19. helmikuuta 2011

The Wedding Dress is here!


Maggie Sottero Carmen <3
"En halua vitivalkoista pukua, tylliä, pitsiä, taftia, kirjailuja tai pitkää laahusta..." no niinpä niin oliskohan tässä kokonaisuudessa jo melkein kaikkea! Älkää siis uskoko sokeasti ensimmäistä mielukuvaanne unelmienne hääpuvusta kun lähdette sovituskierrokselle vaan pitäkää mieli avoinna ja sovitelkaa villejäkin kortteja :D

Ihastuin ja rakastuin tähän pukuun jo yli vuosi sitten ja tässä se nyt on! Kaikkien pukuihastusten jälkeen palasin aina tähän pukuun joten kyllä se tämä on se oikea mulle. Hintakin oli tietysti mahtava mikä tarkoittaa sitä että joku onnellinen saa käyttöönsä tämän ihanuuden kun myyn sen pois häiden jälkeen.

Puvun hintaan kuului pukupussi, korjausompelut ja silitys.  Kaksi jälkimmäistä tehdäänkin lähempänä hääpäivää. Pukuni ostin siis Leimulinesta josta sain ihan ensiluokkaista palvelua! Suosittelen!

Puku on väriltään puhtaan valkoinen ja sopii minusta hyvin vaikka olenkin todella vaalea. Värivalinta oli aika selkeä sillä Sotteron väri ivory ei sopinut mulle ollenkaan kenenkään mielestä (äitini, kaasoni, siskoni, Leimulinen omistajan).Puku on tällä hetkellä äidilläni säilytyksessä :)

Puvun kanssa minulle tulee täyspitkä huntu, tosin ei ehkä samaa kuin näissä sovituskuvissa. Jokin kevyempi ja jossa vähemmän pitsiä. Tai en minä tiedä! :D

Jos olisin 15 vuotta nuorempi niin menisin sängylle pomppimaan ja kiljumaan ilosta :P

psst.Älkää ihmetelkö mun punaista nenänalusta sillä olin aikamoisessa flunssassa! :D












Nyt alkaakin sitten ylävartalon (ryhdin) treenaus :P

Kuvat: Kitty (valokuvaaja Kaaso M)

35 kommenttia:

  1. U-P-E-A! Ota tuo pitsihuntu. :) Sopii niiiin hyvin pukuun!

    VastaaPoista
  2. Mun puku on melkein samanlainen, mutta laahusta en halua. Omani tulee ivoryn värisenä. Ei huntua.
    Kaunis puku.

    VastaaPoista
  3. Aivan upea Carmen! Oot ihan mieletön kaunotar - hurjassa flunssassakin :D

    VastaaPoista
  4. Oi, se on todella ihana! Kertakaikkisen upea! <3

    VastaaPoista
  5. Aivan mahtava puku!! Niin kaunis!

    VastaaPoista
  6. Vau, tuo on kyllä hurjan kaunis mekko! Sopii sulle täydellisesti :)

    VastaaPoista
  7. Todella kaunis. Malli sopii niin hyvin sinulle. Ja tuollainen pitkä huntu sopii kyllä todella kauniisti!

    VastaaPoista
  8. KAUNIS pukua ja KAUNIS morsian <3

    Tuo pitsihuntu on mielettömän kaunis tuon puvun kanssa.. ainakin itse ottaisin sen kirkuen!!
    Täydellinen ja upea kokonaisuus.. olen onnellinen puolestasi :)

    VastaaPoista
  9. Kokonaisuus toimii tosi hyvin! Onnea morsiuspuvun omistajalle :)

    VastaaPoista
  10. Oih, aivan ihana! Näytät todella kauniilta! Onnea valinnasta!:)

    VastaaPoista
  11. Aivan mielettömän hieno puku, sopii sinulle kuin nenä päähän.:DDD Odotan myös kovasti jo omaani...:))

    VastaaPoista
  12. Mä olin jo aikaisemmin laittavinani kommenttia, että ihan oikein valitsit, mutta ilmeisesti jotain meni pieleen. Mutta siis, ihan oikein valitsit! Näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
  13. Jes! Ihan oikein valitisit, ja etenkin kun tämä puku on kiehtonut sua alusta asti ja ollut aina ylitse muiden! Onnea!! :)

    VastaaPoista
  14. Tosi kaunis puku, hyvin valittu! Oon tässä selaillu näitä sivuja ja huomannu että meillä on tosi samanlaine linja esim väreissä ja koristeluissa :)Itse suunnittelemme häitä kesälle 2013

    VastaaPoista
  15. Voi mikä ihana puku!! Ja pisti ihan hymyilyttämään tuo ensimmäinen kappale postauksessasi nimittäin myös minä astelin hääpukuliikkeestä kotiin mukanani ihan erilainen puku kuin mitä lähdin hakemaan :D

    VastaaPoista
  16. Niin mielettömän upea toi puku!! Täydellinen sulle.

