12. huhtikuuta 2011

Bongauksia Ikeasta!

Ikeaan on kevään myötä tullut kaikkea uutta kivaa esim kuvassa yllä häärintamalla pitkään kaivatut sylinterimaljakot! Myös karkkibuffaa ajatellen tullut muutama kiva jalallinen tarjoilukulho yms. muuta pientä kivaa ^^



CYLINDER 16,95€

Maljakko/kulho, 3 kpl
karkkibuffaan tai kattaukseen kukille/kynttilöille

Sisältö: 1 maljakko (kork. 20 cm, halk. 18 cm), 1 maljakko (kork. 15 cm, halk. 14 cm) ja 1 kulho (kork. 9 cm, halk. 22 cm).


Maljakko, 3 kpl
kattaukseen kukille/kynttilöille

Sisältö: 1 maljakko (kork. 28 cm, halk. 8 cm), 1 maljakko (kork. 23 cm, halk. 10 cm) ja 1 maljakko (kork. 17 cm, halk. 12 cm).




Tarjoilukulho
karkkibuffaan!
Halkaisija: 18 cm  
Korkeus: 15 cm

GOTTIS 9,95€/kpl 
Tarjoilukulho
karkkibuffaan!

Halkaisija: 21 cm
Korkeus: 21 cm






LANTSTÄLLE 2,50€/kpl 
Parafiini/kasvivaha kynttilä lasissa

Korkeus: 8 cm
Paloaika: 30 hr







ÅRYD 14,95€/kpl

Kynttilänjalka
Åryd sarja on saanut muutaman uutuuden. Jalkoja on saatavana mustana ja valkoisena.




SOLBRÄND SARJA
kertakäyttötarvikkeita/muovisia laseja esim.kuohuviinilasit, punaviinilasit yms. Kätevät iltapalalle tai vaikka puutarhahäihin.





Kehys

Vihdoinkin valkoisena esim. menulle/ohjelmalle
A4-kokoisille kuville. Suojalasi on korvattu muovilevyllä, mikä parantaa kehyksen käyttöturvallisuutta. Leveys:25 cm Korkeus:1 cm Pituus:34 cm




  


GLIMMA 3,50€/ 48kpl

Tuoksuton värillinen lämpökynttilä (parafiinia/kasvivahaa)

paloaika: 4h



SODA 1,95€/200kpl

Pilli











KESTOSUOSIKKEJA
Vasen maljakko, Galej tuikkukippo, Rektangel maljakotTolsby kehys menulle/ohjelmalle

kaikki kuvat: ikea.fi

12 kommenttia:

  1. Oi että, pitäisi itsekin lähteä ikeaan käymään :) Mulla ei meinaa töissä toimia tämä kommentointi, tuo sanavahvistus ei tule näkyviin.. :/

    VastaaPoista
  2. Onpa siellä nättejä ja tarpeellisia koristusjuttuja valikoimissa :)

    VastaaPoista
  3. Miia: No sanos muuta! Kun me saadaan auto lainaan niin huristellaan kyllä sinne Ikeaan katsomaan mitä kivaa sieltä löytyisi kotiin :D

    Poistin kommentoinnista sanavahvistuksen, joten nyt pitäisi toimia! Jos roskapostia ei ala hirveästi tulemaan niin pidän jatkossakin sanavahvistuksen poissa ja poistan roskapostin manuaalisesti ^^

    Viagem: Ikea on kyllä oikea hääsomistuksen aarreaitta ;) Hintakaan ei monesti ole paha ^^

    VastaaPoista
  4. Onpa kiva uusi ulkoasu! Tämä ei liity nyt mitenkään mihinkään, mutta millä tuonne sivupalkkiin saa tuon viimeisimmät kommentit toiminnon. SE ei millään osu mun silmiin. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos! :D

    Eli meet bloggerissa:
    Ulkoasu ---> Lisää Gadget
    kun se avautuu uuteen ikkunaan niin siinä vasemmalla puolella on on valikko missä lukee perus, videot, suosituin ja muita laajennuksia. Klikkaat kohtaa suosituin ja siihen oikealle avautuu lista gadgeteista joista Recent Comments on siinä heti ekana. Tadaa! :D Toivottavasti oli tarpeeks selkeä ^^

    VastaaPoista
  6. Moikka!

    Noita sylinterimaljakoita löytyy myös tiimarista..ja ne taitaa olla jossain -70% vai -90% alessa!! Itse ostin pari maljakkoa (20-30 cm kork.)ja makoivat n. 6€.. =) Kannattaa käydä katsomassa..

    t:lara83

    VastaaPoista
  7. Sulla on kiva blogi ja tykkään sun kaikista ostosvinkeistä kovasti:) Mä en edes ole huomannut että Ikeassa on nykyään ton mallisia tarjoilukulhoja. Täytyypä kipittää ostamaan! Jään seurailemaan:)

    VastaaPoista
  8. lara83: Kiitos vinkistä ;) Laitan sulle muuten piakkoin s-postia tulemaan (nyt on ollut vähän kiirus niin ei ole kerennyt).

    Mya: Kiitos <3 Huomasin uudet kulhot ihan sattumalta kun olin katsomassa yhtä tiettyä peiliä Ikean sivuilta (mitenhän mä päädyin peileistä noihin kulhoihin...?: Vähän sama juttu tapahtuu kun menee Ikeaan shoppailemaan :P)

    VastaaPoista
  9. tarttisin tuommosia gottis kulhon tyylisiä "maljakoita" eli samanlaisia mitä nuo mutta pienempiä :) pöytiin koristeiksi mutten löyä niitä mistään, oisko jotaki vinkkiä mistä vois saaha?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan saman mallisia en ole nähnyt pienempinä, mutta Ikeassa on myös pienempi JULFINT kulho :)

      Katsastaisin myös ehkä Anttilan, Tarjoustalon ja Mustan Pörssin :)

      Poista
    2. kiva kiitti vinkeistä, täytyy katsastaa ja alkaa metsästään! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...