19. heinäkuuta 2010

Save the Date - halpaa ja tyylikästä!

Tässäpä tällainen panosta+pihistä idean koskien save the date ja miksei kiitoskorttejakin.

Eli tässä on nyt se save the date malli mitä ajattelin (huomaa niiden pöytäkorttien kanssa yhteensopiva fontti...niin siis mitä ai pilkunviilaajako?:P). Meille tietysti tulisi mustalla tekstit kuten kuvassa ja vihreän sijaan violettia/fuksiaa. Tämä design maksaa hassut 15$ eli n.11,60€ Etsystä.Toinen vaihtoehto olisi tällainen filmistrippi save the date ehkäpä täysin musta-valkoisena 30$ eli n.23,20€ (tästähän saisi tehtyä kuvan mukaisesti itse kirjanmerkin) :Tokihan voisin itsekin kotona väsäillä samanlaisia, mutta mielummin tuohon hintaan annan jonkun muun tehdä senvarsinkaan kun omasta jäljestä ei ole takeita ;)


Miten kaikki toimii?
Myyjä tekee designin kuvallasi, toivomillasi väreillä ja tekstillä, jonka jälkeen vastaanotat korkearesoluutioisen tiedoston sähköpostiisi. Jotkin myyjät saattavat pyytää muutaman dollarin "kielilisää", kun haluaa kortin muulla kuin englanninkielellä. Näiden digitaalisten korttien käytössä on useita vaihtoehtoja:
  1. Voit käydä kehittämässä tiedostosta niin monta valokuvakorttia tai postikorttia kuin haluat esim. Ifolorilla.
  2. Printtaa kortit itse.
  3. Ekologisin ja halvin vaihtoehto on lähettää vieraille sähköpostilla korttitiedosto jolloin kuluiksi jää ainoastaan designista tulleet kustannukset.

Me ajateltiin käyttää vaihtoehtoa 1 tai 2 ja sujauttaa nuo vaikka joulukorttien kanssa. Halpaa ja tyylikästä, suosittelen! Kuten olette huomanneet olen hiukan hurahtanut Etsyn jännään maailmaan :P

Muita "digital file"(näitähän löytyy kutsukorteista kiitoskortteihin asti) std-kortteja Etsystä (hintaa keskimäärin kaikilla seuraavilla n.16USD) :
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...