1. marraskuuta 2009

Elokuva- vai meriteema?

Juhlapaikan valinta on osoittautunut erittäin vaikeaksi, sillä meillä se määrittää myöskin teeman ja värit. Kuitenkin olemme Sulhasen kanssa päätyneet kahteen eri teemaan eli häät elokuvateemalla (Ravintola Pörssi) tai meriteemalla (Villa Haikko, Boathouse, NJK).

ELOKUVATEEMA
Jotenkin tuo Ravintola Pörssi olisi aivan tyylisemme paikka viettää häitä, mutta onko kesällä sitten hiukan tylsä juhlia vain sisällä ravintolassa jossa pihakin on katettu? Tästä johtuen ajattelimme myös, pitäisikö häät silloin pitää talvella tai syksyllä, mutta haluaisin silti kesäiset vihkikuvat ulkosalla ja kävellä Just Married -päivänvarjon kanssa kirkolta juhlapaikalle (150m matkaa).

Elokuvateema on meillä sydäntä lähellä, koska katsomme elokuvia ja käymme leffateattereissa paljon. Uskon, että moni vieraistamme seuraa myös elokuvia, joten teema toisi yhteenkuuluvuutta koko seurueen välille. Leffamaku oli myös ihan ensimmäisiä aiheita joista sulhasen kanssa keskustelimme ennen ensimmäisiä treffejä. Myös musiikki on sydäntä lähellä, mutta elokuvista teemana tuntuu saavan jotenkin paljon enemmän irti.

Teemavärit voisivat Pörssissä olla valkoinen + punainen + musta + kulta (Ravintolasta löytyviä värejä)

MERITEEMA
Meriteema tuli mieleemme, kun kävimme katsomassa Haikon kartanoa ja Villa Haikkoa. Sulhanen kosi minua meren rannalla sormus simpukankuoressa, joten teema liittyisi olennaisesti häitä edeltäneeseen suureen tapahtumaan; kihlaukseen.

Haikon kartanon alueella saisi aivan mielettömiä miljöökuvia, sillä paikkahan on mitä idyllisin ja Villa sijaitsee aivan rannalla.

Haikko on kuitenkin hiukan kauempana, joten lähtisivätkö vieraat sitten jo alkuillasta kotiin? Haikossa on kuitenkin yöpymismahdollisuus, mutta kuinka moni sitten ottaisi sen huoneen sieltä :S

Teemaväreinä olisivat valkoinen, tummanruskea/beige ja turkoosi/sininen.

Myös Boathouse ja NJK olisivat varteenotettavia vaihtoehtoja, mutta niiden lauttakuljetukset nostaisivat budjettia kyllä roimasti.

2 kommenttia:

  1. kurkkaappas sivuja www.apertuuri.net

    VastaaPoista
  2. Huh, olipas heillä kalliita kuvapaketteja jos ymmärsin hinnat oikein :S Hienoja kuvia kuitenkin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...