29. heinäkuuta 2010

Hääkengät ostettu!

Sandra / Rainbow Club



Näyttävät morsiuskengät runsailla vedostuskoristeluilla. Kärki terävä, korko sirolinjainen. Toiselta puolelta avoin malli. Korko 8,25 cm.

Jos värjään kengät ja laukun ja pukuni tulee olemaan ivory (mikä se todennäkösesti tulee olemaan) niin hieman punertavaan vivahtava violetti sopii siihen todella hyvin ainakin kuvista päätellen (kuvat 1-3). Valkoiseen ja Diamond Whiteen sopii taas siniseen menevä violetti (kuva 4).

1.

2.

3.

4.

Jos en ihan niin rohkea ole niin ivoryn väriseen pukuun värjään kengät ja laukun postauksen tämän alla olevan kuvan Sandrojen väriseksi. Nyt ne ovat postauksen ensimmäisen kuvan väriset eli valkoiset.

 Tässä vielä kuva puvusta muistin virkistykseksi ja kuten näistä kahdesta kuvasta huomaa niin väri vaihtelee valaistuksen mukaan. Vasemman puoleinen vastaa väriä päivänvalossa ja oikea keinotekoisessa sisävalaistuksessa.


Lämpimän violettien kenkien & laukun sekä ivoryn puvun kanssa voisi ajatella väritykseltään tällaisia kimppuja:
















Niinkuin Heidi tarkkasilmäisenä huomasi on tässä kuvassa todellakin "eri" kenkä nimittäin 2010 malliston Sandy. Itse en Sandran ja Sandyn välillä huomaa mitään muuta eroa kuin, että Sandyn korko on Sandraa ihan pikkiriikkisen korkeampi.

28 kommenttia:

  1. Kauniit kengät löysit! Ja tuo combo (siis värjätyt kengät, puku ja nro 1 kimppu) on mielestäni superihana ja täydellisessä sopusoinnussa!

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit kengät olet löytänyt! Vau, miten upeilta noi värjätyt kengät noissa kuvissa näyttää! Mun mielestä ihan ehdottomasti sun kannattaisi värjätä kenkäsi!:)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. (edellinen kommentti oli myöskin multa, mutta kysymisen jälkeen luin tekstin uudestaan ja sain vastauksen siihen, en viitsinyt jättää sitä esille)

    Kannatan lämpimän ivoryn sävyn kanssa juuri hieman punertavaa lilaa, ja ehdottomasti kukkiin samaa väriä.
    Ensimmäisessä kuvassa on muuten RC:n Sandy, ei Sandra. Sandy on uusi versio tämän vuoden alussa poistuneelle Sandralle.

    VastaaPoista
  5. Tuo 4. kimppu on ihana! Kamalaa! Eihän mun pitänyt sentään kimppua ruveta vielä miettimään! :D

    VastaaPoista
  6. Anonyymi2/8/10 22:43

    Heippa!
    Mä oon koukussa sun blogeihin,
    aivan ihania, ihania, ihania =)

    Oletko selvittänyt irtisanomistasi? Onko asiat edenneet? Se oli todella törkeesti tehty mut toivottavasti asiat kääntyy nopeasti parempaan suuntaan.. löydät jonkun super unelma duunin ;) Kaikella on tarkoituksensa!!

    VastaaPoista
  7. Mezzy & Suvi: Kiitos! Täytyypä vielä selvittää tuo käytännön osuus kenkien värjäämisestä, että kestääkö väri kengissä vai onko mulla sitten ihan violetit kintutkin :)

    Heidi: Samaa mieltä tosiaan tuosta väriasiasta. Kiitos, virhe kenkien nimissä korjattu postaukseen :)

    Morsian2012: Haha, niinhän se on mutta kukas kieltää niitä kuvia katselemasta sillä silmällä ;) Tietääpähän ainakin sitten kukkakauppaan astellessa lähempänä hääpäivää, että mitä haluaa :D

