7. marraskuuta 2009

Agroksenmäen Holvikellari

KUVA 1

Alan pikkuhiljaa mieltymään tähän ihanaan holvikellariin, varsinkin kun Ravintola Pörssi oli nostanut hintoja.

Parhaimmillaan tila on noin 70-150 hengen juhlissa, vuokra on 1098€, johon sisältyy narikat, pitkät pöydät (6 hengen, joista saa tehtyä esim.12 hlö pöytiä) ja puiset tuolit 120hlö:lle (kuva 3). Ja mikä parasta holvikellariin saa tuoda omat juomat ja oman cateringin! Juhlia saa 09.00-06.00 välisenä aikana, jolloin pitää myös tapahtua paikan koristelu ja siivous.

Minusta tuolit eivät ole kovinkaan kivan näköiset ja joissa vieraidenkin on huono istua pitkiäkin aikoja (esim.ruokailu), kun ovat niin kovat. Toisaalta en nyt tiedä ovatko ne niin kamalan näköisiä valmiissa kattauksessa(kuva 3), kuin pelkiltään (kuva 2). Ehkä jos noihin tuoleihin hankkisi tuolihuput?

KUVA 2


KUVA 3

Agroksenmäen Holvikellarin vuokraajalta intercomilta saa kyllä vuokrata pyöreitä kuuden- ja kymmenenhengen pöytiä, sekä pehmustettuja hienompia tuoleja (kuva 4). Meille tulisi myös kaksi baaritiskiä (näkyvät kuvassa 1) jonne klo21-->baarimikko hoitaisi juomapuolen ja paikasta valot sekä sisustukseen kynttilänjalat. Lava voisi olla myös hyvä juttu (kuva 2). Siivous taisi olla reilut 3oo€, joten sen verran säästää jos jää siivoamaan itse.

KUVA 4

4 kommenttia:

 1. Meidän häämme juhlittiin Agroksenmäessä ja itse päädyimme vuokraamaan pyöreät pöydät sillä tuovat paljon ilmettä saliin. Lisäksi nuo hintaan kuuluvat pöydät ovat aika epäkäytännölliset sillä jalat sijatsevat niissä vähän hassuissa paikoissa (ja se pitää ottaa huomioon kun tekee istumajärjestystä...). Nuo klaffituolit toimivat ihan hyvin, ainakaan kukaan vieraista ei valittanut. Tila toimi loistavasti ja voin suositella :)

  VastaaPoista
 2. Meidän häämme ovat tuolla Agroksenmäellä ja muille vinkiksi, että kannattaa varautua siihen, että siellä kyllä laskutetaan ihan kaikesta. Meille kun tulee pyöreät pöydät ja bankettituolit tuolihupuilla, kalusteiden kasaus+purku, loppusiivous, juhlavalaistuksen käyttö sekä lava bändille niin loppulasku onkin yli 3000 euroa... Muistakaa myös ottaa huomioon, että tuo plus alv hinnoissa on yli 20%, joten siitä tulee äkkiä aika pitkä pitkä penni lisää. Itse en jaksa tätä enää murehtia vaan maksan nyt sen, mitä pyydetään ja saan juuri sen juhlatilan, jonka haluan, mutta kyllä se vähän kirpaisee... En kuitenkaan missään tapauksessa halua niitä klaffituoleja/pöytiä, joten omapa on vaativa makuni :) Saimme kuitenkin hyvän pitopalvelun edullisesti ja juomat saa tuoda itse ja juhlatkin saa jatkua aamutunneille asti, joten kyllä sitä rahaa olisi ravintolahäissä mennyt vähintäänkin saman verran. Mutta siis varmasti olisi paljon edullisemmin löytänyt jonkun toisen kivan paikan, jos olisi ollut ajoissa liikenteessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun jaoit kokemuksesi! Uskon siitä olevan hyötyä monille paikkaa miettiville :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...