5. kesäkuuta 2011

Kesäkisa!

kuva: sodahead.com

Tällä blogilla on nyt sata vakkarilukijaa gmailin lukijaraadin kautta! Muuten vakkarilukijoita on mm.reilu parisenkymmentä lukijaa bloglovin sivuston kautta ja anonyymejä n.100-150hlö. Kuvalatauksia on ihan järkyttävä määrä ja eniten ihmiset ovat latailleet meidän kihlakuvia! :D Lukijoille on myös kelvanneet enemmän kuin vähän sivuilla olevat kampauskuvat, kimppukuvat sekä hääpukujen sovituskuvat.

Vajaat pari vuotta takaperin aloitin blogin ihan omaksi huvikseni ja silloisesta parinkymmenen henkilön viikottaisesta käynnistä kävijämäärä on noussut huimasti! Päivittäin täällä käy n.300-800 lukijaa ja sivulatauksia on päivittäin keskimäärin 1000kpl ja parhaimmillaan jopa 2500! ISO kiitos tästä kuuluu siis yksinomaan teille, joten kiitoksena minulla on mahdollista järjestää tällainen ihan pikkuruinen...


KESÄKISA!
 Kerro mikä on/oli/olisi ihan must "pakko saada" - juttu teidän häissä? Jos tällaista ei ole niin kertokaa mitä ette missään nimessä haluaisi häihinne tai jättäkää vaikka terveisiä ;)
Osallistumisviestit voi jättää kommenttikenttään. Kilpailu päättyy 25.6.2011 ja palkinto arvotaan kaikkien vastanneiden kesken 27.6.2011. Onnettarena toimii Mr.N :D
Anonyymit osallistujat HUOM! Kirjoittakaa viestiin jokin nimi jolla teidät tunnistaa ;)

Palkinto 

L'oréal Solar Sublime shampoo ja hiusnaamio!  kuva: Kitty

Solar Sublime tuotteet on kehitelty suojaksi auringon haitallisilta vaikutuksilta ja korjaamaan auringon jo aiheuttamia vaurioita. Tuotteet sisältävät Mexoryl S.O UV-suojan, joka suojaa ja vahvistaa hiuskuitua. Tuoksu on raikkaan hedelmäinen (Mango).


kuva: Kitty

Solar Sublime Shampoo
Uudistava shampoo: korjaa välittömästi kuivumisen sekä suolan ja kloorin jäänteiden aiheuttamat haitat uudistamalla hiussäikeen. Hiukset ovat pehmeät ja kevyet, hohtava kiilto kestää entistä pidempään.


Solar Sublime Masque
Korjaava hoitonaamio, joka ravitsee sekä tekee hiuksista helposti selvitettävät. Anna vaikuttaa 1–2 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Hiukset saavat takaisin joustavuutensa ja pehmeytensä.

Päivitys 27.6.11 Kesäkisan voitto meni nimimerkille Miss Secret, onnea voittajalle!

44 kommenttia:

 1. Hyvä, rento fiilis olisi kaikkein tärkeintä :)

  VastaaPoista
 2. Mulle tuli mieleen tietty kaikkee unelmapuvusta ja pöytäkoristeista lähtien, mutta näiden kaikkien ohella valokuvaaja (joko ystäväporukasta tai muuten) on oltava. Tahdon että kuvia tulee olemaan todella paljon, että varmasti jää paljon muistoja tärkeästä päivästä ja sen tunnelmasta/ihmisistä:)

  VastaaPoista
 3. Mikä on oltava must? Sulhanen tietty! =D
  Onenksi ei ole pelkoa että livistäisi just H-hetkellä, mutta eihän sitä ikinä tiedä=D
  No ehkä sen lisäksi ne kynttilät. Paljon kynttilöitä ja hyvä ruoka. Ja musiikki. Ilman musaa ei kyllä ole kivaa. Ei osaa valita yhtä=D

  Okei, sanotaan kuitenkin se sulhanen.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi6/6/11 01:47

  Vastaan itse, että omat vanhemmat todistamassa vihkimistä. Sairastumiset ja muut tapahtumat saavat välillä pelkäämään, ettei näin välttämättä olisi. Huomaan kuitenkin ajattelevani yhä useammin ja useammin, että selviäisin ilman minkään valtakunnan prameiluita, jos molemmat vanhempani näkisivät esikoisensa menevän onnellisena naimisiin. :')

  Terkuin,
  Mansku

  VastaaPoista
 5. Anonyymi6/6/11 07:46

  Mukana kisaamassa. Must juttu olisi minun kohdalla kuvia teidän häistä . . . on ollut mukava seurata teidän matkaa kohti h-hetkeä ja tahtoisin kovasti nähdä kuvia tuosta itse hetkestä. Tietysti myös fiiliksiä kaiken jälkeen jne.

