1. huhtikuuta 2012

Rainbow Club kenkäillatEuroopan suosituin hääkenkämerkki Rainbow Club tuo nyt suositun kenkäilta- konseptinsa myös Suomeen. Kenkäiltojen tarkoituksena on auttaa morsiamia valitsemaan oikeat kengät suurta päivää varten. Monissa kenkäilloissa on myös opastusta korkokengillä kävelyyn pienimuotoisen korkokenkäkoulun muodossa.

Rainbow Clubin suunnitteluprosessi muotikenkien alalla uniikki. Ensin suunnitellaan hyvin jalkaan istuva lesti ja sitten suunnittelija Diana Hassall luo kengän ulkonäön. Näin kengät ovat mahdollisimman mukavat ja hyvät käyttää, sekä tietysti myös upean näköisiä!

Mukavuutta ensisijaisesti etsivälle asiakkaalle Rainbow Club tarjoaa kuuluisan pehmustetun mallistonsa, josta myös jalkojen ongelmista kärsivät löytävät helposti lempimallinsa. Trenditietoiselle on tarjolla huikean korkeita platform-kenkiä. Koska lähes kaikki malliston kengät on suunniteltu värjättäviksi voi kengät värjäyttää ennen häitä vaikkapa teemaväriin sopiviksi tai vasta häiden jälkeen uusiokäyttöä varten.

Rainbow Club kenkäiltoja järjestetään ympäri Suomea kevään aikana. Varaa paikka itsellesi ja ystävällesi ottamalla yhteyttä suoraan illan järjestävään liikkeeseen.


(29.3. Twizt, Tampere, ilmoittautumiset marika@ompelimofragola.com, meni jo)
11.4. Friiari, Rauma, ilmoittautumiset myynti@friiari.fi
12.4. Revelations, Hämeenlinna, asiakaspalvelu@revelations.fi
17.4. Stilissima, Helsinki, ilmoittautumiset stilissima@stilissima.fi
17.4.   Krinoliini, Jyväskylä, ilmoittautumiset krinoliini@krinoliini.fi
17.4.   La Fête, Kajaani, ilmoittautumiset posti@lafete.fi
18.4. Ateljee Emmi, Lohja, ilmoittautumiset emmi@valovoimaa.com
18.4. Porin Juhlava, Pori, ilmoittautumiset pukuvuokraamo@porinjuhlava.fi
19.4. Twizt, Tampere, ilmoittautumiset marika@ompelimofragola.com
25.4. Marinette, Turku ilmoittautumiset marinette@marinette.fi

Lisätiedot ja kyselyt suoraan liikkeistä sekä viimeisimmät lisäykset ja tiedotteet myös Facebookista, Rainbow Club Shoes. Koko kokoelma netissä www.rainbowclub.fi sekä myös facebook-sivujen kuvagalleriassa.


Helsingin Stilissimassa onkin jo pidetty yksi kenkäilta hyvällä menestyksellä:
Ensimmäinen kenkäilta oli mieletön! Nooralta sai hyviä vinkkejä korkkareilla kävelyyn, ja olenkin jo päässyt kokeilemaan vinkkejä käytännössä. Normaalisti työssäni keskitytään enemmän puvun metsästämiseen, ja oli todella kiva keskittyä välillä kunnolla kenkiin. Melkein jokainen kenkäiltaan osallistunut löysi itselleen kengät tai saivat vähintäänkin hyviä ideoita ja vinkkejä kengän valintaan. Heidi/Stilissima

Kuvat: Rainbow Club

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...