13. marraskuuta 2009

Hääpuvut ja valinnan vaikeus

Tässä ihanuuksia, joita olen netistä kahlannut. Mikä on sinun suosikkisi tai vaikka top3?


Puku 1


Puku 2


Puku 3

Puku 4

Puku 5


Puku 6


Puku 7

Puku 8
Puku 9

Puku 10

Puku 11

Itsellä on jo muutama suosikki näistä joista haluaisin toisesta yläosan ja toisesta helman jne. Saas nähdä kuinka paljon hintaa sellaiselle puvulle tulisi mittatilauksena tehtynä. Mikäköhän puvun väri minulle sopisi? Olen tällainen erittäin vaaleaihoinen (ihonvärini ei ole kellertävä, vaan on sellainen hiukan vaaleanpunaiseen menevä. Rusketuksen hääpäiväksi voin unohtaa (kävin 10 kertaa solariumissa ennen kesää ja olin portugalissa 1,5vkoa. Sain ehkä hiukan "väriä" mutta ei muuta.) Hiukset ovat pitkät ja kirkkaanpunaiset.

10 kommenttia:

 1. Onneksi on olemassa hääpukujen luvattu maa Kiina, josta saa tilattua juuri tuollaisia pukuja mahdottoman halvalla!! Esim. täällä: http://www.ubrides.com/home.php

  Ykkönen on ihana, samoin seiska ja kolmonen. En osaa laittaa järjestykseen!!

  VastaaPoista
 2. Noita pukuja olen katsellut juuri tuolta sekä 1luckybridesta että buyer100.comista. Harmikseni olen tosin huomannut etteivät nuo puvut täsmää alkuperäisiin kuviina :(

  Olen kysynyt puvuista todellisia kuvia (jotka he lähettivät sähköpostiini) ja ne ovat ihan ok, mutta eivät yhtä taidokkaasti tehtyjä eivätkä välttämättä edes saman näköisiä :/

  Ajattelimme käydä sulhon kanssa katsastamassa Tampereen morsiusgallerian tässä ennen joulua :) Toki vielä mietin, että onko kuitenkin pakko tilata jos Suomesta ei löydy upeaa ja suht edullista.

  vinkki:
  Ulkomaisilta toimittajilta kannattaa pyytää lähettämään todelliset kuvat puvuista ennen tilaamista!

  VastaaPoista
 3. Sen verran voin sanoa että työskenneltyäni pari kuukautta Morsiusgalleriassa niin sieltä tilatessa/teettäessä hinta tulee olemaan siinä 500-1000 puvusta riippuen. Veikkaisin lähempanä tonnia.
  Tietysti sieltä saa tuon hopeanharmaan Pronovias-kopion aitonakin, jos niitä siis siellä on jäljellä, heinäkuun alussa oli vissiin yksi...
  "Suvi, oliko paikko laittaa se (kuva 6) painavin Pronovias sinne näyteikkunaan? -Se on hiano."

  Stilissimassa saattaisi olla noita Maggie Sotteron pukuja, niillä voisi hyvässä lykyssä olla vielä remppa-ale siellä. En ole käynyt, mutta luen blogia innokkaasti.

  Tosin suurin osa morsiuspuvuista tulee nykyään Kiinasta, joten eipä sieltä tilaaminen niin ongelmallista enää tänä päivänä ole. :)

  Tilaamisessa on tämä ajankohta-ongelma tulossa vastaan. Uudet mallistot tilataan loka-marraskuussa liikkeisiin, eivätkä tuottajat enää välttämättä ota vastaan yksittäistilauksia vanhan mallistonsa puvuista. (Voisin varmaan puhua aiheesta ikuisuuden. xD )

  Värin puolesta sanoisin että ivory, hopeanharmaa tai vaaleansinertävä.
  Ja pukujen top5 olisi tämmöinen:
  8, 6, 5, 4, 2.
  Tosin useilla tuottajilla on ensi vuonna mallistossa aika kreikkalaistyylisiä "jumalatar" -pukuja ja noita valtavia tyllihelmoja saa varmaan etsiä.

  Itse yritän saada tehtyä oman hääpukumallistoni valmiiksi joskus ensi vuonna. :P

  VastaaPoista
 4. Wau, kiitos Suvi! Tiesin, että sinuun voi luottaa (käyt kertomassa tarkkoja ammattilaisen näkemyksiä) ja kiitos siitä!

  Vai remppa- ale olisi Morsiusgalleriassa mahdollinen *huikkaa sulholle, että mentäiskö ensiviikolla käymään Tampereella* ;D

  Jos sinä sen viimeisen pronoviaksen (puku 6) olet sinne ikkunaan laittanut, niin kyllä se sieltä varmasti on jo mennyt (niin upea se on) :D Piilottaa se olisi pitänyt niin, että sinnikkäin Pronovias morsian olisi löytänyt sen *murr* ;)

  Juu ei mtn "missä on vyötärö?" pukuja minulle :D Varmasti näyttäisin siltä, että olen raskaana, vaikka vyötäröni onkin suht kapea (ja siksi haluaisin sen myös puvussa esille!)