  Pimale
  http://minunprinsessani.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Anonyymi6/6/11 08:47

  Must juttu on isä saattamassa alttarille. :)
  terv,Emilia

  VastaaPoista
 7. Kommentoin nyt itsekkin vaikken luonnollisestikaan ole arvonnassa mukana :P

  Ihan must have ehdoton juttu meidän häissä/juhlassa on ammattivalokuvaaja! :)

  Muuten tärkeää on se, että isä saattaa alttarille. Haluaisin myös sytyttää alttarille kynttilän Mr.N kanssa niiden tärkeiden ihmisten muistoksi jotka eivät ole enää täällä meidän kanssamme jtodistamassa vihkimistämme <3

  VastaaPoista
 8. Mulle must on myös kynttilät ja niiden tuoma tunnelma. Myös isän käsipuolessa alttarille asteleminen on aika iso must.

  Kitty, pidän todella paljon tuosta ajatuksesta sytyttää kynttilä alttarilla! Oletteko jo sopineet asiasta papin kanssa, mihin väliin kynttilä vihkikaavassanne tulee?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi6/6/11 09:56

  must have- juttu mulle myös on se, että isi saattelee alttarille. äitini katselee häitäni taivaasta, joten se, että edes toinen vanhemmistani on konkreettisesti paikalla, on todella tärkeää.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi6/6/11 09:57

  Unohtui nimimerkki tuosta edellisestä kommentistani: "must have- juttu mulle myös on se, että isi saattelee alttarille. äitini katselee häitäni taivaasta, joten se, että edes toinen vanhemmistani on konkreettisesti paikalla, on todella tärkeää."

  -sandy

  VastaaPoista
 11. Päivi K.6/6/11 10:56

  Tärkeintä tulevissa häissä on tietenkin se että saan mennä naimisiin ihanan rakkaani kanssa. Muista jutuista tärkeimpiä luultavasti rento tunnelma läheisten ihmisten kanssa sekä ammattivalokuvaaja, jotta juhlasta jää muistoksi jotain konkreettistakin.

  VastaaPoista
 12. Minulla on vähän liiankin monta must have -juttua, vaikka häistä ei ole vielä edes puhuttu (kuin oman pääni sisällä). :D Onneksi haaveilun saa aloittaa niin aikaisin kuin haluaa!

  Minulle ehkä kuitenkin tärkein ja ehdottomin must häve -juttu on se, että perheemme ja ystävämme osallistuvat vihkiseremoniaan ja hääjuhlaan. Itse en pystyisi enkä haluaisikaan vain "karata vihille" kaksin sulhasen kanssa. Koen, että hääpäivä on niin tärkeä ja ainutlaatuinen päivä, että haluan jakaa sen kaikkien minulle tärkeimpien ihmisten kanssa.

  VastaaPoista
 13. Osa must-jutuista komppailee muiden vastauksia.
  Tärkeintä on tietysti saada sulhanen ja meille tärkeät ihmiset paikalle jakamaan hääpäivää kanssamme rennossa hengessä ilman jäykistelyä hyvän ruoan kanssa nautittuna.

  Ohjelmalla ei niinkään ole väliä, kunhan se ei vain ole teennäistä tai muuten tylsää. Itselleni myös ammattivalokuvaajan paikalle saaminen tuntuu tärkeältä, jotta juhlasta jää sen myötä konkreettisia muistoja niistä hetkistä, joita tuli elettyä -- ja toisaalta en myöskään halua viedä juhlakokemusta keneltäkään sukulaiselta tai tutulta pakottamalla / pyytämällä häntä valokuvaamaan.

  Ele kynttilän sytyttämisestä menehtyneiden läheisten muistolle on tosi kaunis ja olen sitä itsekin miettinyt (mm. oma äitini kuoli ollessani yläasteikäinen). Itse vain pelkään, että ajatukset meidän juhlastamme sitten siirtyvät näihin henkilöihin aiheuttaen ainakin itselleni yleisen kurjan olon tai jonkun järkyttävän itkukohtauksen tms. (kun liikutun muutenkin helposti). Siinä mielessä tuo ei tunnu sitten hyvältä ratkaisulta. Ehkä tuo ajatus selkiytyy sitten kun palaveerataan papin kanssa.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi6/6/11 14:17

  Onpas vaikeeta päättää mikä olisi tärkein juttu.
  Sanotaan näin, että hyvä ruoka, sillä musta olis kamalaa jos ruoka oisikin pahaa tai sitä olis liian vähän.
  Toisena varmaan morsiuspuku. Jos se ei olisi juuri sellainen kuin haluan tai en tuntisi itseäni kauniiksi, niin mulla menisi varmaan päivä ihan pilalle. Olis myös kauheeta harmitella jälkeenpäin sitä, että mekko ei ollut täydellinen. Mulla menikin ensimmäiseksi ostamani puku vaihtoon. ;)
  t. Tiia-maria

