1. kesäkuuta 2011

Photo booth

kuva: bluecanaryevents.com

Ajatteltiin järjestää photo booth- tyylinen kuvaussessio juhlapaikalla yhtenä ohjelmanumerona. Kuvaukseen olemme hankkimassa erilaista rekvisiittaa lähinnä huulia, viiksiä, hattuja, liitutaulupuhekuplia yms. Toki kuvissa voi poserata ilman näitäkin :) Seuraan myös kirppareita löytyisikö sieltä ns. tällaisia ohjaajantuoleja ;)

kuva: onedaybox.wordpress.com

kuva: flickr.com
Häihimme on tulossa jonkun verran lapsia eikä meillä ole heille mitään erityistä ohjelmaa tulossa. Tämä photobooth voisi kuitenkin olla sellainen josta myös lapset innostuvat :)

Kuvauspaikka voisi olla juhlapaikan terassi tai sitten narikasta voisi tehdä photo booth nurkkauksen ja kuvata mustia verhoja vasten. Itse tosin olen terassin kannalla sillä luonnollisesti ulkona on hyvä kuvausvalo :)

Photo booth tulee olemaan osa vieraskirjaa, vaikkei tämä yhteys juhlassa tulekkaan esille. Laitamme pöytiin lappuja tms. joihin vieraat saavat kirjoittaa omat tervehdyksensä meille. Kuvista ja näistä lapuista olisi jälkeenpäin tarkoitus koota kiva vieraskirja jossa kunkin ihmisen tervehdys on samalla aukeamalla kuin heidän kuvansa.

kuva: mauiweddingphotographyspot.com

Ainoa mitä mietin, niin on tämän sijoittaminen päivän aikatauluun ja se että miten tästä ilmoitetaan vieraille? Pyydetäänkö ihmiset esim. pöytäkunnittain käymään kuvauksessa vai sanoisiko seremoniamestari, että hääpari toivoisi kaikkien käyvän kuvattavana, jolloin vieraat saisivat mennä kuvattavaksi omaan tahtiin. Tässä jälkimmäisessä vähän harmittaisi se, että emme saisikaan kaikista kuvia. Mitä ajankohtaan tulee niin minusta olisi hyvä jos ihmiset olisivat saaneet jo ainakin pari pari lasia viiniä :P

Kiitoskortteihin olisi tarkoitus laittaa mukaan jokaiselle oma photo booth kuva muistoksi.

kuva: getstak.com/
Photo boothin valokuvaajaksi ajattelin pyytää toista kaasoani :) Meillähän on ammattikuvaaja, mutta haluaisin hänen keskittyvän kokonaan dokumentaariseen valokuvaukseen. Ainakin sulhasen, kaasojeni ja perheeni/sisarusteni kanssa haluasin kimppakuvaan :)

__________________________________________________

Lopuksi vielä vähän Chikan ja Roxien kuulumisia kuvin :) Oltiin tänään ensimmäistä kertaa Roxien kanssa ulkona.

 kuvat: Kitty

13 kommenttia:

 1. Voi kuinka hauska idea! Entäs jos tekisikin tästä kuvattavaksi menemisestä yhden leikin, ja jakaisi esimerkiksi palkinnon kuvattavien kesken ja lisäisi vielä toiveen, että kaikki kävisivät kuvauksessa?

  VastaaPoista
 2. Meillä tehtiin niin, että sillävälin kun meitä kuvattiin alkumaljojen jälkeen juhlapaikan pihalla, vieraille oli drinkkejä ja heitä pyydettiin käymään kuvauttamassa itsensä. On joka tapauksessa selvää etteivät kaikki mene, ja missään nimessä ihmisiä ei pidä ruveta patistelemaan, mikäli he eivät halua kuvattavaksi. Se jos mikä lässäyttää tunnelman. Eräs tuttuni ei halunnut kuviin siitä syystä, että oli vasta mennyt yhteen seuralaisensa kanssa, ja olisi kuulemma ollut kiusallista poseerata perhepotretissa. Syitä on monia ja niitä kannattaa kunnioittaa :)

  VastaaPoista
 3. En minäkään usko, että kaikki haluavat mennä kuvauttamaan itseä. Eikä kaikki tule menneeksi kuvauttamaan itseään vaikka haluaisivatkin. Muuten idea on oikein mainio.

