14. syyskuuta 2011

Dj + tila-ja bilevalaistus!


Olemme tosiaan nyt vaihtaneet dj:n! Uusi dj:mme tulee tapahtumatekijä Äänirasian ( haadj.fi ) kautta ja heiltä tulee meille myös koko juhlatilan kattava upea tunnelmallinen juhlavalaistus ja tanssilattialle bilevalaistus.

Timanttipaketti
• Laadukkaat, siistit ja huomaamattomat äänentoistolaitteet
• Ammattitaitoinen ja kokenut hää-DJ
• Langaton mikrofoni
• Valaistussuunnittelu
• Tyylikäs juhlatilan valaisu
(värit valittavissa mieltymystenne mukaisesti)
• Liikkuvat tehostevalot, tilanvalaisuun ja discotunnelmaan (värit valittavissa)
• Usvakone (Kitty huom.ei siis sellainen pössyttelykone vaan toimii valojen tehostamisessa kun bileet lähtevät käyntiin)
He tarjoavat myös paria muuta aika kattavaa hopea- ja kultapakettia! Kannattaa tutustua :) Minusta tämä oli parempi ratkaisu kuin ne 1500€ bändit. Tällä tavalla juhlaväki saa nauttia koko päivän musiikista ja valaistuksen tuomasta tunnelmasta! Ihanaa :D

Lisäksi meidät vakuutti heidän selkeästi yksilöidyt erittäin kattavat, pitkät ja idearikkaat sähköpostit meille :)


VALAISTUKSEEN INSPIRAATIOTA

Tilan valaistus mielestäni ei saa olla liian sinertävä, eikä liian pinkki tai violetti eli haluaisin sekaan ihan normaalia kellertävää valoa...apua mikä "ammattitermistö" :P Tosiaan ruokaillessa ei vielä tietenkään ole mitään bilevalaistusta vaan käsittääkseni ne otetaan tilavalaistuksen kanssa myöhemmin käyttöön? No asia varmasti selkenee lähempänä :D

kuva: Janne Miettinen

kuva: Joe Elario

kuva: Mieng Saetia

kuva: Heather Parker

11 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, teidän juhlapaikkaan saadaan varmasti mahtavat valaistukset koko juhlia ajatellen! :) Itse olen ajatellut tilata dj:n ilman valaistuspakettia, kun meidän tila ei ole yhtään moderni, joten sinne ei mun mielestäni ainakaan suuremmat valokikkailut sovi.. Toisaalta, jos firmalla olisi hyviä idiksiä, niin mikä jottei :)

  Saako tiedustella, minkä suuntaista varausmaksua olet huomannut dj:den ottavan? Kun itse en vielä yhteenkään firmaan ole ehtinyt ottaa yhteyttä..

  VastaaPoista
 2. Moi Krista! Täällä mäkin vielä valvon ja taistelen printterin kanssa, että saisin printattua asunnon ostotarjouskaavakkeen jonka välittäjä lähetti mutta se ei saakutti tulosta! Taidan sitten "murtautua" työavaimella aamuyöstä töihin jotta pääsen printtailemaan...siellä ainakin printteri pelittää :P Ääk en saa unta!

  Mutta asiaan siis...osa dj:stä ei ole ottanut ollenkaan varausmaksua ja ne jotka ovat niin summa on ollut suunnilleen 75€-150€ luokkaa eli liukuva suhteessa siis palvelun kokonaishintaan nähden :)

  Minusta valaistus sopii tosi ihanasti kaikkiin tiloihin, mutta tottakai se riippuu ihan siitä millaista fiilistä tilaan hakee. Tunnelmavalaistuksen kun ei tarvitse välttämättä sisältää todella intensiivisen värikäitä valoja vaan esim. jotain hempeitä kyveyitä sävyjä :) Itse haluaisin yhdistellä molempia :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin valvoskelen edelleen, kun olen ollut kipeenä tässä lähipäivät ja tullut nukuttua varastoon vähän liiankin kanssa... :D Mutta tsemppia printterin ja myös asuntotarjouksen kanssa - läpi harmaan kiven, jollei muuten! :)

  Ehkäpä mä jaksan huomenna aktivoitua ja laittaa tarjouspyynnöt menemään dj:lle! :)

  VastaaPoista
 4. Kipeänä unirytmi menee kyllä niin sekaisin, että normaaliin arkirytmiin on vaikea päästä. Paranemisia siis sinne! :)