    VastaaPoista
  17. Kaunis puku ja sopii sinulle todella hyvin!

    VastaaPoista
  18. On se kyllä UPEA!! Onneksi olkoon ;) Mahtavaa, että se on nyt sulla :)

    VastaaPoista
  19. Suvi (rockon ;P), Joanna, & Anonyymi: Kiitos! Tuon huntu oli kyllä ihana, mutta se oli aika karhea :( Haluaisin ehkä sellaisen pehmeän ja ilmavan :D Pitsiäkin voisi ehkä olla tai jotain helmeä (niinkuin puvussa) :)

    jarna: Kiva kuulla, että sullakin on saman tyylinen puku! Itse taas rakastan tuota laahusta, mutta se voisi tietysti olla ehkä vähän lyhyempi (en tosin tiedä menisikö sen ylöskiinnitys enää silloin nätisti).

    Pimalee:Kiitos! <3 Oih ihanaa kohta säkin saat sun puvun!

    Heidi: Kiitos! Ja kiitos paljon puvun malli- (Kiera vs Carmen) ja väripähkäily (ivory vai valkoinen) avusta :D

    Lauraliini: Kiitos! olisi vain pitänyt luottaa siihen ensimmäiseen fiilikseen, tosin nyt sain sovitella kasan ihania pukuja siinä välissä :P

    ssarppa: Kiitos! Kiva kun ilmoitit itsestäsi. Häitä on niin ihana suunnitella ja aika menee ylättävän nopeasti ^^

    Noora: On se vaan niin jännä! Ihan turha oli katsella mitään kuvia etukäteen sillä kuvien puvut unohtuivat aika nopeasti kun sai ylleen sen unelmien puvun (joka ei ollut yhtään sellainen kuin mitä tuli hakemaan)! :D HIh!

    Mezzy: Kiitos! <3 Kuin myös! :D

    Cherry: Kiitos! Ihan mieletöntä ajatella että nyt se on mun kun sen perään on kuolannut niin pitkään :D

    Ja kiitokset vielä Mira, Mocca, Anskuliini, rrrous, morsianR, Suvi & Absolutely white!

    Pahoittelut kaikista kirj.virheistä! terveisin kuumeinen, mutta onnellinen puvunomistaja ^^

    VastaaPoista
  20. Tulin vielä tännekin ihastelemaan.:) On se vaan upea!<3

    VastaaPoista
  21. Miekin tulin tänne vielä kurkkimaan ja ihailemaan tuota siun pukuasi...niin uskomattoman kaunis!!! :)

    VastaaPoista
  22. Todella kaunis puku, istuu päällesi todella hyvin! Erikoinen puku sinänsä, että siinä on tavallaan paljon kaikkea, mutta silti kivan yksinkertaisen näköinen. Niin ne suunnitelmat todella muttuu, itse ajattelin etten missään nimessä halua mitään hörselöjä pukuuni ja nyt sitten olen ostamassa metrikaupalla sifonkia mahtimuhkean hörselöalushameen tekoon :) Tervetuloa piipahtamaan myös hääblogissani http://mesydan.blogspot.com/

    VastaaPoista
  23. Luulin jo kommentoineeni, mutta ehkä se on vain jäänyt varmistamatta. Joka tapauksessa tosi kaunis puku ja istuu sinulle upeasti!
    Joko sulhanen on muuten nähnyt puvun/kuvia siitä?

    VastaaPoista
  24. Todella kaunis puku, näyttäis sopivan sulle niinku nenä päähän! :) Eikä tuo sun yläkroppa näytä hirveetä treenausta kaipaavan, nimimerkillä "Onko minulla olkapäät jossakin?" Omat olkapääni nimittäin vain roikkuvat velttoina alaspäin :D
    Onnea The Hääpuvun löytymisestä!

