3. huhtikuuta 2010

Kuvat puvuista päällä! :D

Nyt on kaikista ihanuuksista kuvat päällä, joten antakoon kuvien puhua puolestaan! Mikä puvuista onkaan nyt paras morsiuspuvukseni näiden oikeiden kuvien perusteella? Kuvat suurenevat klikkaamalla!


1. Maggie Sottero - Carmen




    2. White One - 411



    3. White One - 3054



    42 kommenttia:

    1. Anonyymi3/4/10 21:39

      Vau, miten kauniita pukuja! Varsinkin kahden ensimmäisen yläosat ovat aivan ihanat!

      VastaaPoista
    2. Mä vaan olen edelleen ton white onen 411 -puvun kannalla! On aivan ihastuttavan kaunis, mutta samaan aikaan tyylikkään yksinkertainen.

      VastaaPoista
    3. Kyllä täältä saa äänen pku numero yksi. Jotenkin tuntuu, että muista puuttuu se jokin. Mielestäni "liian vaatimattomia". Mutta tämä siis vain oma mielipiteeni:) Päätöshän on sinun.

      VastaaPoista
    4. Suvi: Täytyy olla samaa mieltä, kun molemmissa on rakastamiani vedoksia! :D

      Mari: Kiitos ja kiva kuulla, että muitakin sotteron ihailijoita löytyy! Mikä on oma suosikki Sotterosi? :)

      Mezzy: Arvasin, että olet edelleen uskollinen tuolle puvulle :D Se on juuri sellainen joka myötäilee vartaloa kivasti, MUTTA valitakko yksinkertainen puku jossa vartalo tulee hyvin esille vai puku joka on koristeellisempi ja korostaa enemmän yläkroppaa... hmm... vaikeaa :D

      Jenni: Juuri tuota olen itse miettinyt ja mies sanoi samaa. Tosin keskustelimme mahdollisuudesta lisätä pukuun jonkinlainen vyö strassisoljella tms. Kiitos äänestäsi!

      VastaaPoista
    5. Anonyymi4/4/10 13:01

      Ehdottomasti tuo Carmen, korostaa mielestäni vartaloasi paremmin kuin tuo puku nro 2. Siinä jotenkin mielestäni puku pilaa vartalosi parhaat muodot, eli nuo puvun tehosteet osuvat jotenkin väärään kohtaan.

      Onko tuo Carmenin sovituspuku muuten kokoa 1 tai 2?

      VastaaPoista
    6. äänestän maggie Sotteroa, edelleen, tuo yläosan kaarevuus on jotenki hieno, ja sopii sulle tosi hyvin!!! Muut on jotenkin "pliisuja" :D Missä pääsit kuvaamaan pukuja?

      VastaaPoista
    7. Mie äänestän sotteroa. Musta se sopii sulle parhaiten. Löysin itsekin sotteron, johon rakastuin :D

      VastaaPoista
    8. Mielestäni toi eka puku on todella upea!)

      VastaaPoista
    9. Anonyymi4/4/10 22:40

      Ihania kuvia! Oliko sulla joku tyllihame aina noiden pukujen alla, kun laskeutuvat niin kauniisti? erityisesti kiinnostaa minkämallinen oli tuossa 411-puvun kanssa?

      VastaaPoista
    10. Anonyymi: Minä mietin myös tuota 411 lantion kohtaa jossa vedokset osuvat juuri niin, että lantioni näyttää kuvissa todellista leveämmältä (vaikka koko olikin 32). Puku oli kuitenkin oikean kokoinen eli tulisi näyttämään juuri tuolta.

      Carmenin kokoa en itseasiassa muista, mutta iso se jokatapauksessa oli vähintään yhden koon myyjän mukaan.

      Anilize: Mietin kanssa tuota, että joku juju puvussa pitää olla, mutta toki kaikkia pystyy muokkaamaan vielä halutunlaiseksi ;) Kuvat on Seremoniasta sekä Tampereen Morsiusgalleriasta.

      Morsian S: OOH,*shock*! Vai Sotteron, vaikka olet niin 411/fanal fani :D Kyllä se vaan on niin, että Melissa Brooch on ihan todella upea!

      Olivia: Kiitos, siinä on kieltämättä tietynlaista näyttävyyttä!

      Anonyymi: Ei tylliä, vaan ihan perus yksivanteinen :D Myös tuossa 411, vaikka minusta se näytti kivemmalle stilissimassa sovittamassani merenneitomallisessa :)

      VastaaPoista
    11. Oli pakko kirjautua sisään jotta ei tarvitse anonyyminä kommentoida koko ajan.

