26. huhtikuuta 2012

Hääsateenvarjo, turhuuksien turhuus?


No niin sulho on lähtenyt ensiapukurssille (voi ehkä pelastaa sitten myös kakkuun tukehtuvan häävieraan tai morsiamen), joten päädyin tämän vastapainoksi postailemaan nyt ehkä maailman turhimmasta asiasta nimeltä HÄÄsateenvarjo.

Jos hääpäivänä sataa niin tottakai sitä pitää varautua sateenvarjolla, mutta tarvitseeko siihen nyt mitään erityistä hääsateenvarjoa hankkia? Mulle tulee mieleen sanasta hääsateenvarjo sellainen isompi valkoinen sateenvarjo joka on ehkä sydämen muotoinen, varustettu tekstillä Just Married tai reunoja kiertää jokin tosi söpö hörselö.

No koska turhamaisuus nosti tässä(kin) asiassa päätään halusin minäkin "häävarjon", mutten kuitenkaan mitään noista aikaisemmin mainituista.

Viime heinäkuussa laitoin siis tilauksen menemään Brelli sateenvarjosta ja voi vitsi, että sen lähetysruljanssi oli yhtä sirkusta! Sain kuin sainkin sitten sateenvarjon kotiin viimein 3kk päästä itse tilauksesta. Jos nyt siis vaikka sataa niin ei ehkä harmita niin paljoa, kun voi heilua kivan varjon kanssa kuvauksissa...at least in my dreams :P. Halusin varjon olevan sellainen jota voin käyttää ihan normaalisti ennen ja jälkeen hääpäivän ja ostamani varjo onkin jo "sisäänajettu" monesti :)

Mun on pitänyt vaikka kuinka monesti postata tästä, mutta tässä se varjo nyt sitten on viimein.BRELLI TESTISSÄ!Kuvat: Kitty

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, söpöt testaajat! Meille on ostettu just tollainen sun kuvailema valkoinen sateenvarjo röyhelöillä (ei tekstejä). Ei niinkään siksi etteikö ihan tavallinenkin sadetta pitelisi, vaan siksi, että haluaisin ottaa ulkokuvia sateesta huolimatta ja varjon pitäisi jotenkin nätisti sopia kuvaan. Mutta ensisijaisesti toivon että jää kokonaan käyttämättä :)

  VastaaPoista
 2. Meillä kanssa turhuuksien turhuus sateevarjo : pitsinen aurinkovarjo, joka ei tosiaan pitäisi sadetta kun siinä on pitsireiätkin niin isoja+, että turha toivo :D mutta siis ei siinäkään mitään tekstejä ja puuvarressa :)

  VastaaPoista
 3. Sunday: Onhan se kyllä totta, että jos varjon kanssa ottaa ulkona kuvia niin ihan perus sontsa kyllä pilaa juhlallisen kokonaisuuden. Eli äärimmäisen oleellisia turhakkeita nämä häävarjot siis :)

  Rita S (Future H): Sun ilmeisestikin siis päivänvarjosi (?) kuulostaa todella ihanalta. Saatte varmasti sen kanssa mahtavia kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana testiryhmä! :) Mutta juu, sateenvarjo pitää meillekin varoiksi hankkia, mutta ehdoton ei on kyllä niille hörselöille ja sydänvarjoille. Tää on aika tyylikäs. :)

  VastaaPoista
 5. Ihastuttavan valloittava testiryhmä! :)

  Mäkin aion varautua sateisen päivän varalle häihin, mutta muusta pitsilinjasta ja kaikesta kauniin valkoisesta poiketen aion hankkia kirkkaan keltaisen sateenvarjon. Me ollaan molemman ihan älyttömiä How I Met Your Mother -sarjan faneja, ja kyseisessä sarjassahan on ihan oma merkityksensä tietyllä kirkkaan keltaisella sateenvarjolla... :)

  VastaaPoista
 6. Huh en oo tullu edes miettineeksi jotain sateenvarjoa... sellanen on siis heti lisättävä ostoslistalle huonon sään varalle!

  Pakko sanoa vielä kiitos mahtavasta blogista ja hyvistä vinkeistä ja ideoista! Meillä juhlitaan häitä elokuussa :) Ja oon koko blogin seuraamis ajan miettinyt että miten näytät jotenkin tutulta mutta ton toisen blogin kautta huomasin että oot käyny tanssimassa samassa paikassa missä oon ite ollu samaisena aikana töissä + tanssimassa :D joten ehkä ollaan törmätty!

  VastaaPoista
 7. En kestä maailman suloisinta testiryhmää!! <3

  Ja vau mikä sateenvarjo. Biohajoavuus täyttä plussaa! Taidanpa hankkia itsellenikin..

  VastaaPoista
 8. Ihanat testaajat :) Meillehän tulee justiinsa nuo maailman turhimmat just married -varjot (valkoiset ja pyöreät, ei röyhelöjä), mutta sallittakoon häissä edes yksi pörhellys* :D Käytetään niitä hääauton sijaan kun kävellään kirkosta juhlapaikalle (satoi tai paistoi). Ja kuviin varmaan kivaa rekvisiittaa, esim kiitoskortteja ajatellen.

  *Miehen käyttämä termi kuvailemaan kaikenlaista "jännää" hääliitännäistä ;)

  VastaaPoista
 9. Ei ole yhtään turha!! Viime kesänä, heti kaksissa ekoissa häissä, joissa olin kuvaamassa, tihutteli ja ilman varjoa ei olisi voinut mennä ulos ottamaan potretteja :) Nyt olen niin tyytyväinen kun hommasin omiin häihini varjon, niin voin sitten pelastaa sillä pitkin kesää myös muita hääpareja, joita menen kuvaamaan. Toisaalta oma varjoni on suht neutraali, kun en tykkää mistään hörhelöistä ja sopii varmaan myös useamman asiakkaan makuun.

  VastaaPoista
 10. Aivan ihanat testaajat! Ihana on myös sateenvarjo, tyylikäs eikä mitenkään ylilyövä :)

  VastaaPoista
 11. Meidän helmikuisissa (2011) häissä hääsateenvarjo osoittautui loistokapineeksi. Janne Miettinen sai meistä ihania tunnelmakuvia juuri tuon sydämenmuotoisen "just married" sateenvarjon kanssa (ja tietenkin myös ilmankin). Aivan loistokapine, vaikka ei sille ole käyttöä ollutkaan sen jälkeen, mutta muistoksi säilytetään.

  VastaaPoista
 12. Mäkin ostin häävarjon ihan vaan siitä syystä, että haluan ehdottomasti kuvia ulkona, satoi tai paistoi. :) Löysin naikkareiden kirppikseltä ihan perus pyöreän, ison valkoisen häävarjon, ilman mitään hörhelöitä tai tekstejä. Edullisesti irtosi, ja mä olen kuulemma jo neljäs morsian kenellä varjo on, eikä aikaisemmista kukaan ole sitä vielä tarvinnut. Toivotaan siis, että se olisi onnen varjo. ;) Mä muistan ku kirjottelit jo aiemmin tästä brellistä, ja oon vähän odotellu juttua. Aloin jo harkitsemaan tätä meillekin, mutta järki voitti, koska olin jo ehtinyt onneksi hankkia tuon nykyisen. :D

  Voi että miten suloisia apulaisia sulla ollut kuvauksissa. <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...