    Anonyymi: Oi, kiitos <3 Juu eli asianajajan kanssa juteltua tultiin siihen tulokseen, että aihetta olisi kyllä nostaa älämölö mutta konkreettista näyttöä liian vähän :(

    Noh, uusien tuulien mukaan mennään. Saas nähdä mihin tässä päädytään ja varmaankin tuonne toiseen blogiini käyn sitten kirjoittamassa työjutuista kunhan asiat tässä selviää :)

    Kiitos tsempistä ja ihanaa loppuviikkoa sulle! :)

    VastaaPoista
  8. Sandyn ja Sandran ero on ainoastaan lestissä, ulkoisilta ominaisuuksiltaan ne on täysin samat.
    Sandran korko on suorempi ja pikkuisen taempana. Sandyn korko on keskemmällä, ja näin ollen kenkä on monen mielestä ollut tukevampi. Kaikkien jalalle omat. Tosin Sandrat alkaa olemaan jo aika vähissä :)

    VastaaPoista
  9. Heidi: Enpä olisi itse tuota kyllä tajunnut mutta kuvia verrataillessa ei voi muuta sanoa kuin, että olet muuten ihan oikeassa :)

    Sinänsä harmi etten tajunnut noiden eroa ennen ostamista, kun olisin mielummin varmaankin hankkinut nuo Sandyt :) Tosin sain nämä Sandrat kyllä aika halvalla itselleni :)

    VastaaPoista
  10. heips. tästähän me vähän jubailtiikin jo ja oon edelleen ite yksinkertaisuuden kannalla(eli samanväriset kengät kuin puku). varsinkin sen takia,koska sulla on tosi kirkkaat hiukset. Ootko varma,ettei kokonaisuudesta tulis vähän sekava,kun on kirkkaan punaiset hiukset, lilat kengät, näyttävä puku ja mahdolliset hiuskoristeet yms. Nää kaikki on tietysti makukysymyksiä.. :)
    Kuitenkin pelkään,että lilat kengät olisi liikaa näyttävälle ja melko koristeelliselle puvulle, joka on kaunis jo ihan pelkästään..:)

    Jos kuitenki päädyt niihin liloihin kenkiin,niin oon Heidin kannalla eli punertavat lilat popot olisi sitten se juttu..jo myöskin siun hiuksen kannalta. Ei kannata unohtaa kuinka "räjähtävä" säväytys sun hiukset on kokonaisuuteen. Sulle ne kirkkaan punaset hiukset on jo ihan arkipäivää, mutta oikeastihan ne on jo itsessään tosi näyttävä yksityiskohta ;)<3

    VastaaPoista
  11. Maiju: Moiksis! Juu siis ei ole tarkoitus kaikkia laittaa vaan valita noista esim.

    kokonaisuus 1: yksinkertaiset korut + näyttävä puku + puvun sävyjä mukaileva kimppu + punavioletit kengät + laukku TAI

    kokonaisuus 2: yksi näyttävä koru (muut yksinkertaisia) + näyttävä puku + puvun väriset laukku ja kengät + punavioletti kimppu.

    Kiitos hyvistä havainnoista! <3

    VastaaPoista
  12. Jos värjäät kengät violetilla joka taittaa punertavaan, pitää väriin laittaa pinkkiä, joka saattaa ilman kosteussuojaa päästää irtonaista väriä (pinkki kenkäväri on ihan järkyttävää, sillä ei saa aikaan kuin sotkua...). kosteussuojaa vain päälle niin kyllä väripysyy. Tosin silloin kengät jäävät violeteiksi.
    Nimim. Mulla on kahdet Scarletit, yhdet Miat ja yhdet Pedot. :)

    VastaaPoista
  13. Heidi:Kiitos tiedosta, eli kosteussuojan laitan joka tapauksessa oli väri sitten ivory tai violetti. Tarvetta kun niiden uudelleenvärjäämiseen ei ole.

