5. kesäkuuta 2010

Ihastuksia Sotteron syysmallistosta

Nämä puvut nähdessäni päätin odottaa siihen asti kunnes sotteron syysmallisto ilmeisesti elokuun lopussa tulee liikkeisiin. Toivon todella, että Seremonia ja Leimuline ottaisivat nämä kaunottaret sovitusmalliksi!

LISÄYS 7.6.2010 Soitin Seremoniaan ja Leimulineen. Molemmat ovat tilanneet syysmallistoa maaliskuussa joten liikkeisiin puvut tulevat heinäkuussa. Leimuline tekee heinäkuussa vielä uuden tilauksen syysmalleista johon kuulemma Amandakin luultavasti kuuluu (olivat saaneet puvusta paljon kyselyitä heti maanantaina postauksen ilmestyttyä *nauraa*)! Puvut olisivat silloin sovitettavissa marraskuussa liikkeessä. Leimuline ja Seremonia laittavat kotisivuilleen heille saapuneet uudet mallit joten kannattaa piipahtaa välillä siellä ;) Seremoniassa ei saa enää valokuvata pukuja ennen ostoa.

LISÄYS 6.7.2010 Leimulinesta tuli viesti, että Amanda on tulossa heille ivoryna sekä valkoisena ja monessa koossa! Marraskuuta odotellessa :)

_____________________________________________
pukujen järjestystä muokattu eli alkuperäinen järejestys puvuilla (kommentteja ajatellen) oli Amanda, Jamie Lynette, Jillian ja Shaylyn.

 Syysmalliston TOP4
(puvut järjestyksessä)

1.Amanda
Pidän tästä, sillä puku on hyvin Carmenin tyylinen. Minusta takaosa on kauniimpi kuin Carmenissa ja toivon todella, että tämä puku tulee liikkeisiin viimeistään silloin marraskuussa Leimulineen!2.Jillian
Jillianin malli on minusta todella kaunis hiukan merenneitoon menevä, mutta silti runsas. Tuon rusetin rinnuksessa saa pois.


3.Shaylyn
Tykkään merenneitomallisuudesta, pitsistä sekä vyötärönauhasta. 4.Jamie Lynette
Tässä puvussa pidän erityisesti sen veistoksellisuudesta


Koko syysmallisto esillä täällä

14 kommenttia:

 1. Anonyymi6/6/10 19:49

  Vau! Onpa upeita! Erityisesti ensimmäinen ja viimeinen miellyttää silmää! Myös Jilian on upea! Oih, melkein jo harmittaa, että puku on jo hankittu...;)

  VastaaPoista
 2. Kauniita pukuja, jälleen kerran! Näistä kyllä ensimmäinen miellyttää eniten omaa silmää:)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana tuo Amanda! =)
  Pitää ehkä itsekkin sitä sovitella jos ehtii tulla ennen kuin tilaan pukuni..

  VastaaPoista
 4. Heh, mäkin ehdin jo tiedustella Amandaa Leimulinestä maanantaina heti aamulla kun ylläri ylläri miellyttää myös mun silmää tuo puku.

  VastaaPoista
 5. Amandassa on muuten yksi "ongelma", eli sama kuin Carmenilla: saatavilla olevat värit. Puvun saa väreillä White, Ivory, Light Gold.

  VastaaPoista
 6. Arby: Totta, mutta toisaalta eipä se ainakaan minua enää haittaa kun päätin, että ivory ja diamond white käy mulle kumpikin ihan yhtä hyvin ^^ Niin, että nyt mennään sitten puvun mallin mukaan vaan :P

  Sinä toisaalta taisit "ihastua" jo siihen diamond whiteen? :)

  VastaaPoista
 7. ^Mulle tosiaan tuo puvun väri on se tärkein juttu mallin ohella. Jotenkin mulla oli selkeä visio alusta asti siitä, että haluan ehdottomasti sellaisen hohtavan valkoisen puvun ja kun törmäsin värisävyyn diamond white, niin ei tarvinnut enää sävyä miettiä. Muiden yksityiskohtien osalta olen aika joustava.

  Toivottavasti tosiaan hääpukuliikkeet ottavat sovitettavaksi tuon Amandan. Sun päällä puku näyttää varmasti todella kauniilta.

