11. syyskuuta 2011

Aito designer puku vs kiinakopioJos mietit kiinapuvun tilaamista katso vielä nämä...
HUOM. jos linkit eivät aukea kokeile mennä http://www.bridestv.co.uk/ jossa videot ovat sivun alareunassa :)

Aito vs Kopio 1 (Bonny)
Aito vs Kopio 2 (Bonny)
Aito vs Kopio 3 (Bonny)
Aito vs Kopio 4 (My Lady)
Aito vs Kopio (Alfred Angelo)

Videon kaltaisiin pukuihin kannattaa siis varautua. Jos olet valmis ottamaan riskin olet valmis tilaamaan kopiopuvun Kiinasta.

10 kommenttia:

 1. Tämä on aivan ihana tämä blogisi. Napsin jo linkkejä ja inspiraatiota, vaikkei tässä ole vielä edes kosittu vaan yhteistä elämää on vasta 3 vuotta takana. Mutta ei kai se väärin ole, kyllä sitä voi ideoita hankkia vaikka menis naimisiin vasta kuuskymppisenä. :)

  VastaaPoista
 2. Videot ei aukee... :/

  VastaaPoista
 3. Sonja: Kiitos Sonja! Ennen kihlausta eksyin minäkin vaikka minne ihanille hääsivustoille, oli ihana ajatella, että tuollainen ja tuollainen olisi kiva kun joskus sitten... :D

  Anonyymi: Moi kyllä mulla ainakin aukenee ja katsoin vielä miehenkin koneelta, että aukeaa. Onko sulla joku esto päällä? Mulla ne aukesi suoraan Windows Media Playeriin :)

  VastaaPoista
 4. Minulla ei videot auenneet ja kone tilttas=/

  VastaaPoista
 5. Bride: No onpas outoa. Mulla IE:llä aukeaa mediaplayeriin ja firefoxilla menee normaalisti suoraan sivulle jossa video on. Koita vaikka katsoa videot suoraan http://www.bridestv.co.uk/ ja sieltä ihan alareunasta :)

  VastaaPoista
 6. Moi. Mulla ainakin videot aukeaa pc:llä muttei iphonella. Kiinnostavia nuo kopio-jutut kun niistä on paljon puhetta, mutta ompas ärsyttäviä videoita.. Ei ollenkaan neutraaleja ja asiallisia, enemmän kiinnostais kunnon kuvat. Mutta kiitos linkeistä :)

  VastaaPoista
 7. Moi S! Minustakin juontaja oli hyvin puolueellinen, mutta vaikka videot katsoisi äänettömällä on ero pukujen välillä kuin yö ja päivä ;)

  Löysin kyllä kuviakin (ikävä kyllä parhaimman laatuiset olen laittanut jo tähän postaukseen), mutta en yhtäkään niin läheltä, että olisi voinut vertailla kirjailuja tms. mitä tuossa videossa taas oli :) Minuakin kiinnostaa kovasti nämä kopiopukuasiat niin positiiviset kuin negatiivisetkin kokemukset :)

  VastaaPoista
 8. Hui mitä videoita! En siis tilaa mitään suoraan netistä!! Olin jo katsonut erästä pukua joka oli mielestäni aivan upea... mutta juuri tällainen teetettävä versio. Se herätti kyllä epäilykseni heti, ei sellainen voi onnistua että itse mittaa kehonsa ja lähettää siitä tiedot ja kappas puku ilmestyy postiin... arvelin että lopputulos olisi kuitenkin jotain aivan karseaa... tällä mielipiteeni vahvistui.

  Tässä kuitenkin kuva puvusta, onko tämän tyylistä tullut vastaan?
  http://www.haapuku.fi/product_thumb.php?img=images/kuvat/B185.jpg&w=335&h=399
  Tuo väri ja kaikki, juuri minua! Muuten, onnea asunnon hankkimiseen... se on aivan kamalan jännää. Tarjouksen jättäminen, odottaminen, odottaminen ja odottaminen. Mekin hankimme tässä muutama kk. sitten tämän ihanan OMAN asunnon! Oli mmuuten hirveä urakka remontoida, ei kannata pelätä sitä! Värvää vain ystäviä kasan avuksi!

  t. Daisy

  p.s. Mites koirat??

  VastaaPoista
 9. Ikävä kyllä näitä kopio pukuja tarjoavia kinkkiyrityksiä tuntuu olevan netti täynnä. Itse olen viime aikoina katsellut Pronoviaksen pukuja netistä ja vastaan on tullut myös muka "jenkkiläisiä" yrityksiä jotka myyvät Pronoviaksen pukuja n.400 dollariin. Mutta niin kauan kun näiden firmojen kautta löytyy sinisilmäisiä tilaajia nämä firmat pysyvät pystyssä....

  VastaaPoista
 10. Daisy: Tuo pukun on itseasiassa Maggie Sotteron Svetlana (jota ei enää valmisteta?):) Kannattaa melkein googlata Maggie Sottero ja katsoa heidän sivuilta tämän hetkinen saatavilla oleva kokoelma :) Varmasti löytyy tuon tyyppisiäkin pukuja :)

  Kiitokset! Tämä todella on jännää :D Nyt jo toinen tarjous samasta asunnosta sisällä, joten peukut pystyyn, että nyt tärppäisi! Tiistaina selviää onko asunto meidän vai ei :D

  Onneksi tuossa asunnossa ei ole remontin tarvetta, paitsi joitakin sisutuselemttien lisäämistä (=oman turhamaisuuden toteuttamista :P)

  Onneksi olkoon asunnon remontoinnista ja siitä ihanasta omasta kodista <3

  Sukkula: Ikävä kyllä :( Minusta ylipäänsä on törkeää miten kopiopukujen valmistajat käyttävät aitojen pukujen kuvia sivuillaan. Vähintäänkin puvuista pitäisi olla todellisuutta vastaavat kuvat tarjolla :O

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...