24. syyskuuta 2011

Oikeasti pidemmät OMAT ripset


kuva: Kitty

Huom. Kuvissa en ole käyttänyt ripsiväriä! Koska mun omat ripset on kuitenkin niin vaaleat, että ette olisi niitä kuitenkaan nähneet niin värjäsin väliaikaisesti ripseni mustaksi vesiliukoisella kakkueyelinerilla, sillä sillä ei ole pidentävää vaikutusta :) Älkää siis välittäkö kuvuneen eyelinerin murusista iholla ;)

kuva: facethefuture.com
RevitaLash toimii! Olen sitä nyt käyttänyt kuukauden ja jo kahden viikon jälkeen ero tuntui niin tuuheudessa kuin pituudessakin <3 Mun ei myöskään tarvitse enää käyttää ripsien taivutinta, sillä RevitaLashin käytön aloitettuani noin parissa viikossa mun ripset alkoi kaartumaan ihan itsekseen.

RevitaLashin vaikutus kestää niin kauan kuin ainetta käyttää. Tässä syy on ihan looginen sillä yhden ripsen kasvuvaihe kasvamisesta sen irti lähtemiseen on vain noin 1,5-2,5kk.

Olen lukenut netistä, ettei kaikilla aine ole toiminut, mutta huomattavasti enempi on positiivisia kokemuksia. Luulen jopa että osalla heistä joilla ei ole ripset tämän avulla kasvaneet ovat laittaneet ainetta väärin tai liian vähän tai jopa laittaneet sitä vain sillon tällöin. Ainetta olisi siis ohjeen mukaan tarkoitus levittää ripsien tyven iholle yksi siveltimenveto kerran päivässä.

En tajunnut ottaa mitään ennen kuvaa, mutta mulla on oli oikeasti TODELLA lyhyet ja harvat ripset alaripsirivistä puhumattakaan (alaripsiä oli harvakseltaan yhdessä silmässä noin viisi kappaletta :P)!Laitoin siis ensimmäisen viikon ainetta aamuin illoin ja sen jälkeen kerran päivässä ylä- ja alaripsiin.

Tässä kuitenkin nyt lisää kuvia miltä ripset näyttävät nyt aineen käytön jälkeen.

 Vasen silmä
Nuo silmäkulman ulommaiset ripset ovat ponkasseet ihan superhyperkasvuun (haha, menevät jo kuvasta ulos :P) ja mun on ehkä pakko jo leikkaa niitä vähän :POikea silmä
kuvat: Kitty

Turhamaisuuden hinta pyörii siinä 130€ paikkeilla. Aineesta riittää noin puolen vuoden ajaksi joten yhden ripsienpidennyskerran hinnalla saa puoleksi vuodeksi ihanat omat ripset.

VINKKI!
- mimo kasvatti myös onnistuneesti ripsensä RevitaLashilla ja häneltä löytyy ennen ja jälkeen kuvia. Ero on mieletön! Katso kuvat tästä.

- Hyvä elvyttäjä myös niille joiden ripset on kärsineet toistuvista pidennyksistä, permanenteista tms.!

12 kommenttia:

 1. Mielettömät! Ethän sä voi kesällä käyttää aurinkolasejakaan kun ripset hakkaa linssiin ;) Harmi tosiaan ettei oo ennen kuvaa, mutta jos itsekin huomaat muutoksen niin on se uskottava!

  VastaaPoista
 2. Mun on pakko koittaa vielä etsiä jotain vaikka vanhoja ammattikouluaikaisia meikkaustunneilla otettuja kuvia jotta eron oikeasti näkee :D

  RevitaLashin vaikutus ripsiin on ollut kyllä tosi selkeä ja muutama kaveri onkin kysynyt, että onko mulla pidennykset niissä :P

  Nyt töihin :)

  VastaaPoista
 3. Hei Kitty,

  Wau, todella upeat räpsyttimet on! :) Ootko huomannut, että se tuuheuttaisi kanssa? Mulla on todella pitkät ripset omasta takaa, mutta jotenkin tuntuu, että ne ovat harventuneet viime aikoina :/ Haluaisin kokeilla jotain seerumia, jotta saisin vahvat ja tuuheat ripset.