  VastaaPoista
 4. Tämä on kyllä ihan mahtava idea. :) Ja ei kannata ottaa itseensä jos kaikki eivät halua tähän osallistua - suurin osa lähtee toivottavasti mukaan. :)

  Ehkä tätä voisi ajatella vähän myöhäisemmän ajankohdan ohjelmanumeroksi, koska heti vihkimisen jälkeen voi olla vielä sellainen fiilis että "en kai minä...". Myöhemmin illalla parin drinksun jälkeen jäyhistä suomalaisistakin voisi kuoriutua ties millaisia posettajia ;)

  VastaaPoista
 5. Minäkin olisin järjestänyt tällaisen jos olisi ollut isommat häät tai isompi paikka. Nyt uskon kuitenkin että on ihan mahdollista saada meidän 25+ vieraasta kuva illan aikana ihan vaan ahdistelemalla. :D Ja toki samaa mieltä olen että ketään ei saa pakottaa mutta minä varmaan innostuisin vieraana jutusta niin paljon että parin viinilasin jälkeen muut ei pääsisi kuvaan ollenkaan!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2/6/11 22:18

  Tosi hauska idea! Uskon, että erityisesti teidän kaverit innostuu tästä! Eihän se kai haittaa niin paljon, vaikka kaikki eivät kuvauttaisi itseään, jos teillä on kuitenkin vielä toinenkin vieraskirja.

  VastaaPoista
 7. Ihan mielettömän kiva idea! Itse aiotaan toteuttaa jotain hieman samantapaista, mutta liikkuvana kuvana.

  PS. Teillä on tosi suloiset koiruudet :) Tulee ihan ikävä oman pikkuisen pentuaikoja, joista on ehtinyt jo muutama vuosi vierähtää..

  VastaaPoista
 8. Kiitos ideoista ja mielipiteistä Miss Secret, Comments, Eini, Mira, Morsian 2012, Suvi & Krista! <3
  Tietenkin on itsestään selvää, ettei ketään olla mihinkään pakottamassa :D Lähinnä meinasin, että mua vähän harmittaisi jos ihmiset ei osallistuisikaan tähän. Tosin meidän vieraat tuntien ei varmaankaan ole tästä asiasta mitään huolta :P Seremoniamestari saa siis kehoittaa kaikkia käymään kuvauksessa, jotta hääpari saisi mukavan muiston vieraskirjaan ja vieraat mukavan muiston itselleen (kuvathan olisi tarkoitus lähettää kiitokorttien yhteydessä). Ihmiset sitten joko käy tai jos ei käy niin me käydään kaverien kanssa senkin edestä :P

  Ajankohtaa ajattelin aikaisintaan juuri ennen kakkua ja viimeistään häävalssien/tanssien jälkeen.

  Krista: Kiitos, on ne karvaturrit aina sellaisia piristeitä elämässä <3 Chika tuli meille "vasta" 5kk vanhana niin tämä on periaatteessa meidän ihan ensimmäinen todella pentu :D

  VastaaPoista
 9. Itekkin olen ajatellut hankkia tuollaisia kepukoita missä on sitten viiksiä,pusuhuulia,laseja,rusetteja yms. Parin lasillisen jälkeen varmaan suurin osa (ellei kaikki) käy kuvauttamassa itsensä. Ja eihän niitä viiksiä (yms) tarvitse käyttää jos "ei kehtaa". :)

  VastaaPoista
 10. pikku_possu8/6/11 10:44

  Aika hauska sattuma. :D Vähän aika sitten selailin Etsyssä kaikenlaisia hääjuttuja ja tuli vastaan tuollaista rekvisiittaa ja ajattelin, että siinä olisi hauska ohjelma juhliin. :D Ja nyt löysin tämän jutun täältä. :D

  Ihana pikku koiruus teillä <3 :)

  VastaaPoista
 11. Hauska idea! Kaverini kertoi olleensa häissä joissa oli pieniä kirjekuoria "pyykkinarulla" ja kirjekuorissa vieraiden nimet niin että esim. perhe samassa tai pariskunta, se missä seurueessa on häihin tullut. Sitten vieraita oltiin kehotettu menemään kuvattavaksi ja kirjoittamaan heille nimettyyn kirjekuoreen tervehdys hääparille. Näin kaaso ja bestamnit pystyivät vähän seuraamaan että kuka on kuvassa käynyt ja kuka ei...ja ehkä sitten muistutellut "mattimyöhäsiä" asiasta ;) Kuvt ja terveiset siis liitettiin myöhemmin yhteen muistoksi hääjuhlasta.

  VastaaPoista
 12. Niin ja kun viestin oli kirjoittanut, laitettiin kuori postilaatikkoon, eli siitä näki kuka ei vielä ollut käynyt "pyykkinarulla" :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...