  Värit kuulostavat hyviltä ja siltä, että todella olet miettinyt mikä omiin väreihini sopisi ^^

  Jos jaksat, niin kävisitkö kommentoimassa myös uusimman postaukseni häät&rakkaus messujen hääpuvuvuista?

  Niin ja kärsivällisyyttä ja ihania inspiraatioita oman hääpukumalliston kanssa!

  VastaaPoista
 5. *hääpukuja (innoissani kirjoitan toden teolla aivan siansaksaa...)

  VastaaPoista
 6. Ei siis Morsiusgalleriassa ole remppa-alea, Stilissimassa Helsingissä saattaisi vielä olla.
  http://stilissima.helmiblogit.mtv3.fi/ tuolla on siis Stilissiman blogi, joskin nyt lukiessani luulen että se remppa-ale tuli ja meni. En ole siellä käynyt, vaikka sinne työharjoitteluun voisin mennä. :)

  Morsiusgalleriassa oli juuri Tullarit, eli Tullintorin yhteinen ale. Se järjestetään taas ensi vuoden syys/lokakuussa, jolloin melkein kaikki puvut saa sieltä alennuksella, ja kyseessä ovat reilut alennukset.

  Ja joo, Pronoviakselta voi ehkä vielä tuota pukua saada (kannattaa kysyä), mutta tuon hinta on 1600€. (hui) Voi sieltä tosin tehdä halvemmallakin löytöjä.
  Silloin heinäkuussa ikkunassa taisi olla koon 40 puku ja vieressä henkarissa kokoa 32... Ne ei ihan heti mene kaupaksi, koska Pronoviaksen hinnat ovat aika huikeat.

  VastaaPoista
 7. Sekoitin aivan täysin nuo :)

  Totta, aika tyyritä nuo puvut ovat eikä budjettissa ole tilaa 1600€ puvulle :/ Ehkä tuon Rima- puvun löytäisi joltain käytettynä tai sitten alennukesta jostakin liikkeestä :S

  Koko 32 olisi minullekin ehkä jo hiukan liian pieni ja kokoon 40 varmasti hukkuisin ;)

  Täytyypä ensi vuonna käydä silloin ale-aikaan morsiusgalleriassa, kiitos vinkistä ^^

  VastaaPoista
 8. Periaatteessa voi mennä ompelijalle kuvan kanssa ja pyytää tarjousta jos sen saisi halvemmalla. Lopputuloksesta ei sitten ole mitään tietoa.
  Suosittelen silti Morsiusgalleriassa käymään. Sieltä saa (ainoana Suomessa) Special Dayn hieman edullisempia pukuja (hinnat jossain alle tonnin, vain muutamissa menee yli) ja ovat silti oikein kauniita ja hyvin tehtyjä.
  www.specialday-irelandcom/index.htm tuolla on niiden mallisto, kannattaa vilkaista.

  Jos jotain edullista hakee niin sitten se on melkein alennuksesta etsittävä tai Kiinasta suoraan tilattava. Ellei huuto.netissä tärppää.
  Kalleimmat merkit on kyllä justiinsa Pronovias, White1, Lucca, Agnes, San Patrick, Maggie Sottero, Phil Collins Bridal, jne
  Puvut ovat hienoja, eikä laahuksessa kyllä säästellä. Special Dayn puvuissa ei ole juuri koskaan niin paljon laahusta kuin muiden merkeissä.

  VastaaPoista
 9. Puku olisi aivan helmi jos se olisi max.1000€, istuisi hyvin, löytyisi oikean värisenä ja olisi muutenkin mieleeni. Täytyy todella tehdä Tampereelle retki, jos sieltä vaikka tällainen löytyisi :)

  Luccan Cameron (aivan uusia malleja) puvun löysin messuilta ja hinta oli 1099€ (eli ei kuitenkaan kalleimmasta päästä), mutta se olisi kyllä aivan maksimi hinta :).

  Täytyy alkaa miettimään josko sitten kuitenkin tilaisi vaikka 1luckybridesta tai 100buyerista 2-3 pukua (hintaa kuitenkin vain n.180€) ja myisi sitten itselle sopimattomat pois.

  MUTTA täytyy kuitenkin ensin käydä siellä Morsiusgalleriassa ;)

  VastaaPoista
 10. Katsoin juuri, että e-baystä saa myös halvalla Maggie Sotteron aitoja ja samoin Pronoviaksen. Yhden upean aidon Sotteron huutaminen sulkeutui juuri kun sen löysin, mutta voittohuuto oli vain 309,40€!

  Puku oli uusi, Sotteron laput yms. kiinni :/ Alabasterin värinen ja juuri oikeaa kokoa. Nyt hiukan harmittaa, etten hoksannut tuota aikaisemmin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...