24. kesäkuuta 2010

Hääjuttuja Espanjasta

 TERKKUJA ESPANJASTA & GIBRALTARILTA!


Olimme tosiaan viime viikon Espanjassa ja kuten loppuloman kuvasta näkyy, niin sen ruskeampi en ole kuin lähtiessäkään :(  Kävin neljän tunnin ratsastusvaelluksella Abdalajiksen laaksossa joka siis sijaitsee Andalucian alueella Málagan maakunnassa, N:n kanssa kävimme mm. ihmettelemässä Gibraltarilla villejä joskin hyvin kesyjä apinoita jne. mutta siitä teen postauksen myöhemmin tänne. Tässä kuitenkin muutama sneak peek ennen sitä ;)

Gibraltar "The Rock"

BioPark

Summer Breeze Stables

Embalse




HÄÄJUTTUJA
Noh, siellä kierrellessä löytyi tämä häidemme teemaan sopiva klaffi johon voimme lisätä  valkoisella tussilla/liidulla hääpäivän yms. Ajattelimme sijoittaa sen joko lahjapöydälle meidän kuvallamme varustettuna tai sitten tuohon valokuvan paikalle voisi laittaa vaikka kivan rakkauteen tai avioliitton liittyvän sitaatin lempileffastamme. Drinkkibaariinkin sen voisi sijoittaa jolloin valokuvan paikalle tulisi drinkkilista.


Nämä kengät ostin tulevan anopin elokuisia häitä ajatellen, joten täytyypä hankkia sitten asu näiden mukaan (harmi vaan että todellisuudessa jalkani eivät ole noin "ruskeat") ;)

Pelkkiä Pronoviaksen liikkeitä oli paljon (kuvat Malagasta) ja Pronoviaksen puvut olivat edullisempia siellä, sillä onhan se Espanjalainen merkki. Espanjalaisessa häämuodissa näkyi paljon birdcage huntuja erilaisiin koristeisiin kiinnitettyinä...mutta minusta suurin osa niistä oli todella yliammuttuja. Myös suuret värikkäät hatut (anopeille?) jos jonkinäköisillä sulilla, ruseteilla jne. olivat erittäin näkyvästi esillä morsiusasusteita myyvissä kaupoissa.Tässä muutamia bongauksia:






8 kommenttia:

  1. Upeita reissukuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania, ihania, IHANIA! Saat kertoa reissustanne enempi ens viikolla aurinkoisella terassilla! :D

    VastaaPoista
  3. Tosi ihania reissukuvia! Ja ihania häämekkoja!:)

    VastaaPoista
  4. Ai nuo on ne kengät,mistä puhuit? tosi ihanat :3

    ja hyvä löytö toi klaffi. Se lahjapöytäidea kuulosti aikas kivalta :D

    VastaaPoista
  5. Hei! Missäs päin Espanjaa olitte? Alkoi niin kiinnostamaan, ku ollaan kuukauden päästä menossa sulkin kans Cádiziin Espanjaan ja kun kerta olit Gibraltarillaki käyny, joka on lähellä Cádizia. Niin ja tietty sain hyvän idean kattoo paikalliset hääliikkeet läpi siellä ;) Kiits vinkistä!

    VastaaPoista
  6. Maibe: Juu tuo klaffi löytyi ihan satumalta, eikä ollut edes kallis :)

    Anonyymi: Yövyimme Málagassa, mutta kiertelimme ympäriinsä Málagan maakunnassa (mm.Álora, Mijas, El Chorro, Costa del Solin rantakaupungit). Gibraltar oli ainoa kohde sen ulkopuolella.

    Ihanaa reissua teille! Teen meidän reissusta postauksen ensiviikon aikana toiseen blogiini jossa voi halutessaan käydä fiilistelemässä mm.Etelä-Espanjan ihania maisemia (linkki postauksessa). :)

    VastaaPoista
  7. Mahtavaa Kitty! Ja kiitos, fiilistelyä ei ole koskaan liikaa ;)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Nyt olisi noita Espanja mastiaisia tarjolla toisessa blogissani (viime yönä väkersin niitä kovaa vauhtia sinne :D).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...