  VastaaPoista
 8. Arby: Sitten sun kannattaa ehdottomasti ottaa puku jonka väri on diamond white! :) Tykkäätkö muuten enemmän taftista vai satiinista? Melkein suosittelisin sovittamaan vielä Laurelia Seremoniassa Diamond Whitena, mutta se Stevie nyt on ainakin ihan napakymppivalinta jos meillä on yhtään samanlaiset vartalot ;)

  Stevie sopi (vaikka itse sanonkin) todella hyvin, mutta jokin ei vaan itsellä kolahtanut. Luulen sen tosin olleen kuitenkin kiinni enemmän siitä, että lisäksi myyjä laittoi vielä kunnon bling kaulakorut korvikset + hunnun strasseilla, niin olin jo ehkä liian häikäistynyt. Normaalisti kun en koskaan pukeudu korkeintaan kuin valkoiseen toppiin ja kaikki korutkin on suht hillittyjä timangeja :D

  Toisaalta olisin toivonut, että uudet mallistot olisivat olleet täynnä kauheita pukuja (ihan niinkuin se olisi edes mahdollista), jotta olisin voinut sillä sekunnilla tilata Carmenin enempiä miettimättä. Mutta sitten tuli tuo Amanda, joka vaikuttaa yhtä ihanalta kuin Carmen :D Myös Jilliania haluaisin sovittaa (sitä saisi myös diamond whitena) :)

  VastaaPoista
 9. Moi moi moi!!! Huomasin äsken Leimulinen sivuilla, että sinne on tullut kysely Amandan tilauksesta (kun sitä on kuulema tiedusteltu niin paljon;) ), eli käy täyttämässä se lomake missä värissä ja koossa sitä pitäisi tilata... Muutkin Amandasta kiinnostuneet täyttelemään kaavaketta.:) Kaavake ei siis sido mihinkään, sillä vain kartoitetaan kysyntää ja kokoja/värejä!

  VastaaPoista
 10. Heips! Kävin laittamassa Amandasta omat toiveet :D

  Hauska juttu kyllä oli se, että Amanda kyselyt tulvivat Leimulineen heti postaukseni jälkeisenä maanantaina :P Jotain hyötyä siis ilmeisesti tästä blogista on muillekkin morsiammille :D

  Ollaanpa muuten taas yhteyksissä (tulin viime yönä Espanjasta ;] )

  VastaaPoista
 11. Kaaso Maibe21/6/10 15:06

  Kauniita kaikki. Me ei saada ikinä valittua sulle pukua! :D

  VastaaPoista
 12. Maibe: No sanos muuta kaasoseni! Mennään sitte yhessä kattoon loppukesästä/alkusyksystä näitä uusimpia mallistoja ja ehkä jaksat tulla lokakuussa mun kanssa häät&rakkaus messuille (samalla lipulla pääsee muistaakseni myös kauneus & teveys + muotimessuille) :D

  VastaaPoista
 13. Kävin tuossa viikko sitten taas Leimulinessa, ja hehkutin tuota Amandaa teitä muita morsiamia ajatellen, vaikka en ole sitä itse ostamassa. Kehuin pukua kauniiksi ja annoin ymmärtää, että monet ovat siitä kiinnostuneita. Olen lähes varma, että liikkeen omistaja on nyt tilannut pukua, kun hän kertoi että siitä ollaan oltu todella kiinnostuneita.

  Itselleni laitoin tilaukseen Stevien. Vannehameen avulla siitä saa upean merenneitotyylisen puvun. Arvioitu saapumisaika on lokakuun loppupuolella, sitä odotelessa =)

  VastaaPoista
 14. Arby: Kiitos Arby! Tässä juuri tulikin sähköposti Leimulinesta, että Amandaa todella on tulossa useassa koossa ja muutamassa värissä! :)

  On se Stevie kyllä niin kaunis! Sovittamistani puvuista se on ehdottomasti heti Carmenin jälkeen mielestäni ihanin!

  Onkohan Steviea enää sovituspukuna Leimulinessa?

  Täälläkin odotellaan innolla pukusi saapumista! Ehkäpä voit lähettää muutaman kuvan Steviesta päälläsi sähköpostiini ^^ Se on varmasti ihan super kaunis päälläsi! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...