15. marraskuuta 2009

Hankintoja Suomesta & Australiasta

Olen todella aikaisessa näiden häähankintojen kanssa, mutta minusta pikkuhiljaa tarvittavien asioiden ostelu säästää rahaa (alennusmyynnit) ja hermoja. Toisaalta tässä voi kyllä käydä niinkin, että mitä enemmän aikaa häihin on sitä enemmän tekee heräteostoksia ;) Tässä kuitenkin muutamia minusta "tarpeellisia" ostoksia, joita olen netin kautta tehnyt:

Suomalainen verkkokauppa Bridezillas
Sormustyyny 16,20€ (norm.18.00€)
Minusta sopii hyvin häihimme noiden strassien kanssa :)Sukkanauha 9,40€ (norm.9,90€)
Viimeinkin löytyi vähän tällainen erikoisempi, joka on kovasti mieleeni!Karkkirasiat 0,45€/kpl (norm.0,50€/kpl)
Now & Forever verkkokaupassa nämä maksoivat 0,80€/kpl, joten säästöä tuli ^^ Ostin näitä 112 kpl.

Lisäksi tilasin kahta eri sävyä silkkisiä terälehtiä, koristekiviä (väri kirkas), muutaman silkkisen kaitaliinan (musta&fuksia), jotta voin kokeilla erilaisia pöytäasetelmia.

YHTEENVETO: Tuotteille kertyi yhteishintaa 100€, jolloin postituskulut olivat 0€Australialainen verkkokauppa Pink Frosting

Kakkukoriste Super Sexy Spy 33,75€
Alkuperäinen syy miksi ylipäänsä lähdin tilaamaan Pink Frostingista tuotteita, oli juuri tämä teemaamme sopiva kakkukoriste jota Suomesta ei saa. Tokihan PF:stä löytyi sitten muutakin...Morsiuspikarit vaasissa omalla tekstillä 57€
Ihastuin tähän heti ensi näkemältä! Laseihin tulee meidän nimet ja teksti Just Married.

Päivämäärää en halunnut laittaa, sillä tulevina vuosipäivinä (jolloin todennäköisesti näitä käytämme) minusta on hauska juoda lasista ja kuvitella yhä olevani vastanainut, enkä ajatella kuinka monta vuotta siitä jo onkaan ;) Suomenkielistä tekstiä en sentään uskaltanut laittaa, mutta englanninkielinen versio Just Married käy meille aivan hyvin.
Korkokengän mallinen pullonkorkinavaaja
Lahjat kaasoille (3kpl)Viinipullon korkki & avaaja
Lahjat Bestmaneille (3kpl)


YHTEENVETO: Tuotteet tekivät yhteensä n.200€ + postituskulut Suomeen 34,35€. Budjetissa pysyttiin ja saimme ihania ja (täällä kotimaassa) uniikkeja juttuja häihimme ja rakkaille ihmisille (noihin liittyy yksi tietty idea) ^_^

15 kommenttia:

 1. Vau, miten osuvia hankintoja olet tehnyt! Ihan mielettömiä noi korkokenkä pullonavaajat! Täytyy melkeinpä itsekin käydä vierailulla noilla nettisivuilla!:)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, eli en ilmeisesti ostellut kovinkaan paljon mitään turhuuksia :)

  Tuo Pink Frosting on kyllä jokaisen morsiamen taivas :P Paljon sieltä löytyi sellaista mitä täältä Suomesta ei saa ja vielä todella edullisesti. Kyllä oli jokaisen euron väärti postituskuluineen tuo paketti.

  Bridezillassa oli hyviä tarjouksia, joskin aika tavanomaisia tuotteita ^^

  VastaaPoista
 3. Meillä taitaa olla aika samanlainen teema meidän häissä (olen siis se Salmisalissa tänä keväänä häitään viettävä morsian). Värimaailma on mustavalkoinen ja teemana leffat. Olemme tehneet itse ennakkokutsut, häänettisivut, vars. kutsut, ohjelmalehtiset ym. jotka noudattavat tätä teemaa.

  VastaaPoista
 4. Hei, hauska sattuma! Onko sinulla kuvia netissä tekemistänne kutsuista, ohjelmalehtisistä jne? Meillä erityisesti tuottaa päänvaivaa nämä häiden paperituotokset ja olisin hyvinkin innokas näkemään leffateemaan liittyviä toteutuksia.