    VastaaPoista
  25. Niin kaunis Kitty ja kaunis puku <3

    VastaaPoista
  26. Sopii tosi hyvin sulle toi puku :)

    VastaaPoista
  27. So beautiful

    welcome to Our wedding dress online shop

    VastaaPoista
  28. Anonyymi1/5/11 08:45

    Aivan ihana !!!!

    Minulle kävi myös niin että sovitin jo vuosi sitten yhtä pukua joka jäi mieleeni kummittelemaan.
    Sitten kun lähdin puku-ostoksille niin yksikään puku ei tuntunut samalta( Juoksin kaikki Helsingin liikkeet läpi )
    Pakkohan se alkuperäinen puku oli sitten hakea. Nyt minulla on ihqu puhtaanvalkoinen halterneck-unelma joka sidotaan niskan takaa ihanasti, jee ;)))

    Meillä on häät elokuussa niin en halunnut kovin paksua tafti-pukua. Nyt materiaali on ohutta ja laskeutuvaa, ei tarvitse sitten hikoilla...

    - Emilia L.

    VastaaPoista
  29. M, Sincero, Jen, Miss Secret & Iriske <3

    Helle: Tuo itseasiassa puvussa varmaan jäikin koukuttamaan ;) Minusta puvussa on myös se hauska puoli, että puku on jokapuolelta täynnä mielenkiintoisia elementtejä - siitä saa eri kuvakulmista katsottuna eri fiiliksen :)

    Saara: Kiitos ja itseasiassa sulhanen on nähnyt aikaisemmin yhden kuvan ivoryn värisestä Carmenista päälläni jolloin hän sanoi että valkoinen näyttää paremmalta päälläni (oli joku toinen vertailukohde). Puvun mallista hän kyllä tykkäsi, mutta olisi tykännyt enemmän kapeasta puvusta. Mä halusin kuitenkin tämän :D

    Kysyin kyllä ennen puvun lopullista ostoa, että haluaako hän tulla mukaan lopulliseen valintaan, mutta sanoi että minkä mä sitten ikinä valitsenkin niin haluaa nähdä sen vasta hääpäivänä mun päällä :)

    Morsian: Valokuvien ulkopuolella se ryhti vaan aina tuntuu unohtuvan ;D Ja nyt kun on näin upea puku niin tottakai sitä haluasi kantaa puvun arvokkaasti :D

    Emilia L.: On se kyllä jännä miten The puku jääkin mieleen :D Itse monesti muuta pukua sovittaessani mietin, että onhan tämä kyllä ihana ja upea niin miksi se Carmen edelleen häilyy mielessä?!

    Toisaalta vaikka mulla tämä ihanainen Carmen jo onkin niin, mielessäni häälyy edelleenkin sellainen kapea merenneitomallinen puku, jonka luulen sen johtuvan siitä että se oli alkuperäinen ajatukseni hääpuvusta ;)

    Onnea myös sulle The Puvusta ^^

    VastaaPoista
  30. Kaunis kaunis kaunis puku! Ei mitenkään minun tyylinen, mutta puku näyttää päälläsi siltä kuin olisit syntynyt siinä :D Siis aivan tehty sinua varten

    VastaaPoista
  31. Apua kiitos, taisin just tirauttaa yhden kyyneleen :D Mulla on ollut viime päivinä hirveä puku dilemma kun en ole nähnyt sitä pitkään aikaan niin mietin, että onkohan se sittenkään se The Puku kun ihania pukuja on niin hemmetisti ja ja :D Kiitos siis, kommenttisi tuli just sopivaan saumaan :D

    VastaaPoista
  32. Ihana puku ja kovasti muistuttaa myös omaani :D malliltaan samanlainen, mutta ei noin paljon Bling, Blingiä :) tuo on kyllä upea.

    VastaaPoista
  33. Aivan mielettömän kaunis! Vieläkö olet myymässä tätä ihanuutta nyt häiden jälkeen? Saattaisin olla kiinnostunut, jos raskit luopua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan rakas Carmen on tulossa myyntiin heti kunhan saan sen pesulasta tällä viikolla ^^ Koko on n.32-34 ja hp.700€ :)

      Poista
    2. Joo kuvien perusteella olenkin ajatellut,että olisit varmaan aika samaa kokoa kuin minä, mutta saas nähdä mahtuuko :) Olisiko mahdollista tulla sovittamaan sitten jossain vaiheessa kun olette taas kunnolla kotiutuneet ja puku samoin? En oo kyllä meinaan noin ihanaa pukua vielä Helsingin putiikeista löytänyt :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...