    Nyt pitäisi hankkia vielä matalammat kakkoskengät iltaa varten. Olen muuten häävalssissa noiden kanssa ihan kumossa ;)

    VastaaPoista
  14. Rainbow Clubin Keira on jälleen kerran ulkoasultaan samannäköinen, mutta matalampi. Kannattaa kuitenkin pukua lyhentäessä ottaa huomioon se että vaihdat kengät. Jos lyhennät helmat Sandrojen mukaan, ja vaihdat juuri ennen tanssia matalampiin, voi lopputulos olla ihan yhtä kumpurointia koska helma laskee tottakai lähemmäs lattiaa. Naiset kun tanssiessa joustaa polvista ja peruuttaa. Itseltä se tanssi saattaa sujua ihan hyvin jos on vanne puvun alla, mutta sulhanen on todennäköisesti ensimmäisillä sekunneilla sen maata laahaamaan jäävän helman päällä.

    VastaaPoista
  15. Hitsi tulipas tästä vaikeaa :D Eli periaatteessa mun kannattaa lyhentää puvun helma matalampien kenkien mukaan tai sitten kenties niiden välistä? Hmmm... täytyypi jutella sitten vielä hääpukuliikkeen kanssa asiasta. Niin ja vanne mulle kyllä tulee kun kangasta puvussa on todella paljon :)

    Kiitos, en olisi tajunnut ajatella tätä lyhentämisongelmaa! Keirat taisivat olla n.3cm matalammat kuin Sandrat vai muistanko ihan väärin? Tämän hetkiset RC suosikit kakkoskengiksi ovat Keira tai Darcy.

    VastaaPoista
  16. Mä en kuollaksenikaan muista mikä oli Sandran virallinen koron korkeus, koska se ei oo enää koko vuonna ollut varsinaisesi olemassa. Keiran korko on 6,25 ja sandyn 8,5 eli eiköhän se ero ole kolmen sentin paikkeilla.

    Mä suosittelisin ehkä siitä niiden välistä lyhentämistä, sillon se ei ole ihan niin paljoa liian pitkä matalampien ja aivan liian lyhyt korkeampien kenkien kanssa. Koittakaa siellä liikkeessä sitten lyhennystä katsottaessa kummankin kengän kanssa niin löytyy se oikea. Yksi tyttö lyhensi kerran helman sen mukaan että meinaa olla paljain jaloin juhlassa, ja käytti kuitenkin 9 senttisiä korkoja vihkitilaisuudessa. Se näytti melkoisen hoopolta.

    Keira on todennäköisesti parempi, Darcy on vielä siitäkin matalampi, 5,5 senttinen. Se on myös melkein poikkeuksetta kaikille liian kapea.

    VastaaPoista
  17. Tämän postauksen innoittamana värjäytin talvella hääkenkäni fuksianpunaisiksi ja niistä tuli IHANAT!

    http://3.bp.blogspot.com/-N9zd_lmQLt8/TXYtHcjNCaI/AAAAAAAAAhg/2wMi4gPH8OY/s1600/kneka.jpg

    yllä linkki kuvaan noista kengistä :) Kiitos vielä kivasta blogista!

    VastaaPoista
  18. Iitu!
    Wau niistä tuli ihan mielettömät, ihanat! Olen edelleen värjäyttämässä laukun ja kengät, mutta väri on nyt vaihtunut kylmään tummanviolettiin, sillä ostinkin puhtaanvalkoisen puvun.

    Hei kerro ihmeessä miten kengissä väri kesti, esim. kävelitkö paljon lumella? Oliko maassa räntää, ts.kastuivatko kengät ja miten väri reagoi? Laitoitko kosteussuojan kenkiin vai et? Kauheasti kysymyksiä :D

    VastaaPoista
  19. Moi! Etsin kuumeisesti itselleni hääkenkiä ja ihastuin kuvien 3 ja 4 kenkiin! Mistähän tuollaisia kenkiä saa/mistä olet kuvat bongannut? Omani tosin toivoisin löytäväni valkoisena ja oletankin että kuvassa olevat kengät saattavat olla värjätyt. Etsinnässä on siis korkokenkä suht matalalla korolla ja haluaisin että sieltä varpaat näkyisi hiukan. Ja rusetti ois ihana!

