3. kesäkuuta 2010

Väriapua + kuvia Carmenista valkoisena!

Olen tässä pähkäillyt Carmenin ja muiden kanssa, mutta mihin sitten päädynkin niin värihän se pitäisi kuitenkin päättää. Tässä kuvat erisävyisistä puvuista päälläni. Luotan taas apuunne ja kysyn, että mikä väri mielestänne parhaiten sopisi? :)

 Värien suhteen arveluttaa...

Diamond White
Tämän värisessä taftissa pelkään sitä, että saa minut näyttämään kovin "harmaalta" ja yleisväritykseltä liian kylmältä kesähäissä
Ivory
Pelkään ivoryn taftin näyttävän tunkkaiselta, koska se on sävyltään aavistuksen valkoista tummempi.
White
Valkoisessa taftissa pelkään sitä, että se imee minusta loputkin värit/näyttää halvalta ja "muoviselta".


Carmen valkoisena 
(pahoitteluni huonosta kuvanlaadusta)

12 kommenttia:

 1. Suosittelen ottamaan sen värin mikä tuntuu oikealta. Mulla ainakin tuli Diamond White -värinen puku päällä heti se tunne, että tämä on SE VÄRI.

  Oliko Seremoniaan tullut Stevie sovitettavaksi???

  VastaaPoista
 2. Mielestäni Ivory näyttää upealta ihoasi vasten :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä sulle sopi todella hyvin se Stevien väri, oliko nyt Diamond white. Se korosti etenkin sun silmiä todella kauniisti, toi ne paremmin esille. :) Mut voi kökkö kun Carmenista ei saa sitä väriä...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/6/10 09:26

  Dimond white on todella upea ja glamour, mikä sopii vielä kaiken lisäksi teidän teemaankin!;)

  VastaaPoista
 5. Diamond white tai ivory!

  VastaaPoista
 6. Arbyn tapaan suosittelen ottamaan tosiaan sen, mistä itse eniten pidät. Näin kuvaajana haluan myös tuoda esiin yhden tärkeän seikan väreistä / kuvista ja näytöistä.

  Katselijoiden näyttöjen asetuksista ja laadusta riippuen pukusi näyttävät hieman eri värisiltä jokaisella näytöllä. Lisäksi liikkeessä ei ole ollut luonnon valo kuvia otettaessa, joka myös helposti vääristää puvun luonnollista väriä. Tästä syystä on hieman riskialtista lähteä kyselemään kuvien perusteella mielipidettä puvun väristä ja varsinkaan tehdä päätöstä sen mukaan. Puvun mallia sen sijaan voi arvostella paremmin kuvien perusteella.

  VastaaPoista
 7. Arby: Totta, se vaan kun minulla ei tullut kummastakaan väristä mitään erikoista reaktiota ;) Valkoisesta ehkä tuli hiukan negatiivinen, että luulen sen olevan pois suljttu.

  Tuo on itseasiassa hyvin Stevien näköinen malli eli Sotteron Laurel. Laurel ei muistaakseni ollut taftia kuten Stevie vaan satiinia. Tässä vielä vertailun vuoksi linkki Stevieen.

  Mezzy: No sanos muuta :/

  Anilize, Suvi ja Tiina: Kiitos, laitetaan harkintaan :D Ainakin tässä saatiin pois suljettua tuo valkoinen ;)

  Harri: Kiitos hyvästä pointista :) Tosin olinkin siitä jo tietoinen ja lopullisen päätöksen teen niiden ihmisten avustuksella jotka ovat nähneet puvun livenä :)

  VastaaPoista
 8. Musta toi Carmen valkoisena näyttää aivan ihanalta! Olisikohan se valkoinen mulle sitten ihan sopimaton, en tiedä... :/ Ja tietysti tietokoneen ruudulla väri on erilainen, kuin luonnossa.

  VastaaPoista
 9. Morsian S: Voipi ollakkin :)

  Tämän videon lopussa pyörähtelee malli valkoinen Carmen päällään. Väristä saa videolta minusta aika hyvän käsityksen (olen nähnyt Maggien muita valkoisia pukuja). Carmen siis videossa noin 4,55min kohdalla ;)

  VastaaPoista
 10. Niin minkä videon? :D Ei näy mitään videota.

  VastaaPoista
 11. Hohoo, hupsista :P Tässä vielä se linkki videoon :)

  VastaaPoista
 12. Saattaapi olla, että allekirjoittaneelle tulee Carmen valkoisena... ;) Kävin eilen Leimulinessa sovittamassa sitä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...