  VastaaPoista
 15. Must tuöee kyllä olemaan se että isä saattaa alttarille :)Tietty myös superhyvä ruoka ja kaikki läheiset tärkeät (:

  VastaaPoista
 16. Must have -juttu tällä hetkellä on tekemistä lapsivieraille koko hääjuhlan ajaksi. Lapset saavat tietysti seurata virallista ohjelmaa, mutta haluan järjestää lapsille myös omaa ohjelmaa. Elokuvia, pelejä, piirtämistä ja muuta mukavaa tekemistä, jonka parissa aika kuluu kuin siivellä eikä omia vanhempia (ja muita häävieraita) tarvitse häiritä tylsien hetkien yllättäessä. Myös lapsenvahti/vahdit sekä lapsiystävällinen menu kuuluvat lasten ohjelmaan:)

  lusitarius@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Anonyymi6/6/11 16:34

  Myös mun mielestä olis ihanaa, että tärkeänä päivänä olis mukana kummankin vanhemmat ja rakas isoäitini! Ja isä tietty saattamassa. Pinnallisemmista jutuista must-have on vaaleanpunainen pionikimppu!

  Laura Turusta

  VastaaPoista
 18. Anonyymi6/6/11 17:47

  Olin häissä joissa kirkossa sytytettiin kynttilä edesmenneen henkilön muistoksi. Ele oli todella kaunis ja koskettava. Se toteutettiin vihkimisen jälkeen alttarilla, ennen kuin pari asteli kirkosta ulos.

  - Emilia

  VastaaPoista
 19. Mä olen jonkun aikaisemman kanssa samaa mieltä että sulhanen on must. Ja Cymbelinen puku :) Kaikki muu on toisarvoista. :)

  VastaaPoista
 20. Anonyymi7/6/11 00:12

  Meidän häissä must-juttu on rento fiilis, läheiset paikalla ja hyvä ruoka. Kaikista tärkeintä ja ihaninta on kuitenkin se, että saan sitoutua yhteiseen elämään rakastamani miehen kanssa.<3

  -hanna

  VastaaPoista
 21. Must- juttuja on niin monia:P Mutta tärkeintä on rakkaat ihmiset ympärillä ja hyvä ja lämmin tunnelma :)

  Ehdoton no..hmm.. niitäkin on varmasti monia, mutta ensimmäisenä tulee mieleen, että olisi harmi jos päivän kulku ei olisi hyvin suunniteltu ja joutuisin itse hirveästi stressaamaan ja säätämään päivän aikana enkä ehtisi nauttia juhlasta.

  VastaaPoista
 22. Anonyymi7/6/11 11:01

  Mun must-juttu häissä on, että kaikki perheenjäseneni olisivat häissä mukana, koska oma perhe on ollut viimeksi koossa 10 vuotta sitten. Häät ovat 4 viikon päästä :D Sulhasen läsnäolo olisi myös tärkeää ;) Ja sekin, että vihkiminen tapahtuu puukirkossa.

  Omissa häissä en halua leikkejä, sukulaisten ja ystävien seura ja hyvä ruoka riittää mulle :)

  Blogiasi on ollut kiva lukea, olen saanut monta hyvää vinkkiä omiin häihini :)

  Aurinkoista kesää! t. Sanna Salosta

  VastaaPoista
 23. Samoin, kyllä se must-juttu on hyvä tunnelma! Tärkeintä on päästä näkemään sukulaisia, joita ei juuri muuten näe...

  VastaaPoista
 24. Anonyymi7/6/11 22:05

  Tärkeintä minulle on saada kaikki rakkaat ihmiset mukaan häihimme. Haluaisin myös, että meille molemmille niin tärkeä asia, musiikki, näkyisi ja kuuluisi häissämme.

  Kiitos mahtavasta blogista!

  t. Tinde landelta

  VastaaPoista
 25. Tärkeintä on, että saadaan päivästä "omannäköinen" - eikä omannäköisen aina tarvitse olla mitenkään superduperhypererilainen. Eli meille tärkeät elementit kasaan, ja sellaiset pois, mistä ei tykätä!

  Onnittelut mahtavan lukijamäärän johdosta, jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 26. Missään nimessä en halua karaokea! :D Ja must juttu oli rauhallinen juhlapaikka luonnon keskellä :)

  VastaaPoista
 27. Tärkeää on, että läheisimmät ovat paikalla.

  VastaaPoista
 28. Mikään materiaalinen asia ei niinkään tunnu niin "must" jutulta, mutta nauttivat vieraat, rento ja iloinen tunnelma itse juhlissa on aika korvaamatonta. :)

  VastaaPoista
 29. Mullekin tunnelma ja läheisten läsnäolo on tärkeimmät jutut. Tietysti ihana puku yms. on tärkeitä, mutta jos tunnelma ei ole kohdallaan, niin en ehkä tuollaisista materiaalisista asioistakaan niin pystyisi nauttimaan.

