaaPoista
 8. ykkönen :)

  VastaaPoista
 9. Vaikka kakkonen on enemmän "juhlallisempi", tuo ykkönen sopisi ehkä teemaan paremmin. Kummatkin kuitenkin tosi hyviä :)

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia äänistä! Tyyli 1 on nyt lähtenyt tilaukseen sulhon ollessa teidän kanssanne aivan samaa mieltä :D

  Itse pidän tuosta ykkösestä jo senkin takia, että mulla on ihan täydellinen save the date mielessä jossa voisi käyttää samantyyppistä fonttia ja näinollen saisi yhtenäistä fiilistä teemalle ;)

  Alunperin itsekin mietin että olisin käyttänyt esim. leffojen omia fontteja, mutta päädyin että siitä tulisi liian sekalainen seurakunta ja yksi fontti (tai kortissahan on itseasiassa kahta eri) on parempi jos sitten menuun ja ohjelmaankin joutuu käyttämään vielä jotakin toista fonttia ;)

  VastaaPoista
 11. Mezzy: Etsystä: Yinvivo weddings & Photography. Tämä jenkeissa asuva Yin niminen nainen on ollut todella hyvä saamaan jyvän päästä kiinni siitä mitä haluamme :) Yhteydenpito on ollut nopeaa, helppoa ja tehokasta :) Maksu on tehty Paypalin kautta.

  Tässä linkki hänen Etsyssä olevaan kauppaansa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...