1. kesäkuuta 2010

Modernia veistoksellisuutta - Blue by Enzoani

Olen ajatellut hetkeksi unohtaa Sotteron Carmenin & Stevien ja katsella vielä potentiaalisia pukuvaihtoehtoja muualta.

Näin joskus muutama vuosi sitten ihania veistoksellisia hääpukuja eräässä lehdessä, mutta sittemmin unohdin merkin. Nyt kuitenkin luulen löytäneeni sen ja menen sovittelemaan pukuja huomenna Meslewiin.

Blue by Enzoani
PÄIVITYS: HINNAT LISÄTTY 20.6.2010

Canberra 
catalog photo
(Lahden Glamour hinta 1023€)

runway photo
 ____________________

Calistoga
catalog photo
(Lahden Glamour hinta 1179€)

runway photo
 ____________________
Cadiz
catalog photo
(Lahden Glamour hinta 979€)
 ____________________
malli:?

8 kommenttia:

 1. Tossa Calistogassa on kyllä jotain tosi ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa pukujen sovitusta tälle päivälle!

  Tuo Cadiz-puku on kyllä ihana! Kerrtohan sitten sovituskokemuksia Mezlewistä (kun se on niin surullisen kuuluisa liike). Ajattelin itsekin käydä vielä siellä ihan kokemuksen vuoksi sovittamassa pukuja ja voihan olla, että sieltä löytyisikin jotain.

  VastaaPoista
 3. Kaksi ensimmäistä oli kyllä ihania!:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi2/6/10 21:47

  Cadiz ja tuo alin (jonka mallia en itsekään löytänyt) ovat ihan täydellisiä :) Enzoanilla on muutenkin aivan uskomattoman kauniita pukuja, merenneitomalleista suosikkejani ovat Beirut, Balboa, Bristol ja Bulgaria.Erityisesti tuo helma puvuissa on upea! Harmi vaan tosiaan jos noita pukuja myy Suomessa vain yksi liike..

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Tuo Cadiz on minustakin aivan mahtava <3 Itseasiassa tässä tulikin ilmi, että suomessa on ainakin kolme liikettä jotka myyvät blue by enzoanin pukuja eli Helsingin Meslew, Lahden Glamour ja Seinäjoen Rosamor :)

  Glamourissa löytyy sovituspukuna muistaakseni tuo Beirut ^^ Mutta harmillisinta on, että enzoanin pukuja ei ole sovituspukuina kuin yksi tai kaksi eri mallia per liike :/

  VastaaPoista
 6. Anonyymi6/6/10 16:26

  Minä löysin täydellisen Enzoanin VIP Juhlapuvuista. Ihastuin täydellisesti!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Oliko siellä paljonkin Enzoaneja? Mikä pukusi nimi on? :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi7/6/10 11:33

  En valitettavasti osaa sanoa mitään tuosta VIP:n pukuvalikoimasta Enzoanien suhteen... Itse etsin merenneito-mallista pukua, ja sain liikkeessä aivan ihanaa palvelua! Sain sovitettavakseni kaikki liikkeen sen malliset puvut (ja varmuuden vuoksi muutaman vähän eilaisenkin). Tämän kesän morsiamena (nyt mä ymmärrän, miksi jotkut varaavat tähän suunnitteluun aikaa :) ) olin ihan paniikissa tuon puvun löytymisen suhteen. Mutta turhaan! Sain sovitella pukuja melkein 2 tuntia. Ja pidempäänkin olisin voinut, jos olisi tarvinnut. Ja myyjä oli apuna koko ajan. Kahdesta sitten loppujenlopuksi valitsin. Nyt en enää edes muista, millainen se toinen oli... Mutta valinta oli helppo. Veistoksellisuus on oikea sana. Ja kuvat eivät anna riittävästi oikeutta. Nuo leikkaukset, rypytykset ja kirjailut ovat täydellisiä! Ai niin, se minun pukuni... Love-mallistoa, A30 ivoryna. Eli vuoden 09-mallistoa. Valitettavasti en ole puvusta netistä kuvaa löytänyt kuin tummana. Ja ilman vannetta. Ei näytä samalta. Hankalaa. Tarvitsisin kuvan kampaajaa varten.

  Onnea puvun etsimiseen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...