      Mutta juu, mielestäni myös tuo 411 leventää lantiota. Tuo Carmen taas laskeutuu pehmeämmin. Minkä värinen tuo Carmen on tarkalleen? Entä onko siinä luut tuossa yläosassa?

      Onko sulla yhtään kuvaa tuosta Carmenista niin, että helma on nostettu ylös?

      VastaaPoista
    12. Anonyymi5/4/10 10:38

      Carmen! Ehdottomasti. Toiset liian vaisuja!

      -Vierailija-

      VastaaPoista
    13. Toisten mielestä vaisu, toisten mielestä tyylikäs... Minustakin WO411 on nimen omaan tyylikäs. Vaatimattomuus karisee kyllä kampauksen, kimpun ja muun asustamisen myötä. Lisäksi laahus näyttää siltä, että se ei käy vituttamaan illan mittaan.

      VastaaPoista
    14. Anonyymi5/4/10 12:54

      mielestäni ensimmäinen puku sopii sinulle parhaiten ihan ehottomasti =)

      VastaaPoista
    15. Ykkös puku on mieletön!!!! Ihana blogi sulla :)

      VastaaPoista
    16. Arby: Kiva kun kirjoitat nimellä, kun anonyymeissä on se hankaluus ettei tosiaan pysty aikaisempia kommenteja yhdistämään toisiinsa ;)

      Carmen on väriltään Ivory/Gold Accent, eli nuo kirjalut kultaisella pohjalla, mutta ne tosiaan näyttävät enemmän hopealta minusta (mikä on parempikin). Toinen mitä mietin oli White/Pewter Accent, eli selkeästi hopeailla kirjailuilla, mutta pukukangas olisi silloin jo aivan liian valkoinen ihon väriini nähden ;)

      Kyllä puvussa oli luut ^^

      En itseasiassa tiedä miksei minulla ole takaa päin kuvaa siitä, kun helma on nostettu ylös. Tuossa tokassa kuvassa (joka kyllä on edestäpäin otettu) on helma ylhäällä. Minusta se meni todella nätisti kolmen napin kiinnityksellä. Yksi nappi näytti hölmöltä, eikä millään kestäisi laahuksen painoa.

      Anonyymi: Onhan ne aika yksinkertaisia, mutta kun miettii niitä vaikka näytäven korujen, kenkien ja kampauksen kanssa. Toki Carmeniin valitsisin sitten jo hillitympiä asusteita tms. :) Kiitos äänestäsi!

      Siberia: Tyylikäs minustakin, vaikka hiukan epäilyttää, että onko puku kuitenkin jo LIIAN yksinkertainen. Jos laahus olisi noin auki niin varmasti vitutaisi loppuillasta, mutta onneksi sen sai kauniisti kiinni ja sen kanssa oli helppo liikkua ^^

      Anonyymi: Kiitos äänestäsi! :)

      VastaaPoista
    17. nro 1 saa täältäkin äänen. onkos sulhanen kuvissa peilissä? :)

      VastaaPoista
    18. Hanski: Kiitos hurjasti äänestäsi ja mielipiteestä blogistani! :)

      Harri Rauhanummi Kiitos äänestä! Siellähän se laiskana ottaa kuvia :D Meillä puku ei kovin salassa siis olisi pysynyt (potretit kuitenkin ennen kirkkoa), joten ajattelin hyödyntää ukkoa :D

      VastaaPoista
    19. Ajattelinkin, että näytti tampereen morsiusgallerialta, oma pukuni on myös sieltä! :)

      VastaaPoista
    20. Anonyymi5/4/10 21:11

      Kokeilitko ihan merenneitomallisia? Sulle vois sellainenkin käydä.. Näistä taitaa tuo 411 olla lähinnä, mutta ei sekään varsinaisesti..