  Jos satut olemaan vielä hereillä sun muuta niin minkälaisen dj paketin olit ajatellut ottaa (monta tuntia soittoa, äänentoistolaitteet tms.?) Toivottavasti saat hyviä tarjouspyyntöjä, meidän saamissa kun oli yhden lauseen mittaisia vastauksia (diskattiin heti, oli hinta kuinka halpa tahansa :P) ja vastauksia joissa oltiin oikeasti työkeikasta ja asiakkaan tilaisuudesta kiinnostuneita :D

  VastaaPoista
 5. Niin ja kiitos asuntotsemppauksesta! Ääh, se on niin meidän ENSIkämppä että tahdon sen, haha :D

  VastaaPoista
 6. Saanko kysyä, että miksi vaihdoitte Dj:tä? Meille olisi tulossa Dj tuon häämusiikki.fi-palvelun kautta ja mietin vain että oliko siinä jotain vikaa? :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Mua jäi mietityttämään toi tunnelmavalaistus, että mites se toimii kesällä. Heinäkuussa, kun on vielä valoisat illat ja pimeää saa odotella. Peitättekö ikkunat tms. Talvihäihin tunnelmallinen valaistus on kyllä ihan huippu.
  T: Katja

  VastaaPoista
 8. Moikka!

  Samaa kyselisinkin kuin naomiekin, eli miksi vaihdotte dj:n? Tämän teidän uuden tarjoajan kautta voisi näköjään saada dj:n täällä Oulussakin, joten laitoin heille itsekin kyselyn. Yksi on jo varattuna, mutta kuulin ko. firmasta vähän huonoa palautetta, joten ei haittaisi, jos olisi toinenkin vaihtoehto.

  Mielestäni kyllä tunnelmavalaistus pukee ja ehostaa millaista tilaa vaan, kunhan se on tosiaan oikein valittu. Räiskyvät neonvalot eivät tule omalla kohdallakaan kyseeseen, vaan violetin eri sävyt kynttilöiden kaveriksi. Meillä on tulossa helmihäät, joten pimeää kyllä riittää ;)

  Anu

  VastaaPoista
 9. Aiempaan palaten (olin just yöllä ehtinyt laittaa läppärin kiinni :D) - meille riittäisi semmoinen kuuden tunnin paketti soittoa, kun itse juhla lähtee syömisellä käyntiin kait vasta klo 18, ja juhlatilasta täytyy poistuja jo puolenyön jälkeen. Samoin myös tanssille suunniteltu tila/sali on melko kompakti, kuten noissa huviloissa tuppaa olemaan, niin äänentoistollekaan ei mitään "jumppasali raikaa"-tyyppisiä vaatimuksia ole :) Lähinnä just noiden valaistusten kanssa on vähän kiikun kaakun.. Ehkä, jos tulee joku hyvä idea :)

  VastaaPoista
 10. Katja: Kyllä ainakin viime heinäkuun alussa illat olivat sopivan hämäriä valaistukselle. Olen ollut myös kesäkuusa häissä jotka pidettin ulkona ja joissa puihin oli heijastettu upeasti valoja ^^

  Emme aio peittää ikkunoita mitenkään kun ne ovat tilan juju muutekin. Korkeintaan ehkä laittaa ne läpikuultavat verhot eteen jos tuntuu siltä :)

  naomie & Anu: Kyllä se meidän ensimmäinenkin vaihtoehto oli tosi hyvä ei siis siinä mitään joten heidät varanneet voi olla ihan hyvillä mielin. Äänirasia jäi kuitenkin niin kovasti kaihertamaan mieltä yksilöityine vastauksineen ja ideoineen, että vaikka maksaakin vähän enempi niin halusin silti vaihtaa heihin :)

  Anu: Itse kyselin dj palveluista todella monesta firmasta ja tämä oli mielestäni yksi parhaimmista. Kannattaa kysyä tarjousta heiltä esim. tuosta sivupalkin bannerista pääsee tarjouspyyntökaavakkeeseen ^^

  Teidän valaistus+kynttilät kuulostavat upeilta!

  Krista: No mutta tuo tuntimäärähän kuulostaa ihan loistavalta kun teillä on juhlan kesto noin hyvin selvillä :)

  Hitsi, löysin kuukausi takaperin englanninkielisen hääblogin jossa oli ihania neutraaleja tunnelmavalaistuksia tehty kartanohäihin, mutten muista enää mikä blogi se oli :S

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...