    Blogisi on muuten tosi kiva!

    VastaaPoista
  20. Moiks! Nuo kuvat on löytyneet USA morsiamien blogeista, joten kenkien ostopaikka ei mulla ole tiedossa. MUTTA tullaisia kyllä löytyy tosi paljon esim verkkokaupasta nimeltä Brandos. Tosin ainoan ongelman tuottaa tuo koron korkeus, tuollaisia matalia on tosi hankala löytää, mutta korkeita on tosi paljon! :O

    Tässä pari Pink by Paradoxin mallia (se jossa ei ole rusettia/koristetta saa sellaisen lisättyä esim. kenkäklipsillä).

    Plush
    Beauty

    Tätä merkkiä myy mm. Helsingissä Niinatar

    VastaaPoista
  21. Ihania, ihania KIMPPUJA! Muutamia sellasia, mitkä ottaisin kiltisti heti omakseni! :D Saatan pihistellä sulta ideoita tässä(kin)... :D

    VastaaPoista
  22. Hih, siitä vain :D Netin ihmeellistä maailmaa kahlatessa on tullut arkistoon yhtä sun toista kaunista niin ihanaa kuvaa kuin ideaakin ^^

    VastaaPoista
  23. Kiits! :) Selailin sun vanhempia postauksia tuossa aikani kuluksi ja oho! :D Salmi salin (tää kirjotusasjuttu on NIIN VAIKEE!!!) kakkumaistelukuvista bongasin itseni ja yhden kaasoistani! :D

    VastaaPoista
  24. Haha, mä olen tainnut kirjoittaa täällä blogissakin Salmi Salia ja Salmisalia ja Salmi-Salia niin, että ihan pihalla tässä jo itsekin on! :P

    Hei vitsi vähän kiva muisto teille (jos olette jossain hyvinkin näkyvillä) :D Saatatte näkyä mun muissakin kuvissa joita en laittanut tänne blogiin! :D Ehkä sun nyt pitäisi siis kertoa mulle keitä olette vaikka naikkareissa niin voin bongailla muutkin kuvat läpi :P

    VastaaPoista
  25. https://lh3.googleusercontent.com/-YQlthaC9E20/TYDJe9ezm1I/AAAAAAAADMw/A6psn_xZK-c/s1600/IMG_458211.jpg Ei mitenkään kovinkaan hyvin... :D Me jutellaan tuolla takana sen Joukon kanssa, kaasolla ruututakki ja mä olen vain iso kasa mustaa. :D Ton perusteella sitten kirkkoon bongailemaan! :P

    Ja jooh. Rakkaalla salilla on monta kirjotusasua, vai miten se sanonta nyt menikää... :D

    VastaaPoista
  26. Hehe, toistaiseksi tuo on ainoa kuva missä olette :D Toivon kovasti, että päästäisiin edes piipahtamaan sinne joulukirkkoon, mutta aikataulu on aika tiukka (jaa ihan kuin joulu olisi jotenkin rauhallista aikaa :P).

    Mutta hei nähdään varmaankin siellä kauneusillassa tammikuussa! En ole kummemmin siitä vielä naikkareissa ilmoitellut kun mun työvuorot on vielä auki. Paikka mulle on sinne varattu niin, että toivon sinne myös pääseväni! :D

    VastaaPoista
  27. No mutta, en mäkään sinne kirkkoon selvinnyt! Mut mahtista, että oot tulossa kauneusiltaan! Siellä sitten viimeistään! :D

    VastaaPoista
  28. Itseasiassa me käytiin kyllä sisällä Vanhassa kirkossa sen joululaulutilaisuuden jälkeen ja olihan se kirkko upea. Tosin käytävä oli yllättävän lyhyt, mutta tosi leveä (isohelmaisille puvuille plussaa :D).

    Kauneusillassa nähdään!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...