      VastaaPoista
    21. Toi eka puku istuu mun mielestä kauneimmin vartalollasi. Voi olla että johtuu kuvista tai kuvakulmista mutta se näyttää parhaalta. Jälkimmäisissä lantio näyttää jotenkin leveämmältä ja puvut pliisummalta. Ekassa on myös kaunein selkä! =)

      VastaaPoista
    22. Jumituin äsken katselemaan noita kaunokaisia vielä sun päälläsi ja nyt on kyllä pakko vaihtaa kelkkaa, vaikka vannoutunut White One 411 -fani olenkin. :D Eli on tuo Carmen sun päällä kyllä niin upea, että se saa sittenkin ääneni! Todellinen ihailevien katseidenkääntäjä, tulihan se todistettua munkin kohdalla. ;) Kävisipä mullekin tuon mallinen puku! Ja btw, sain nyt vihdoin ja viimein oman blogini pystyyn! Tosin se kaipaa vielä sisältöä, mutta lupaan että tänään pääsen hyvään (?) alkuun sen kanssa!:D

      VastaaPoista
    23. Camomilla: Kuvat puvuista ovat juurikin sellaisia miltä ne näyttävät luonnossa :) Joten se on totta, että tokassa puvussa lantio todella näyttää hiukan leveämmältä, kuin mitä se on :S Tuosta Carmenin selkäosasta minäkin tykkään! :)

      Mezzy: Hahah, ihanaa kun olet noin selkeästi pohtinut ajatuksen kanssa noita pukuja! *kiittää*. Oliko se tuo keskimmäinen vasta lisätty kuva Carmenista, joka sai kelkan kääntymään? :D
      Hiukan se oma kelkkakin on lähtenyt kallistumaan Carmeniin, mutta saas nyt nähdä ;)

      Jes vihdoinkin! Menen heti tutkailemaan, eli Wedding Dreams here I come :D

      VastaaPoista
    24. Joo, tuli duunissa todellinen keskittymisongelma kampanjaa suunnitellessa, niin kävin hakemassa sun blogista vähän inspiraatiota itelleni.;)
      Nyt kuin sanoit niin voi hyvinkin olla tuo keskimmäinen kuva joka vaikutti mielen muuttumiseen. Ja vaikutti näköjään sen verran, että oli pakko mennä itsekin sovittamaan sitä pukua tänään!:D Ja ei muuten ollut yhtään hassumpi munkaan päällä, vaikka olin aivan 100% varma että se puku ei kyllä istu päälleni. Kokeilin myös sitä Megania ja aah, olin myyty.:) Tosin molemmat olivat mulle koon tai pari liian pieniä, mutta etenkin Meganista istuvuuden näki silti hyvin. Carmen taas oli vähän turhan pientä kokoa mulle (ite oon kokoa 38-40), joten istuvuutta ei täysin nähnyt sellaisena kuin se tulisi olemaan, mutta miellytti silti mua. Kuvia laitan tonne bun blogiin, kunhan ehdin. :)

      VastaaPoista
    25. Oi, hyvä jos nuo kuvat saivat aikaan toivotunlaisia reaktioita, eli tässä tapauksessa rakkauden Sotteron pukuihin! :D Kävitkö seremoniassa jälleen? Hyvinkään Leimulinessa on vielä laajempi kokoelma sotteroita, jos tekee mieli sovittamaan lisää malleja ;)

      Edellisestä kommentistani oli näköjään jäänyt yksi kappale pois jossa kirjoitin suunnilleen näin "sen aikaisemman pukukuvan perusteella voisin hyvin kuvitella tuon Carmenin sinunkin ylläsi. Eli äläs nyt turhaan ajattele noin, vaan käy ihmeessä testaamassa".

      Se Megan oli myös todella kaunis! Tykkäsin erityisesti yläosasta ja siitä läpikuultavasta kankaasta, joka laskeutui puvun päälle. Siinä oli hyvänkokoinen laahuskin ^^

      VastaaPoista
    26. Kävin myös eilen (8.4.) Seremoniassa sovittamassa uudelleen juurikin Carmenia ja Megania. Harmi, että nuo sovituskoot ovat mulle pari numeroa liiat isot, niin ei aivan nää miltä puku näyttäisi oikean kokoisena. Varsinkin Meganin kohdalla olisi ihana nähdä oikean kokoinen puku päällänsä.

      Ovat kaksi tämän hetkistä suosikkiani, vaikea valita niiden väliltä. Ovat aika eri tyylisiä, mutta molemmat tosi ihania. Meganin laahus on mielestäni parempi kuin Carmenin.

      Tiedättekö, tuleeko tuohon Leimulinen kautta tilattaviin Sotteroihin myös se 60 eur toimitusmaksu? Entä onko Leimulinessä Carmen sovitettavana valkoisena?

      VastaaPoista
    27. Arby Sama juttu minullakin, eli kaikki olivat 1-2 kokoa liian isoja ja vaikka neuloilla saikin loput kurottua kiinni, niin varsinkin lanteilta jäi väljäksi kun kangas oli niin jäykkää.