  Miten elokuva näkyvät muuten häissänne esim. onko musiikki elokuvista tms.?

  VastaaPoista
 5. Moikka!

  Meillä ei ole kuvia netissä, mutta voit käydä tsekkaamassa häänettisivuillamme osoitteessa mirkkaandwille.nettisivu.org.

  VastaaPoista
 6. Ihanasti näkyi tuo teema sivuillanne! Paras juttu oli kyllä se tuunaamanne LOTR kuva :)

  VastaaPoista
 7. mut pullonavaaja? ei kukaan voi arvostaa sellaista. kaikille sellainen on jo. ei oo mietitty lainkaan henkilön persoonaa tai arvoa. PULLONAVAAJA. voi juma.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi:
  Itseasiassa tässä on nimenomaan mietitty persoonaa ja arvoa ystävänä, jonka kaasoni varmasti ymmärtävät(sisäpiirin juttu) :)

  Olen hyvin pahoillani jos itsellesi tärkeämpi on lahjan rahallinen kuin merkityksellinen arvo. Lahjoissa emme ole ystävieni kanssa koskaan olleet kovinkaan materialistisia.

  Olen hyvin pahoillani, että et ilmeisesti kaasona ole saanut hääparilta vähintään haluamaasi "viikonlopun kylpylälomaa". Pärjäile <3

  VastaaPoista
 9. en ole koskaan ollu kaaso, mutta vklopun kylpyläloma laitetaan korvan taakse omien kaasojen lahjaideaksi ;)

  miksi KOLME kaasoa jos yhdellekään sulla ei ole hommia tehtävänä?

  VastaaPoista
 10. Koska jokainen heistä on kaason paikan arvoinen. Sitä se minulle lähinnä merkitsee eikä ilmaista työvoimaa ^^

  VastaaPoista
 11. ok. uskotaan että ihmisiä on erilaisia.
  sitä vaan ite ajattelee niin että jos musta tulee joskus kaaso niin en mä haluu vaan näyttää nätiltä vaan 'tehdä töitä', ei tietenkään mitään vuoden lauantai-iltoja morsiamen olohuoneen lattialla sakset kädessä, vaan vähän lievempimuotoista 'työtä', mutta hommia enivei. et en oo vaa hammasrivi kuvassa ja saada siitä hyvästä pullonavaajaa.

  VastaaPoista
 12. No siis eihän se ihan noin mene. Ei kaikki ole niin mustavalkoista. En mä ainakaan niitä kuvia varten kaasoja ota (mistä ihmeestä sellaisen idean sait?) :D

  Edelleenkin siihen pullonavaajaan on turha tarttua esineenä, kun se liittyy olennaisesti lahjaani, joka on kirjallisessa muodossa.

  Hölmöä oli alunperin noin kärkkäästi tulla kommentoimaan (varsinkin nimettömänä), kun ei tiedä edes lahjan todellista tarkoitusperää ja päteä hurjaa vauhtia "minä kyllä tätä ja minä kyllä sitä".

  Voisi täällä netissäkin vähän miettiä käytöstapoja ennen kuin avaa suutaan...

  VastaaPoista
 13. Maria Jaakkola26/3/10 10:39

  no eikös kuvia katsellessa saateta sanoa et hei toi oli kaaso. ni siks esitin asian niinkuin se yllä on.

  loistohomma jos kaasot ja bestmanit ovat tyytyväisiä lahjoihinsa, moni ei olisi, vaikka ajatushan se sanonnan mukaan tärkein on eikä lahja.

  voin mä nimenikin tähän laittaa.

  VastaaPoista
 14. Ensimmäistä lausetta en ymmärtänyt, että mitä sillä tarkoitit. Kuvia saa aina kommentoida, mutta kyllä sitä tyyliä millä asian ilmaisee kannattaa hiukan miettiä.

  Kyllä varmasti, ajatushan on aina se tärkein :) Kaasoni eivät edes itseasiassa tienneet, että kaasoille kuuluu antaa lahja ja ovat siis jo siitä ihmeissään, että ylipäänsä saavat jotain.

  Kukin tavallaan ja tyylillään niin me kuin tekin ^^

  VastaaPoista
 15. Hirveää käytöstä Maria Jaakkola! Saisit hävetä, taidat olla tyytymätön omaan elämääsi kun täytyy muiden päivä pilata. Minusta ihania lahjaideoita:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...