4. syyskuuta 2011

DIY Polaroid Save the Dates

kuva: Kitty

Wedding Rouletten Krista kertoi blogissaan todella kätevästä polaroid ohjelmasta yhdistettynä Save the Date ideaan! Polaroid ohjelman voi ladata tietokoneelle täältä. Kristan blogiin kannattaa muutenkin tutustua, seuraan itse sitä säännöllisesti :)

Olen muutaman viikon etsinyt jotakin keinoa yhdistää Save the Date + meidän häätraileri ja tästä polaroid ideasta sain ihan loistavan inspiksen! Yllä oleva "polaroid" lähtee vieraillemme joulukorttien mukana ja tuon nettiosoitteen takaa löytyykin sitten se meidän häätraileri :D

Tuleeko teille Save the Date kortteja tai vastaavaa?

3 kommenttia:

 1. Me juuri sulhasen kanssa eilen askarreltiin Save the Date -kortteja ja saatiin oikein kivannäköiset aikaiseksi. Save the Date -kortit on mielestäni hyvä idea, sillä vieraille on kerrottu näin tarpeeksi ajoissa hääpäivä ja aikataulujen tekeminen on helpompaa. Lisäksi ne ovat kiva ilmoitus siitä, että häät ovat tulossa. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/9/11 17:48

  Mikä on Save the Date? :o

  VastaaPoista
 3. Varpunen: Samaa mieltä kanssasi :) Lisäksi Save the Date kortin ei tarvitse olla niin virallinen kuin varsinaisen kutsun ja se antaa vieraalle ensivaikutelmaa tulevista häistä :)

  Milloin aiotte lähettää kortit?

  Anonyymi: Save the Date/ Varaa päivä on ilmoitus vieraille vihkipäivästä ja se on yleensä kortin muodossa, mutta toteutuksella on oikeastaan vain taivas on rajana. Varaa päivä- ilmoituksen voi lähettää esim. jopa puolta vuotta ennen häitä. Ilmoitus on kätevä jos häät on kesälomien aikaan, vieraita tulossa kauempaa suomesta/ulkomailta tai haluaa muuten vain varmistaa, että vieraat voivat sopia aikataulunsa niin, että varmasti pääsevät häihin. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...