  VastaaPoista
 30. Anonyymi9/6/11 23:17

  Täällä yksi lisää, jolle ainoa "must" juttu on se, että sekä morsiuspari että vieraat viihtyvät rennoissa merkeissä :) Meidän häissä ei tulla näkemään esim. ammattivalokuvaajaa, meillä se on siellä "nounou" listalla.
  Ja kiitos kivasta blogista, sitä on aina mukava lueskella :)
  -Nina

  VastaaPoista
 31. Anonyymi9/6/11 23:26

  Täällä myös yksi jonka must juttu on lämminhenkiset ihanat juhlat sukulaisten ja ystävien kans. Toki on tositärkeää et isä pääsisi saattamaan alttarille, sit juhlapaikka, kakunkoriste (teetetty tilaustyönä, kuvaa meitä), yms.

  -Anselmiina

  VastaaPoista
 32. pikku_possu10/6/11 01:43

  Meidän häissä yksi tärkeimmistä must have-jutuista on kirkkovihkiminen. :) Ja rento tunnelma juhlassa. Ja valokuvaaja. :D

  Ehdoton ei muka-hauskoille hääleikeille.

  VastaaPoista
 33. Mulle must oli ko. kirkko. Olen viettänyt paljon aikaa lapsuudessa kirkon alueella, sillä pappani toimi siellä talonmiehenä ja asui pappilassa. Häiden järjestelyt lähtivätkin siitä, että halusimme olla varmoja kirkon saamisesta.

  VastaaPoista
 34. Tärkein asia vihkimisessä on, että omat vanhemmat ja sulhasen vanhemmat ovat todistamassa hetkeä. Juhlissa tärkeintä on rento ja vapautunut tunnelma.

  VastaaPoista
 35. Oma isä ja äiti jakamassa juhlapäivämme. Kaikki ei ole itsestäänselvää tässä maailmassa. Joten paras häälahja on ehdottomasti läheisten ja rakkaiden ihmisten läsnäolo. Sillä satiininauhan värillä ei ole mitään väliä, kunhan rakkaillamme on kaikki hyvin. <3

  VastaaPoista
 36. On paljonkin sellasia MUST-juttuja, mutta ehdottomasti kieltäisin hääleikit, joiden tarkoitus on nolata osallistuja sekä liian pitkät puheet..

  VastaaPoista
 37. annabellaa13/6/11 16:35

  rakkaiden läsnäolo, täydellinen "kermakakku prinsessamekko" ja rakkautta ilmassa kaikkialla ♥ täydellinen sulhanen !

  VastaaPoista
 38. Ehdoton MUST on meidän (eli hääparin) iloinen ja onnellinen juhlafiilis.

  Ja ehdoton NO on kaikki hääleikit!

  Kiitos mukavasta ja monipuolisesta blogista. Hyviä vinkkejä olen saanut.

  Hannah

  VastaaPoista
 39. Tärkeintä on se, että hääpari saa toisensa vihkimisessä, jota seuraa iloinen ja lämminhenkinen juhla, jossa kaikki viihtyvät. Juuri kuten meillä juuri pari viikkoa sitten. <3

  Kiitos hauskasta ja idearikkaasta blogista, jota seurailin pitkin morsianaikaani ja iloa jatkovalmisteluihin!

  -Maria-

  VastaaPoista
 40. oottepa valinnu hyvän valokuvaajan!!! minun häissä must on ammattivalokuvaaja ja että löytyy upeita kuvauspaikkoja. :)

  VastaaPoista
 41. Ohhoh, oikein hävettää vastata must-jutuksi jotain näin konkreettista kaiken kauniin "hymistelyn" jälkeen, mutta minulle must-juttu olisi joku joka VARMASTI osaa kuvata hyviä kuvia pitkin päivää. Mielellään tilannekuvia mustavalkoisena.

  VastaaPoista
 42. Mulla oli parikin pakko saada -juttua. Ammattikuvaaja koko päiväksi ja valkosta pionia sisältävä reilun kokonen kimppu eikä mikään pikkutöpöpallokimppu.

  VastaaPoista
 43. Pakko saada...pakko saada... pakko saada... Lähes joka päivä keksin uusia "pakko saada"-juttuja! :)
  Mutta jos nyt joku pitää mainita niin täydellinen, hieman erilainen hääkakku! Ei siis mikään kermainen mansikkakakku, vaan jotain ihan muuta.

  VastaaPoista
 44. Hölmö pikku detalji isossa kokonaisuudessa, mutta minun häissäni must-juttu oli lämmin ruoka. En voisi järjestää häitä joissa olisi vain kylmä buffet-pöytä tms.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...