13. marraskuuta 2009

Häät & Rakkaus 2009


Kävimme tosiaan tänään sulhon kanssa kyseisillä messuilla joissa olikin paljon ihmeteltävää. Mukaan tarttui paljon eri firmojen tarjouksia cateringistä hääpukuihin.

Aamulla aloitimme häänäytöksellä, jossa olleet puvut eivät olleet mielestäni kovinkaan upeita. Tähän näytökseen olin hiukan pettynyt.

Stilissiman omistajan tietoisku "valitse oikea morsiuspuku vartalotyypillesi" oli todella kattava niinkin lyhyessä ajassa kuin 25min. Kuuntelimme luennon myös Trash the Dress kuvauksesta, jonka piti valokuvaaja Janne Miettinen (kuva alla). Jos oikein nään niin valokuvaaja Oka Morikawa istuu tuossa vasemmalla ;)

Valokuvaaja Eveliina Mustoselta ja Oka Morikawalta kävimme kysymässä hintoja jotka olivat seuraavanlaiset Oka morikawa 8h/n.1500€ ja Eveliina Mustonen 7h/1400€ ja 9h/1690€.


Messuilla teimme vain yhden, mutta sitäkin ihanamman ostoksen nimittäin ostimme minulle vihkisormuksen! Kyseessä on Sandbergin valkokultainen Kassiopeia- sarjan sormus, jolla normaalihintaa oli 669€ ja messutarjouksen kanssa 501,75€ (messuilla melkein kaikilta sormuskauppiailta sai 25-30% alennuksen).

Vaikka olen aina luullut omaavani paksut nakkisormet, niin kävi ilmi, että minulla onkin hyvin kapeat sormet. Tämän takia hintaa tulee vielä 20€ lisää erikoispienen sormuksen valmistamisesta :O No budjetti tältä kohdin alitettiin huimasti sillä olin varannut sormukseeni 800€. Sitten kun haemme sormuksen, niin se täytynee koittaa unohtaa ja haudata se jonnekkin vitriinin perälle, jottei sitä tulisi pällisteltyä päivittäin ;).

Kihlasormus löysi itselleen kaverinPUKULOISTOA & KENKIÄ
Tämä ihanuus Luccan Cameron (jolle kuva ei tee oikeutta) olisi tehnyt kukkaroon loven; hinta 1099€ / Niinatar. Pakko sanoa, että tältä sinipaitaiselta myyjältä sai aivan mielettömän hyvää palvelua! Hän jopa asetteli puvun laahuksen halutessani ottaa puvusta kuvan ja kertoi samalla kuinka noinkin pitkä laahus saadaan eri tavoilla kiinnitettyä pukuun esim. tanssien ajaksi tms.) .

Stilissiman pukuja

Stilissiman erittäin kaunis musta-valkoinen puku, jolle kuva ei jälleen tee oikeutta.

Rainbow Club - valloittavia ihanuuksia!
Tähän pariin rakastuin
Näissä oli ihanteellisen lyhyt korko!

9 kommenttia:

 1. Kuinka pieni sormi sinulla sitten on, jos oikein lisähintaa tulee pienuuden vuoksi? :o
  Omat sormukseni (kihla ja vihki) on kokoa 14,5. :D

  VastaaPoista
 2. Minullakin on tuo sama koko :)

  Sandbergin sormuksissa pienin koko on 15 :S. Tästä syystä hintaan tulee lisä, joka onneksi on vain tuon 20€, eikä kaada meidän budjettia :)

  Kihlani (koko 15) pyörii kuin hyrrä sormessani :D Täytyy käydä pienennyttämässä sekin tässä joku päivä... -_-'

  Kauniit ovat muuten sormuksenne, jos ne ovat ne siinä blogisi otsikon taustalla!

  VastaaPoista
 3. Juu ne on meidän vihkit. :)

  VastaaPoista
 4. Musta-valkoinen puku oli myöskin Stilissiman.
  Ja "mun" Rainbow Clubin osasto oli kyllä ihanin. Kenkäfriikin unelmatyö :D

  VastaaPoista
 5. Heidi: Hei kiitos tiedosta, käyn lisäämässä tiedot kuvaan! :D

  Olen käynyt Stilissimassa n.3 kertaa sovittamassa pukuja, ennenkuin ihastuin Sotteroihin ^^

  Muistaakseni sinäkin olet pukenut pukuja mun päälle (jos se olit siis sinä niin loppujen lopuksi me todettiin, että niitä neuloja oli ihan turha laittaa, kun puvut olivat niin isoja ja kangasta paljon. Kävelit sitten mun perässä sinne peilin eteen pitäen pukua mun päällä. Sovitettiin myös cymbelinen Disco nimistä merenneitomallista pukua mutta hitto se ei mennytkään ihan kiinni asti. Onneksi lohdutit sanomalla, ettei se ole mennyt kuin kahden asiakkaan päälle kiinni <3) :)

  Toiset on olleet sellainen vaaleatukkainen nuori nainen (ooh, mitkä tuntomerkit :P) ja kerran aina niin puhelias Hanna :)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa multa. :) Ja kyllä sun kasvot oli tutut sillon kun tulit jonain lauantaina käymään. Mä olin silloinkin töissä kun sovittelit vaalean Maijan kanssa pukuja. Sillon kun oot Hannan kanssa sovittanut en muistaakseni ole ollut paikalla. Olisiko ollut joku arkipäivä, mä kun tahkosin koulussa vielä kevämmällä.

  Disco on meillä vieläkin, ja nyt sitä on soviteltu sen verran monta kertaa että voisi tällä kertaa mennäkin kiinni asti. :) Ainakin mun päälle istui kuin nahka, ja ah se on täydellinen. Jos menisin nyt naimisiin niin ottaisin sen.

  VastaaPoista
 7. Niin ja tuolla kenkätyynyjen takana onkin näköjään ihanan Illin jalat sulkamekossa :D <3

  VastaaPoista
 8. On se maailma pieni ;) Muistan päivän olleen ehkä keskiviikko. Hehe, ehkä se Disco sitten menisi kuin jäi viimeksi niin pienestä kiinni :D Oli tosi kaunis ja höyhenenkevyt puku <3

  Jos haluat laittaa viestiä eteenpäin niin, sulkamekko oli upea kantajansa päällä :D Taisin ihailla pukua yhtä paljon kuin RC:n kenkiä :P

  VastaaPoista
 9. Kerron terveisiä. :) Hannalla oli myö sama mekko mustana, ja se ostettiin hänen päältä pois. Sitten piti löytää jotain korvaavaa. :D
  Mäkin valkkasin eilen seuraavien messujen mekkoni, ja kaikkien yllätykseksi se on keltainen! Paitsi jos joku sen sattuu ostamaan. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...