      Soitin leimulineen omilla asioilla ja kysäsisin samalla tuota miettimääsi väriasiaa. Heillä on myöskin vaan se Ivory, mikä Seremoniassakin on.


      Leimulinessa Sotteron Carmen
      sovituskoot:36/38 ja 40/42
      väri: ivory
      1004€ kuuluu lyhennykset, kavennus jne. Ja ei ollut toimitusmaksua!!

      Eli paljon halvemmalla pääsee kuin Seremoniassa. Jopa siis satoja euroja halvemmalla! Leimulinen Pirjo oli vastaili hyvin ystävällisesti ja avuliaasti puhelimessa :)

      VastaaPoista
    28. Taas niin innoissani kirjoitin, että anteeksi vaan kaikki kirjoitusvirheet ;)

      VastaaPoista
    29. Oli vielä pakko tulla tännekin hehkuttamaan tota Leimulineä! Mene ihmeessä käymään siellä, rakastut varmasti palveluun ja valikoimaan!:D
      Tuntui ettei siellä muita ollutkaan kun Sotteroita! Tai no, varmasti oli, mutta ne mallit nyt sattui olemaan mun päällä parhaita ja niitä sovittelin. ;)

      VastaaPoista
    30. Mezzy: Varaan täksi lauantaiksi ajan Leimulineen! :D Alunperin piti mennä käymään vasta kuun lopussa, mutta noilta hehutuksilta en malta olla menemättä jo nyt :D Onneksi lauantai sattui sopivasti vapaapäiväksi ;)

      VastaaPoista
    31. Just tänä aamuna mietin et pitäiskö itsekin mennä sinne nyt lauantaina... :D Kun viimeks olin vähän niin kuin ohikulkumatkalla niin tällä nyt ehtisi ottaa ajatuksetkin sinne hyvin mukaan. :)

      VastaaPoista
    32. Nyt hävettää, mutta kävin äsken ruokatunnilla tuolla Seremoniassa kokeilemassa vielä sitä Carmenia.:) Oli eri myyjä kuin viimeksi, ja hän sai tällä kertaa puvun niin hyvin päälleni, että sai sen näyttämään lähes oikeankokoiselta mun yllä. Ja nyt täytyy kyllä sanoa että se se on!! Ehdottomasti! En voinut muuta kuin ihailla. Ja kun vielä veronpalautuksia tulee se vajaa 800e, niin eihän mun puku maksa kuin reilut 200e. Eiks se niin mee? ;) Voi että kun itteensä on helppo huijata! Ja vielä hyvällä omallatunnolla!:D Meistä tulee siis varmaankin tekstiilikaksoset kesällä 2012!

      VastaaPoista
    33. Haha, et sitten malttanut :D Noh tietysti sehän on sulle melkein lähikauppa, niin tottakai siellä voi aina piipahtaa silloin tällöin ;D

      Oliko sillä myyjällä tumma lyhyt tukka? Pakko kysyä, kun kyseinen myyjä osasi nostaa laahuksen paremmin ylös kuin muut aikaisemmin ;)

      Juurikin noin se menee, meidän logiikka on aukoton sanoo ne miehet siihen mitä vaan! :D

      Kyllä varmaankin tekstiilikaksosia tullaan olemaan :D Saas nähdä tuleeko Arbystä kolmonen, kun eikö hänkin miettinyt Carmenin ja Meganin välillä? ;D

      I have dress twin! ^__^

      VastaaPoista
    34. Mä olen myös huomannut, että Seremonian myyjissä on eroja, tai siis siinä, miten hyvin ne saa puvun istumaan. Se lyhyt tummatukkainen nainen on kaikkein paras.

      Viime kerralla sovitin uudelleen sekä Megania että Carmenia, mutta mulla oli joku ihan eri myyjä, ja molemmat puvut näytti lähes kamalilta mun päällä (mietin että miten voi parissa viikossa näin asia muuttua). Myyjä jätti ne nimittäin aivan liian löysäksi ja eikä osannut näyttää miten laahuksen saisi kauniisti kiinni etc.

      Kamalaa muuten, jos itse puvun tilaushetkellä sattuu olemaan vuorossa ns. huono myyjä, ja puku tulee tilattua sitten ihan väärän kokoisena tms.

      Mutta joo. Megan varmaan on nyt suljettu pois mun vaihtoehdoista, se on ehkä liian tyttömäinen ja jokin siinä yläosasssa tökkii. Jos sitä saisi sovittaa oikean kokoisena, niin voisin harkita, mutta kun ei ole mahdollista, niin saa jäädä.

