8. syyskuuta 2011

-10kk ja asuntoaatteita!


10kk jäljellä enää hääpäivään! Kyllä se aika menee tosi nopeasti :O

Hääjutut ei nyt kovin ole olleet mielessä, vaan itseasiassa asuntoasiat. Olemme menossa tänään miehen kanssa pankkiin neuvottelemaan asuntolainasta ja myöhemmin illalla käydään kurkkaamassa yksi todella potentiaalinen kämppä. Alunperin ajattelin, ettei tähän miehen opiskelujen ja häärumban sekaan kannata ottaa vielä asuntorumbaakin, mutta toisin kävi ;)

Ensi viikolla messukeskuksessa onkin Habitare messut, kukaan muu menossa? :)

Tässä vähän asioita joita haluaisin tulevaan asuntoomme. Olen erityisen ihastunut Kartell sarjaan ja biotakkoihin ;)


kuva: sisustusunelmia.wordpress.com
 Upea <3! / kuva: laattapiste.fi
Jonkinlainen biotakka olisi ihana! Tämä malli on erityisesti mieleinen sillä se toimii myös tasona / kuva:kotitieto.fi

Pieni siisti kompakteja säilytysratkaisuja sisältävä walk-in closet / kuva:?

8 kommenttia:

 1. Eikä, mekin käytiin eilen pankissa ja perjantaina ollaan menossa katsomaan yhtä asuntoa :D Ensin minäkin ajattelin, ettei kaiken tämän hässäkän keskellä kannata asuntoa ostaa, mutta toisaalta on niin raivostuttavaa maksaa vuokraa.

  VastaaPoista
 2. Hei, pakko tulla tänne vinkkaamaan, että seuraavassa Oma koti kullan kallis -lehdessä on varmaankin asunto, josta pidät....Siellä on Kartellia ja biotakka ;)

  VastaaPoista
 3. Niin ja Habitareen menossa!

  VastaaPoista
 4. Meillä on menossa päinvastainen prosessi - yritetään päästä omistusasunnosta eroon (tosin sijoitusasunto kyseessä) :D Tosin oman ostaminen täältäkin on koko ajan suunnitteluasteella, yritetään nyt sinnitellä häiden yli vuokralla, yhh.

  Habitareen tulossa minäkin - siellä on aina niin upeita juttuja :) Ja onnea asunnon etsintään!

  VastaaPoista
 5. Hei hei hei, miks mä en oo kuullu tästä?! :P Toivottavasti pankkisetä/-täti on hyvällä päällä ja pääsette unelmienne asuntoon. :)

  VastaaPoista
 6. Tiina: Hih, kiva kuulla että teilläkin ihan samoja juttuja mietitty ja tähän kuitenkin päädytty! :D Onnea asunnon metsästykseen ;)

  Tanja: Täytyy kyllä katsastaa tuo lehti, kiitos vinkistä! <3 Idearikasta messuilua! ;)

  Krista: Toivottavasti löydätte ostajan *peukut*! Kiitos, ja oikein hyvää messuilua sinullekkin! :)

  Mezzy: Ollaan soiteltu taas niin ristiin :P Mut kunhan sä niistä rapujuhlista selviät niin soitellaanpas sitten :D Unelmien asuntoon tuskin päästään koskaan (ellei puoli milliä räpsähdä jostain :P), mutta pari ihan kivaa on löytynyt :D

  VastaaPoista
 7. Kartellin Ghost tuolit ovat muotoilultaan aivan ihanat, mutta ne on tosi kylmat, muovia kun ovat. Itsellani on 4 Ghost tuolia mustana. Tomu nakyy hyvin ja istua niilla ei jaksa kovin pitkaan. Hyvalta ne kylla nayttavat enka ihan heti niita pois antaisi

  VastaaPoista
 8. Kiitos Merja hyvistä havainnoista! En ajatellutkaan, että ne voisivat ola jotenkin kylmät, mutta tottahan ne ovat kun ovat muovia. Pölyn jo arvasinkin niissä näkyvän (joten taktikoidusti ostan kirkkaan väriset :P). Itse tykkää kyseisistä tuoleista myös siksi, että niissä ei voi röhnöttää pehmustettujen tuolien lailla, vaan tuoli melkein pakottaa istumaan selkä suorana (tekee hyvää miehellekkin kaiken datailun jälkeen) :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...