  Ps. Huomasin, että tuota saa RevitaLashia saa Ebaysta hintaan n.70 dollaria (n.55e) :)

  - Nora -

  VastaaPoista
 4. Nora: Kiitos, tykkään kovasti ja kasvu näyttäisi jatkuvan :D

  Siis ehdottomasti tuuheuttaa, mulle on tullut selkeästi ihan uusia ripsiä paikkoihin joissa niitä ei ole ennen ollut (alaripsissä sen erityisesti huomaa kun niitä ei todella ollut kun ihan muutama hassu ja nyt on rivin täydeltä)! Lisäksi tosiaan ainakin mulla ripsistä on tullut tosi taipuisat.

  Itseasiassa luin netistä aika paljonkin keskusteluja RevitaLashin tilaamisesta ulkomailta (e-bay yms. vastaavat) koska hinta tietysti houkutti ;)

  Mutta mutta... aika moni oli saanut feikin/vanhentuneen tuotteen vaikka olivat tilanneet eri myyjiltä, joten päädyin ostamaan oman aineeni Suomesta Kauneushoitola Villikissasta (Itäkeskuksen kauppakeskus).

  VastaaPoista
 5. Hei hei!

  Tällaisen vastaavan voi ostaa tänään vielä halvalla:

  http://www.citydeal.fi/deals/helsinki/vendea/983951

  Bongasin vaan äsken :)

  Oon hei Kitty jo pitkään seuraillut sun blogia :) ihan huippu! Meillä hääpäivä on 14.7.2012 :)

  VastaaPoista
 6. Huh, onpas kallista tavaraa! Itse voin suositella karvankasvuun (juu juu eläimille :D) tarkoitettua Biotiini Fortea apteekista, n. 10€/60 tablettia. Huono puoli on että muutkin karvat kuin hiukset ja ripset tuntuvat kasvavan runsaasti...

  VastaaPoista
 7. Moi HanieBee! Kiitos vinkistä :D Jätin tällä kertaa tilaamatta, kun mulla tuota RevitaLashia on vielä ainakin puoleksi vuodeksi jäljellä :) Sitä kun kuluu ihan tosi pieni määrä ^^

  Mahtavaa, mehän juhlitaankin sitten peräkkäisinä viikonloppuina! Kiva, että olet jaksanut jo pitkäänkin blogini matkassa ^__^

  Anonyymi: Biotiini onkin tuttu juttu ja luulen, että jatkan ihan tässä täsmä kasvatuksessa :D Kiitos kuitenkin! ;)

  VastaaPoista
 8. Wau, upeat ripset! Pitää itsekin kokeilla! :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi2/1/13 20:33

  Oi. Sulla on aaaaivan upeet ripset !!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy nyt lähiaikoina ottaa uudemmat kuvat, nimittäin vaikken ole RevitaLashia nyt käyttänyt puoleen vuoteen on ripset jääneet paljon tuuheammiksi kuin mitä ne ennen olivat ^^

   Upeista en tiedä, mutta kasvu oli aika hurja verrattuna lähtötilanteeseen :) Täytyy koittaa muistaa ottaa ennen jälkeen kuvat kun alan taas kesää vasten RevitaLashia käyttämään :)

   Poista
 10. Anonyymi3/1/13 15:53

  jep, mitäs niistä mahdollisista sivuvaikutuksista...
  http://incimix.wordpress.com/2012/01/19/ripsiseerumi-revanssi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiset polttaa tupakkaa, mä käytän ripsiseerumia. Jos totta puhutaan niin ripsipidennysten liimohinkin olisi hyvä suhtautua samalla varauksella.

   Kiitos jokatapauksessa linkistä! Itse en mitään uutta tietoa saanut siitä, mutta muille varmasti hyvä linkkivinkki, eli suosittelen lukemaan jos miettii aloittavansa ripsiseerumien käytön. Olen itse käyttänyt seerumia kolme vuotta enkä allekirjoita mitään kyseisistä oireista.

   Kuitenkin lainatakseni linkkaamasi tekstin kirjoittanutta:

   "Jokainen tekee oman päätöksensä siitä käyttääkö vai ei :) Osalle ei tule aineesta mitään oireita, mutta monelle on koitunut siitä haittaa. Suosittelen lopettamaan käytön heti, jos iho ärsyyntyy tai huomaat mitään muita oireita."

   Tämä neuvo pätee mun mielestä hyvin kaikkiin kosmetiikkatuotteisiin.

   Oletko esimerkiksi koskaan meittinyt mitä ainetta saattaa sisältää ilman terää ihokarvat poistava ihokarvanpoistogeeli? Tosi terveellistä ja tätä listaa voisi jatkaa lähes loputtomiin jos incejä jaksaisi tarkemmin tutkia.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...