      Carmen on mullakin nyt ykkösenä, ja varmaan valkoisen sävyisenä. Aion mennä käymään Leimulinessä ja Niinattaressa sovittamassa vielä muitakin pukuja, kunhan ehdin.

      On tää niin vaikeaa, kun ei osaa päättää, mutta samalla niin ihanaa =)

      VastaaPoista
    35. Kitty ja Arby: Juuri sama tummahiuksinen naismyyjä oli kyseessä! :) Mullakin oli viimeksi ihan mulle entuudestaan tuntemanton vaalea naishenkilö, joka jätti puvut aivan liian löysälle. Mutta Leimulinestä aion anyways ostaa puvun, joten siellä ei ole sitä ongelmaa ettei osais päälle pukea.:) Mitäs muuten olette mieltä, onko ihan hölmöä lyhentää laahusta? Kun mun makuun se on ehkä aavistuksen liian pitkä. Kun Leimulinessä sehän kuuluu samaan hintaan.

      Varmaan siis lähtee touko-kesäkuussa tilaukseen. Leimulinessa muuten sanottiin tilausajaksi 4-7kk tilauksen ajankohdasta riippuen! Aika pitkä, mutta meillähän on aikaa. :D

      Ja mies tosiaan nauroi eilen tolle mun voittamattomalle logiikalle!:D Mut lopulta kyllä myönsi, että ihan hyvä maksaa niistä.

      Jesh, meistä ehkä tulee ehkä tekstiilikolmoset!

      VastaaPoista
    36. Tuo Leimulinessä oleva Sottero nimeltä Brianna näyttää myös ihan kivalta, ainakin kuvassa.

      Meillä tosiaan on häät helmikuussa 2011, eli viimeistään kesäkuussa pitää laittaa puku tilaukseen.

      VastaaPoista
    37. Arby & Mezzy: Kyllä sen ammattitaidon vaan huomaa! Aivan kauheaa kyllä olisi jos sellainen huono myyjä sattuisi kohdalle mittoa otettaessa.

      Minusta kaikkein kauheinta oli tämän toisen myyjän laahuksen laitto; Carmenin takaosa näytti pallolta (koitti laittaa laahusta hameen alle), joka oli siis niin kamala, että kaaso repesi nauramaan jota seurasi myös oma epäuskoinen nauruni (anteeksi tahaton käytöksemme) :D

      Mezzy, itsekin ajattelin touko-kesäkuussa laittaa Carmenin tilaukseen (minulla ja sinullahan tosin olisi aikaa odottaa vaikka vielä 2011 collectionia, toisinkuin Arbylla).

      Arby, itse ihailin kuvista myös Briannaa! Mutta täytyy todella käydä vielä Leimulinessa sovittamassa muutkin sotterot läpi.

      Tekstiilitribles :D

      VastaaPoista
    38. Mezzy, minusta sitä laahusta voi ilman muuta lyhentää jos se tuntuu paremmalta niin :)

      VastaaPoista
    39. Toisaalta haluaisin odottaa sitä vudoen 2011 collectionia, mutta entä jos sieltä ei löydykään yhtä ihanaa ja Carmen on jo poistunut valikoimista? Vaikeeta vaikeeta...:) Kun tästä collectionista se on AINOA minkä haluaisin ostaa, mitä nyt oon Leimulinen ja Seremonian tarjonnan kolunut läpi. Joten mun kohdalla on todella hyvintodennäköistä, että Carmen lähtee kesälllä tilaukseen. :)

      VastaaPoista
    40. Mezzy, itse mietin myöskin tuota samaa, että odottaakko 2011 mallistoa vai ostaa Carmen kun sitä vielä saa :S Carmen tuntuu siltä THE puvulta, mutta Leimulinen muita pukuja sovittamalla saan vielä varmasti vahvistusta tälle päätökselle :)

      Mezzy & Arby: Vaikeaa on kyllä tämän puvun päättäminen! :D

      VastaaPoista
    41. Heh, ainahan voitte ostaa Carmenin, ja sitten jos v. 2011 mallistosta löytyykin vielä joku ihanampi puku, niin voitte myyjä C:n pois. Menee varmasti kaupaksi.

      VastaaPoista
    42. Arby: Haha, totta ;D Joko omaan hääpukuusi on tullut selvyyttä? Kävitkö sovittamassa Briannaa?

      VastaaPoista

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...